AVON - TRUE DELICATE MATTE, LIPSTICK COLLECTION


Znaaaam da sam još prošli tjedan obećala ovaj post. Fotke su bile spremne davno, a ja imala milijun obaveza da natipkam tekst. Ruževe sam nosila u svakoj prilici u kojoj sam bila našminkana, eto toliko su mi se svidjeli.

Avon ruževi dolaze u njihovoj klasičnoj pravokutnoj ambalaži, sa srebrnim prstenom u koji je utisnuto Avon. Znate da mrzim objašnjavati ambalažu, pa nećemo više.

Avon True Delicate Matte dolaze u osam nijansi, a kako mi se čini, nijanse su prilagođene godišnjem dobu. Jesenske i svakodnevno nosive.


Njihova pigmentacija je jako dobra i sa dva premaza ćete dobiti intenzivnu boju na usnama. Međutim, meni je najdraži u jednom sloju ili čak natapkan na usne, jer mi izgleda nevjerovatno lijepo i prirodno, a budući da ja imam svijetle usne, na meni djeluje kao da su mi usne zapravo takve.

Tekstura je izuzetno lagana, mat završnice, ali ne suho mat, nego prirodne mat usne. Ne znam kako da bolje opišem, osim da je tekstura i završnica najsličnija vašoj koži usana. Na usnama se uopće ne osjeti i s vremenom se baš lijepo fiksira, te ravnomjerno blijedi na usnama.


Kao i svi ruževi, najsvjetlije nijanse najbrže nestaju s usana, a tamnije se duže zadržavaju. Međutim, ne prave onaj patchy izgled usana s vremenom i nećete ostati kao da ste nanijeli samo liniju na rub usana. Znate o čemu pričam.

Ruževi su dobili onaj klasični Avon miris, blagi i slatkasti, a ne ostavlja vam gorak okus u ustima, što ja zaista ne volim kod nekih ruževa.

Nijanse su zaista klasika, predlažem da ih nosite samo u jednom sloju za dnevne prilike, a za uvečer možete nadograditi na intenzivnu boju na usnama.  Ovi tonovi ruževaće dobro izgledati na svim podtonovima kože, tako da ne možete promašiti. Ja naravno imam neke svoje favorite, poput nijanse Bitten Apple, koju sam vam slikala prvo u punom intenzitetu, pa zatim samo natapkan na usnama. Naravno kamera ne prenosi sasvim realno, ali da steknete neki dojam.

Sada vas ostavljam s onim najbitnijim, swatchevima.


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, CASHMERE TAUPE


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, BREATHLESS NUDE


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, PINK HUSH


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, MISTY MOCHA


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, MAUVE WHISPER


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, PLUM ILLUSION


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, BITTEN APPLE

Bitten Apple nijansa nanešena samo tapkanjem. Obožavam je nositi na ovaj način, te mi je ovo omiljena nijansa u kolekciji. Uživo je dojam nešto intenzivniji, nego na slici.


__________
AVON -TRUE DELICATE MATTE LIPSTICK, CHERRY DELIGHT


SWATCHEVI S LIJEVE NA DESNU STRANU: -breathless nude, -cashmere taupe, -pink hush, -mauve whisper, -misty mocha, -cherry delight, -bitten apple, -plum illusion


  • AVON TRUE DELICATE MATTE, cijena u trenutnoj brošuri, 7,90KM
  •  regularna cijena, 13,50
  • 3,6gr

XOXO Nikolina

2 komentara

  1. Pillar Gears of War 5 campaign is a role-playing game that can be played either alone or in co-op mode with another player (via the Internet or on a split screen). In addition, the name has a multiplayer module based on competition.hdpcgames and windowcrackacscs portabledownloads ane getmecrack and windowsactivatorpro nad showbizclan and appcracked also crackmag ad hdcracks my keygenpc Pillar Gears of War 5 campaign is a role-playing game that can be played either alone or in co-op mode with another player (via the Internet or on a split screen). In addition, the name has a multiplayer module based on competition.

    OdgovoriIzbriši
  2. licensepc is amazing video editing software. In addition, saadpc is compatible with 32-bit and 64-bit Windows, as well as Mac. keygenapp is a complete package tool for video editing purposes. crackfever also know that there are many tools for video editing, but Adobe Premiere is the best software for this job.

    OdgovoriIzbriši