YOUR TEA "TINY TEA" | detox caj


My magical blend is based upon traditional Chinese Medicine Principles.My delicately balanced herbs are designed to nourish and cleanse the digestive system. " 



Ne znam koliko vas zanimaju ovakve teme, ali ja obozavam cajeve i opcenito sve sto navodi na zdravlje naseg organizma. S obzirom da sam veliki ovisnik o cokoladi, moje tijelo se uvijek bori sa necistocama koje nakupljam u sebi , dakle glavni izvor je ponajvise cokolada, jer se ostatak uglavnom zdravo hranim. 


Danas u postu, a i u obliku VIDEA , predstavljam vam Tiny caj, koji dolazi iz firme pod nazivom YourTea . Ukoliko kliknete na OVAJ link , direkt ce vam se otvoriti stranica, gdje mozete pogledati i ostale ponude cajeva koje imaju, te sve ostale informacije koje vas zanimaju.


Ja sam na recenziranje dobila paket  Tiny  caj koji u sebi sadrzi 84 vrecice caja, koje su unutar kutije svaki zasebno zapakiranu u malu vrecicu, sto je veliki plus, jer mogu biti sigurna da caj nece doci u doticaj sa vlagom i sl. Ove 84 vrecice caja namijenjene su da se popiju tijekom 28 dana, tako sto se pije tri puta dnevno, pola sata prije ili nakon jela.


Glavna zadaca ovog caja je da procisti organizam , no kao dodatna pojava moze doci do smanjenja tjelesne tezine, cisce koze, te vam moze vratiti energiju u organizam.
Paket od 14 dana kosta 25€, dok paket od 28 dana kosta 37€, sto vas na kraju izadje povoljnije. No, koliko je i to isplativo i da li uopce vrijedi toliko novaca vidjet cemo nakon sto popijem sve vrecice caja, te cu vama tada ponovo napraviti update post. 


Kao sto na fotografiji mozete vidjeti , ja sam vec nekoliko vrecica caja popila, tocnije, na desetom sam danu. Necu nista jos govoriti kako ovaj caj djeluje, osim sto cu prokomentirati da mi prva 2-3 dana miris i okus uopce nisu fino sjedali, jer su u meni budili neki bljuv osjecaj. No, sad sam se vec navikla i taj isti mirisi i okus uopce vise ne dozivljavam.


Mozete ih pronaci na drustvenim mrezama, te pogledati i stotine drugih slike i sami prosuditi koliko vam je ovakav caj primamljiv.

Ja jedva cekam krajnji rezultat , da vam crno na bijelo mogu napisati je li djeluje ili ne, te ocekujte u neko naredno razdoblje i update post, sa konacnim misljenjem i da li ga preporucujem ili ne.

Za sada cu samo reci da mi se svidja ovaj koncept teorije i kako su to sve fino zapakirali, no , koliko je vrijedan, to cemo jos tek vidjeti. Nisam ga platila svojim novcem, no moje misljenje i iskustvo u konacnici ce biti napisani i iskazani onakvi kakvi jesu, kao da sam ga i sama svojim novcem kupila.

Koliko vi volite ovakve cajeve? Vjerujete li da jedan caj , kao tretman, moze procistiti vas organizam? Pisite mi svoja miseljanja u komentarima, diskusija je otvorena i uvijek dobrodosla :)


           

Hvala na citanju , gledanju :)

2 komentara

  1. Obožavam čajeve i razmisliću da ih naručim kasnije.Nadam se da ćeš nam pisati još o njemu kad popiješ sve, krajni učinak :)

    OdgovoriIzbriši