ORIGINS GinZing krema / masna koža lica



Došlo je vrijeme da sa vama napokon podijelim svoje mišljenje o Origins GinZing hidratacijskoj kremi. Ukoliko ste zaboravili, ja imam masnu kožu lica, tako da pri čitanju ovog posta imate to na umu, jer je to pri ovakvom tipu proizvoda izuzetno važan faktor.


Ovo je jedna zaista lagana hidratacijska krema, koja se može koristiti i preko noći. Ono što mene najviše na nju podsjeća je predivni miris naranče, tako da ukoliko ste osjetljivi na mirise, zaobiđite ovu kremu, jer joj je miris jača strana.
Meni zaista paše, jer me svako jutro doslovno razbudi taj predivni miris, a i moram priznati da su mirisi limuna i naranče meni najdraži.


Ovo vam je kao dokaz prazna ambalaža, da možete biti sigurni da sam proizvod u potpunosti potrošila, te stekla svoje konačno mišljenje o njemu, kojeg možete pročitati u nastavku.


Krema se može kupiti u dvije različite količine, od 30ml/14,99€  i nešto veću od 50ml/25,99€. Ja sam svoju kupila u Douglas parfumeriji.
Dolazi u "teglici" što je jedan mali minus, čisto zbog higijene, jer ne volim prstima ubadati u proizvod. 


Kad smo već kod kritiziranja ambalaže, moram pohvaliti i dodati kao veliki plus ovaj zaštitni "kapak" 


Sama tekstura kreme je jako lagana, providno-bijele je boje, te se upija jako brzo. Moram napomenuti da sam pri prvom korištenju,a i nekoliko sljedećih pretjerala sa količinom , jer jednostavno nisam imala osjećaja koliko je dovoljno. No, bez obzira na laganu teksturu, krema je zaista hranjiva i potrebna je jako mala količina za cijelo lice. 


Krema je oil-free, te je meni kao masnokošcu odlično odgovarala. Ovo je jedina krema do sada, koja u svom nazivu službeno nema riječi "matirajuća" , a da mi odgovara. Iako sam do sada probala dosta oil-free krema, ova je jedina koja me oduševila. Lijepo je hranila lice, a nije ga dodatno mastila. I ono što me najviše oduševilo jest kako puder izgleda nakon ove kreme. Odlična je kao podloga za šminku, i puder izgleda mnogo prirodnije.



Sastav vam ne znam proučiti, ostavljam ga vama na raspolaganju ukoliko vas zanima.
Ja ću samo zaključiti ovu priču i reći da sam ja zaista oduševljena ovom kremom. Nisam nikada vjerovala da ću ovo reći za neku kremu koja ne sadrži riječ "MAT" u svom nazivu, no ova zaista odrađuje odličan posao.
Moram priznati da mi je sada ispred svih do sada korištenih krema, jer istodobno hrani lice, a ne masti ga. Sve dosadašnje kreme su bile na mat verziji, i one su dugoročno isušivale lice i onda nikada nisam bila zadovoljna kako puder izgleda nakon takvih krema.

Ova krema odlično radi i kao podloga za šminku, puder još ljepše izgleda, a lice se ništa brže ne masti .

Na meni je djelovala odlično i zaista ima sve moje preporuke.

Ovo je moje osobno iskustvo, te ne mora značiti da će svakome jednako odgovarati. Sve uzmite sa rezervom, jer stanje i potrebe jednog lica nisu kod sviju isti.

Hvala vam na čitanju, 
pozdravček od Tanje :*

Broj komentara: 25

  1. Tanja, da li ima u Bosni da se kupi ta krema? :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni tako primamljivo djeluje zbog tog mirisa i zbog hranjivih svojstava. Doslovno je mogu namirisati preko ekrana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je miris najdraži kod ove kreme :)

      Izbriši
  3. E jesi slucajno probala la roche posay effaclar H hidratantnu? Ja sam isto masna, a u potrazi sam za dobrom hidratantnom kremom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Iako nisam čila za ovu kremu, čini mi se jako dobra za nas masnokožce! Obožavam citrusne mirise

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama sam takva :) probaj , vjerujem da ce ti biti dobra :)

      Izbriši
  5. želiiim je.. :) ja sam oduševljena i sa L'oreal Magic Blur. koja ostavlja matt izgled kože, ali odlično radi posao na mojoj masnoj koži.. Ipak ova mi se čini boljom zbog hidratacije, a i mirisa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel misliš na magic

      Izbriši
    2. Jel misliš na Magic blur bas kremu u teglici ili onom kao prajmeru U tubi ?

      Izbriši
  6. Na listi želja već jako dugo. :) Koliko ti je otprilike trajala ta jedna bočica?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene je manja verzija i trajala
      Mi je od od prilike 4-5 mjeseci

      Izbriši
  7. Ja muku mučim sa pronalaskom dobre kreme za masnu kožu. Lagane verzije krema ( tipa vichy aqualia legere) mi nije dovoljno hidratantna jer mi se lice lagano peruta,sad u ovim hladnijim mjesecima, iako je zapravo na tim mjestima masna, a od bogatijih verzija krema mi se lice užasno zamasti tako da ujutro izgledam kao disko kugla :D Sobzirom da sam u potrazi za nekom kremom koja će mi napokon odgovarati,vjerojatno će se i Origins naći na spisku :)

    OdgovoriIzbriši