Cetaphil - hidratantna krema

Hidratantna krema je nešto što apsolutno svi trebaju imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Nebitno koji ste tip lica, proizvod ovakve vrste se mora svakodnevno koristiti. Zašto - neću pisati - to bi već svi trebali znati. Samo ću reći da oni koji imaju masnu kožu lica, i ne koriste hidratantnu kremu - prave NAJVEĆU grešku prilikom njege svog lica. Ukratko, probajte vi koji dan živjeti bez vode (bez obzira jeste li masni , ili ne :D )  pa će te vidjeti kako je :D 


Cetaphil krema dostupna je u pojedinim apotekama, te online tipa amazon, ebay, ili online apoteke . Cijena za 85ml je cca 8€ , dok je cijena za količinu od 456ml (čudne mjere) cca 18€ .


Na fotografiji iznad možete vidjeti da sam ju u potpunosti potrošila , te kroz nekoliko mjeseci korištenja stekla iskreno mišljenje da je ovo zbilja odlična hidratantna krema.
Definirana je za suhu kožu, kao izrazito hranjiva krema ,  koja na duže vremena daje potrebnu hidrataciju . Može se koristiti na svim dijelovima tijela, tipa ruke, stopala , odnosno svi oni dijelovi kojima je potrebna intezivna hidratacija.

Pogodna je za osjetljivu kožu, jer svojim sastavom ne izaziva dodatne iritacije , te ne začepljuje pore.
Bijele je boje, te izrazito gusta, bez mirisa i brzo se upija. Ne ostavlja masni trag na licu, ali meni kao osobi sa masnim tipom lica kroz nekoliko sati se ipak vidi masni trag sebuma, naravno to je za očekivati.


Ambalažom uopće ne privlači, iako kvalitetna plastika, sama tuba nije nimalo atraktivna. Količina od 85ml dolazi u tubi , dok količina od 456ml dolati u "kantici" . Količina koju želite istisnuti lako se kontrolira, a zbog njene gustoće ta količina je vrlo mala . Kako je jako hranjiva, zbilja je potrebno malo kreme, te mi se na početku znalo desiti da pretjeram dok nisam s vremenom uvidjela koja količina mi je zaista potrebna jer mi se stalno činilo malo :D Znate da ja uvijek volim dobro nameljat', da budem sigurna :D


Također prilikom prvih nekoliko korištenja bilo mi je neobično što nema mirisa. Zaista jedna od rijetkih krema koja ispunjava SVE ono što piše na kutiji i DAJE ono što obećava.

Ovo je jedna odlična krema za hidrataciju, a cijenom je itekako prihvatljiva jer mi je ova tuba od 85ml trajala 4mj. skoro svakodnevnog korištenja. Bojim se i pomisliti koliko bi mi trajala ona od 456ml :D 
Kada se uzme omjer kvalitete i cijene, ovo je apsolutno krema koju bi svi trebali imati. Tako da je preporučujem apsolutno svakom, tko god je u mogućnosti doći do nje, nek' je kupi, neće požaliti.

Napomenula bi samo da oni koji imaju masnu kožu lica trebat će neko vrijeme dok uoče koja količina im je potrebna, a da ne bi izgledali masni.


Ukoliko se neko razumije u sastav, može ga slobodno proučiti, ja nisam vješta u tome :D Meni je dovoljno znati da mi ne izaziva nikakvu gamad na licu , te ne začepljuje pore , a obavlja svoj posao. Jedna od rijetkih krema koje su ispunile moja očekivanja. Svi koji imaju osjetljivu kožu licu znaju kako je teško naći nešto što će ispuniti potrebe kože lica, a pri tome ne izazvati gamadi i iritacije.

Cetaphil kremu preporučujem apsolutno svima, obećavam vam da nećete požaliti, a vaša koža bit će vam uvijek zahvalna na ovakvom tipu proizvodu.

Jeste li vi probali ovu kremu ili neku sličnu? U komentarima bi rado čula vaše preporuke za proizvode ovakvog tipa.

Hvala na čitanju, 
pozdravček od Tanje :*

3 komentara