MAYBELLINE - THE FALSIES, PUSH UP DRAMA MASCARA



Svjesna da meni ni jedna maskara ne pravi apsolutno ništa od trepavica, nisam očekivala ništa bolje ni od ove. Do sada mi je bilo najbitnije da mi maskara ne slijepi trepavice, ako ne učini već da izgledaju wow.
Najbolje rezultate sam postizala koristeći kombinacije dvije maskare. Obično prvu koristim neku sa velikom četkicom, koja će trepavice dobro da obloži, pa onda uzmem neku koja će ih dobro raščešljati i tada sam mirna.
Iako nisam na početku pokazivala preveliko interesovanje ovu maskaricu, moram priznati da mi je, nakon isprobavanja, legla odlično.


Maskaru krasi vrlo atraktivan izgled. Metalik crvenu i pink, presijeca crni ispupčeni dio, na kojemu pišu kratke informacije o maskari.
Push up maskara obećava podizanje trepavica, što meni apsolutno treba više nego bilo što drugo, jer su mi trepavice potpuno ravne.

Maskara dolazi u količini 9,5 ml, a potrebno ju je potrošiti za 6 mjeseci, nakon otvaranja.


Četkica maskare je meni na prvom mjestu. Moje oči nisu za krupnih, mamutskih četkica. Ja više volim manje četkice, sa kraćim čekinjama, gusto raspoređene da mi lijepo raščešlja trepavice.
Ova je upravo takva kakva je meni potrebna.

Inovativna ''cup-shape bristle'' četkica djeluje vrlo obećavajuće. Čekinje su veoma kratke i raspoređene jako gusto.
Vrlo lako s njom prilazim korjenu trepavica, te maskara lijepo obloži i donji i gornji dio trepavica.

Ja pri nanošenju malo rotiram četkicu, ne idem cik-cak i tako mi se trepavice lijepo razdvoje.


Formula maskare je taman dovoljno ''mokra'' da ne pravi grudvice na trepavicama, i dovoljno ''suha'', da se brže fiksira na trepavicama, te zadrži njihov oblik, kakav su dobile. Često mi se zna dogodti da se maskare predugo suše pa jednostavno opet padnu i nikakav efekat ne postižem.

Maskara je također izdržala vrlo dobro kroz dan, a nisam osjetila da se mrvi ispod očiju, niti mi je pravila tamne kolutove prilikom skidanja.

Ja maskaru navečer skidam samo uljnim skidačima šminke. Prvo dobro natopim uljima maskaru i šminku na očima, operem zube da se maskara dobro otopi, pa tek onda lagano prebrišem micelarnom.
Tako mi ni vodootporne, niti bilo koje maskare nije problematično za skinuti, a i ne razvlačim nježnu kožu oko očiju.


Meni je sa ovom maskarom potreban samo jedan sloj da dobro izgleda, sa drugim slojem još dobijem na dužini, ali tada već rizikujem sljepljivanje trepavica koje poslije moram razdvajati češljićem za trepavice.

Moram pohvaliti da mi je maskara vrlo lagana na očima, nije prekruta i trepavice su mi koliko-toliko fleksibilne tijekom dana.


Na sljedećim slikama imam dva sloja maskare. Već sam rekla da mi trepavice izgledaju bolje sa jednim slojem, pa imajte to na umu.


Da ne pričam previše, na slikama vrlo dobro možete vidjeti efekat maskare na mojim trepavicama.
One izgledaju podignute i duže. Malo se jesu zalijepile jedna za drugu, ali to sam već rekla da je zbog drugog sloja. Jer je previše proizvoda za moje tanke trepavice.



Jeste li probali Maybelline Push Up Drama maskaru?
Kakvi su vaši utisci o njoj?

Pozdrav
Nina

Broj komentara: 12

  1. What Foundation ypu have used on the last photo?
    So pretty <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Thank you. I've been using Shiseido Sun Protection foundation in shade SP40
    <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je isto dobra maskara skroz. Iako su meni trepavice i uvijene prirodno i ok su dužine :) I lijepo ih počešlja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago tebi. Meni maskara odlicna. Jos je bolja kad malo uvijem trepavice

      Izbriši
  4. Ovu maskaru sam kupila po akcijskoj cijenu dm-u ali ona jos uvijek ceka bolje vrijeme za fotografisanje i isprobavanje za blog :) Procitala sam da je dosta blogerica hvali tako se nadam da kod mene nece biti promasaj :) uglavnom sve cu napisati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce ti biti dobra. Tesko je voditi se recenzijama maskare jer je to bas individualna stvar. Ali mi i prenosimo svoja iskustva :))))

      Izbriši
  5. Imamo isti problem, nijedna maskara mi ne odgovara. Ova je oke na tvojim trepavicama :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni su inace njihove maskare uzas ali ova me bas privlaci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam probala samo onu zutu. Ne znam, prestala davno vjerovat maskarama pa kupim najjeftiniju. Ova mi cak napravi nesto od trepavica

      Izbriši
  7. Pa predivna si, Jennifer Lawrence tip ljepote :)

    OdgovoriIzbriši