GABRINI - HIGHLIGHTER, 01, 05, 08


Gabrini highlightere ste na meni mogli uočiti posljednjih pola godine. Mislim da, otkako sam kupila prvi, nisam nanijela niti jedan drugi highlighter mimo njih. Često zgrabim neki, pa ga opet vratim i posegnem za Gabrinijem.
Razlog je nevjerovatan, blještav finiš, bez ijedne trunke glittera ili shimmera. Totalno su metalik i super pigmentirani, te će vas ostaviti sa onim ludim instagram highlightom, kakvoga mnogi priželjkuju.

Ako tražite takvo nešto, mislim da na našem tržištu nećete bolje naći. Ako ste tip od suptilnih i laganih highlightera, slobodno ga zaobiđite, jer definitivno ćete zaslijepiti nekoga ovime. Pa čak i najlaganija ruka, ostavlja jak trag. Ne pretjerjem kada ovo pišem.
Trenutno je Gabrini ponudio čitavih osam nijansi, naći ćete nešto za svoj ten definitivno. Od zlatnih, šampanj, hladnijih, toplijih, tamnih, svijetlih, pokrili su sve. Znajući Gabrini, sigurno će se izroditi još pokoja nijansa.

Na stranu očigledne stvari koje su iskopirali, a malo bodu oči, The Balm Lou-manizere i unutrašnji reljef ABH pojedinačnih highlightera, ljudi su se ipak potrudili ufotkati svoju ženskicu na pakovanju.

Formula highlightera je puter. Puder je tako sitno mljeven, da nema ni zrnce shimmera, nedajbože glittera. Ovo će vam ostaviti metalik trag in your face. Dakako da ga možete kontrolirati i kada si odaberete pravi ton, lkvalitetno izblendate, on se uopće ne vidi na koži dok se svjetlost ne krene prelamati.
Ako pretjerate, definitivno vam lice može poslužiti nekome kao ogledalo, no joke.
Stoga, ne savjetujem da ga nanosite vlažnim kistom.

Ubaciti ću video swatcheve na https://www.instagram.com/unlimitedbeauty.ba/ storije.

Highightere možete nositi kao sjene, samo natapkate malo prstom da biste ostavili jak trag na očima.

Miris je malo upitan, jer miriše na parfem i na onu preparfumiranu kozmetiku, ali hajde, ne osjeti se na licu.
Traju cijeli dan na licu, minimalno blijede, no ako zakačite rukom po licu, moguće je da će se malo preslikati na ruku, a kada se našpricate fiksatorom ili setujete lice bilo kakvom prskalicom, on će se stopiti s kožom u postpunosti i neće mrdnuti.

Pored svega, koštaju od 5 do 8 KM i zato mu zamjerke ne mogu naći. Naravno, ako volite da vam je lice od highlightera poput stakla, ako ne, još jednom ponavljam, zaobiđite.


__________
GABRINI - HIGHLIGHTER, 01

Highlighter pod projem 01, je hladna i jako svijetla šampanj nijansa. Bez problema će je iznijeti djevojke svijetle puti i ako tražite highlighter da se vidi, a imate svijetlu put, onda je ovaj za vas, jer znam da je to teško naći. Meni paše tijekom zimskih dana, ali čim me malo sunce pogleda, previše je svijetao.
U njemu ima dovoljno ''topline'' da ne izgleda pepeljasto na licu, ali sve preko srednjih tonova kože lica, mislim da ne ide.


__________
GABRINI - HIGHLIGHTER, 05

Kada bih morala birati između ove petice i osmice, evo ne bih se znala odlučiti. Danas sam zapikirala otići još po nijansu broj sedam jer sam je dugo omjerala zadnji put. Iako su na licu vrlo male razlike, na mojem neutralnom tenu, mislim da će se u ovome bolje pronaći toplija nijansa kože, za razliku od osmice, ova ima više zlatne u sebi, iako to ne bi prvobitno rekli po izgledu u pakovanju i po swatchevima. Tek izblendan na licu otkriva svoj pravi podton.

 Također, preporuke za srednje tamnu iliti svijetlu kožu. Meni je ovaj trenutno savršen jer sam nedavno pokupila još malo boje na odmoru.


__________
GABRINI - HIGHLIGHTER, 08

Osmica mi je trenutno najdraža, ipak volim highlightere koji nešto više vuku na šampanjac, nego one zlaćane.
Iako to ne bi nikada rekli, po izgledu u ambalaži, on je prava, neka toplija verzija šampanjca.
Odlična nijansa i uvijek bih je preporučila, barem dok ne isprobam još pokoji na svom licu.



-01, -08, -05

-01, -08, -05

Za swatcheve na licu sam ipak nanijela nešto jače, bez blendanja, čisto da se vidi podton malo bolje.

Fotka s jednog nail shootinga. Model na licu nosi nijansu 08.
Nokti:Valentina
Model:Karla
Fotografija: ja


XOXO Nikolina

Nema komentara