First impression - Benefit They're Real Mascara & eyeliner

Benefit They're Real! maskaru gledam još odavno, no nikako me nije toliko baš privlačila da bi dala cca 25€ za nju. Smatram da ima odličnih maskara i u drogerijskom rangu i stvarno nisam imala potrebe trčati za njom. No, kada su na tržište izbacili They're Real push-up liner , oooh to je bilo nešto za čim sam odmah htjela poletiti i kupiti. Na moju sreću, izbacili su limited edition set, maskara i mini eyeliner po cijeni jedne maskare. Dakle, gratis eyeliner. Tu priliku nisam mogla propustiti, naravno, te sam ugrabila svoj primjerak.



Što se tiče pakovanja, ništa luksuzno i posebno. Onako, neobično na oko, al' ne upečatljivo jako . I maskara i eyeliner unutar kutije dođu još posebno u svojoj kutiji. Zajedno u ovom setu dođe i mini pakiranje They're Real odstranjivača , no njega sam zaboravila uslikati, dođe onako u papirnatom pakovanju, k'o oni uski šećeri u kafićima :D 


Za maskaru mnogo toga kažu i obećavaju. Njihovo istraživanje je dovelo do podataka navedenih na fotografiji iznad, a mene baš zanima koliko su ispitanike platili za pojedine odgovore , kada imaju ovakve dobre (na papiru) rezultate :D 


Na prvu , kada sam otvorila maskaru i pogledala četkicu reakcija je bila "šta je ovo". "Šta je ovo" je reakcija na sami početak četkice, gdje ima nazovimo to "dlačice" u krug nekako poredane.

Odmah da kažem, ukoliko žurite, i smotani ste kao ja, ovo nije maskara za vas :D Svaki put, ali baš  svaki put sam se ubola u oko sa tim početnim dlačicama u krugu.



Također, prilikom svakog korištenja sam se zapitala oko onih brojki sa postotcima, jer ova maskara NIJE apsolutno ništa posebno . Dakle, Maybelline maskare su xxx puta bolje, za moje potrebe , naravno. 

Najbolje da to sami vidite na fotografiji

1.red bez maskare, 2.red sa jednim slojem maskare, 3.red sa dva sloja maskare

VELIKI MINUS ide odmah za sušenje maskare. Čitava vječnost prođe dok se ono "na pola" osuši između dva sloja, a često zbog nedostatka vremena, naravno ne čekam dovoljno i desi se ovo što se vidi u 3.redu. Trepavice sljepljenje .

Maskara nema nikakav upečatljiv miris, kao neke, što joj je plus. Što se tiče  boje tu ima veliki plus, jer je baš crna, crna, da crnija ne može biti. 
Četkica je malo gruba za korištenje, odnosno, ako imate osjetljive oči kao ja, moglo bi se desiti i da koja suza krene.
Nakon cca 7-8h nošenja krene se preslikavati na kapke, što je ogromni minus, jer se to ne očekuje od maskare od 25€.
Ukratko, maskara nije vrijedna ovih novaca, jer ima puno puuuno jeftinijih koje daju bolje rezultate.




Što se tiče eyelinera u njega sam polagala sve nade. Nekako je to proizvod koji mi se činio "pun pogodak" za jutarnju žurbu , kada nemam baš vremena tapkat kistom po gel eyelineru i ono, želim što prije preko vrata. 

I kod njega stoje neke velike cifre, obećava mnogo toga što možete vidjeti na fotografiji iznad.


Kada sam ga tek otvorila bila sam ugodno iznenađena što je bio još dodatno začepljen sa ovim narandžastim čudom, ne znam kako to nazvati - a da ne zvuči prosto :D


Kada se otkloni narandžasta zaštita, treba nekoliko puta okrenuti donji dio da bi gel počeo izlaziti. Aplikator je gumenast, malo širi već što sam mislila da će biti i tu je njegov jedini minus.


Kako je aplikator malo širi ( za moj pojam ) jako male mogućnosti su za napraviti tanku i lijepu liniju. Svaki put me nekako zezne, ode u debljem smjeru i onda ne planirano napravim deblju liniju. 

Što se tiče trajnosti i intenziteta boje tu je zbilja odličan. Ništa crnije još nisam vidjela, i po tome je puno bolji od Maybelline gel eyelinera. 
Na ruci možete vidjeti ove dvije male linijice koje sam za potrebe slikanja nespretno napravila, pa htjela oprati i ponovo, no , nije išlo :D Obična voda , sapun i trljanje ne pomažu. 
Nakon 8h nošenja, malo se izbriše sa unutarnje i vanjske strane oka, jer meni oči izrazito suze.
Onaj tko nema osjetljive oči, vjerovatno neće imati ovaj problem.


Na fotografiji se jasno vidi problema "tanke linije" , i kao što vidite završetak se nikako ne može napravit da je "zaglađen" jer širina aplikatora na sebi ostavlja nejednaku količinu gela i onda sa vanjske strane linije ostanu ne ravnomjerni tragovi. To se ništa posebno ne vidi kada se oko otvori, no , ipak to stavljam kao minus.
Lako se kontrolira s obzirom da je u obliku olovke na navrtanje, ali preciznost koju se treba postići je izuzetno loša, te  to navodim kao minus.

Ukratko, i volim ovaj eye liner i ne volim. Volim ga zbog trajnosti i apsolutno crne boje , no s njim nikada nisam sigurna kakvu ću liniju dobiti, a teško je popravljati, odnosno nema šanse da se popravi nakon što se nanese, osim da se sve skine , a to donosi dodatne probleme.

Mislim da mi treba još malo vremena da se ispraksiram i da ću ga onda apsolutno voljeti, jer jako mi se sviđa ova ideja gel eyeliner u obliku olovke. 




Za kraj možete vidjeti prije/poslije fotografiju. Prvi red fotografije je bez ičega, a drugi red je sa najtanjom moguće izvedivom linijom i dva sloja maskare.

ZAKLJUČAK:
Maskari dajem ocjenu 3.5 , izvlači je samo njena intezivna crna boja, inače bi bila totalni fail.
Gel eyeliner dobiva ocjenu 4 , još malo preciznosti i prakse i vjerujem da će biti na kraju ocjena 5.
No, ovo su samo moji prvi dojmovi, koji se možda tijekom korištenja promijene.
Ukoliko dođe do eventualnih promjena bit će napravljen update posta :)

Jeste li vi probali ovu maskaru i gel eyeliner?
U komentarima mi slobodno preporučite maskare po vašem izboru koje su odlične, jer će mi trebati neka bolja od ove :) 

Hvala na čitanju,
pozdravček od Tanje :)

Broj komentara: 20

  1. Ovo sigurno nije maskara za koju bih izdvojila toliko novca. Iako jedan sloj i nije loš, ipak se isto može dobiti s puno manje plaćenom maskarom. Ali ako ništa zadovoljila si znatiželju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta znatiželja me ubija , ali sad mirno spavam :D Danas je konkurencija ogromna, tako da definitivno tržište nudi jeftinijih maskara sa boljim rezultatom.

      Izbriši
  2. Potpisujem komentar od Zipa, a šta se tiče eyelinera vidi se da je baš crn ali ja ne volim baš linere u flomasteru, više volim tekuće na četkicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja tekuće na četkicu niiiikako, ako me netko želi pošteno namučiti nek' mi samo dadne tekući tuš :D

      Izbriši
  3. maskara bas fino izgleda s jednim slojem. nije nešto wow, ali je fina. sto se maskare tice, sve je to do trepavica, tko ima dobre trepke moze namazati i essence da lijepo izgleda, a tko nema...imaju umjetne :D srecom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tko nema može da se fotošopira :P Morat ću počet stavljatI ricinus, ne bi li šta uzgojila od ovih trepavica :D

      Izbriši
  4. Čini mi se da si previše očekivala od njih i da im nisi dala dovoljno vremena. Ja se kunem u ta dva proizvoda. Naročito zajedno! Kupala sam se sa njima na moru i nisu se makli. Mislim da treba da im daš mnogo više vremena i da naučiš da manevrišeš sa njima. Priznajem da to uopšte nije lako za ajlajnerom, ali da za maskaru nije potrebna neka nauka već više strpljenja. Okej, poštujem tvoje mišljenje ali mislim da si previše požurila za recenziju. Pozz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na komentaru i izraženom mišljenju, cijenim to. Nadam se da će se maskara s vremenom pokazati bolja, jer bi mi u suprotnom bilo žao novaca, ali također moram naglasiti da ovo nije recenzija, upravo zbog vremenskog korištenja, nego first impression post, dakle, prvi dojmovi :) Također, puno toga je i do kvalitete trepavica, tako da svako ima drugačije iskustvo , jer nisu nam svima iste trepavice. Iskreno se nadam da će se vremenom i korištenjem promijeniti, ali prvi dojmovi su tu, iskreni i bez uveličavanja :)

      Izbriši
  5. Recenzija je došla u pravi čas - zalepila sam se za ovaj set u Solunu i planirala da ga kupim kad krenemo nazad kući :D
    Međutim, za moje kratke trepavice ovakve četkice ne rade ama baš ništa. Istina, ima tu puno i do same formule, ali jednostavno mislim da bih bacila pare i nervirala se. A sa ajlajnerom bih se već nekako snašla ;)
    Inače je set u Sephori u Solunu 26,5 € i imaju sad neki popust 20% ako se ne varam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da, uostalom, svake trepavice svoju muku vode, al evo, meni ova četKica za sada nije pokazala bajne rezultate. Mislim, nije da nije ništa napravila, ali nije ni nešto wow :D

      Izbriši
  6. Ajlajner mi se baš dopada na slikama, interesantan oblik ima. :) Stvarno je mnogo dati toliko novca za maskaru :S I ja bih čekala tako akciju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, puno je, al' kome čudesa napravi njemu nije ni žao :D

      Izbriši
  7. Vec dugo stavljam ovu maskaru u korpicu ali uvijek odustanem :) Fin efekat daje ali ne vrijedi te pare. hvala na utiscima ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš to, dadne ona nešto , ali ne koliko sam očekivala :)

      Izbriši
  8. obadva proizvoda djeluju nekako jako, moćno, pigmentirano,, ali vidim da ih je prevelika muka koristiti, pa bolje preskočiti, obzirom o kakvoj se cijeni radi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno to, nije totalni fail proizvod, ima neke kvalitete, ali s obzirom na cijenu - ima i jeftinijih varijanti...

      Izbriši
  9. Uf, ovo je baš hvaljena maskara i sa jednim slojem uopće ne izgleda loše, ali ako nešto mrzim to je onda kada si zapackam kapak maskarom ne zato jer sam idiot nego je maskara nadobudna bijač.. tako da razumijem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zato sam se i razočarala jer sam čitala dosta pozitivnih i hvaljenih recenzija, no, eto , moji prvi dojmovi i nisu tako wow :D

      Izbriši
  10. Maskaru sam imala na WL a za eyeliner sam zaključila odmah da je to previše komplicirano za mene :/ ... mislim da sam odustala od maskare :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javit cu ukoliko se mišljenje s vremenom/promjenom teksture eventualno promijeni, ali za sada ništa spektakularno :/

      Izbriši