NYX . LINGERIE, SATIN RIBBON


Vjerovatno već i ptice na grani cvrkuću ''NYX Lingerie'' i vjerovatno ste pogledali milijune svočeva i recenzija. Baš me briga, pisat ću i ja o njemu jer ga jako volim.

Problem jedan jedini kod ovih ruževa je da su skoro pa uvijek rasprodani i ja još nisam uspjela ugrabiti nijanse Corset i Embellishment, ostale ne želim.

Nijansa Satin Ribbon mi je bila pri vrhu popisa, budući da mi je trebao jedan go to nudać, pa sam mislila da bi ovaj bio dobar izbor. I nisam se prevarila.


Prvo osnovno. Ruž dolazi u klasičnoj ambalaži za tečne ruževe/sjajila, sa vrlo zgodnim aplikatorom, kojim je lako uredno nanijeti ruž.
Ruž ima vrlo blag miris neke kemikalije ili sredstva za čišćenje, ali ništa neugodno, naprotiv, meni se baš sviđa.

Ruž je potrebno nanijeti vrlo brzo s obzirom da se fiksira na usne kroz tri minute u potpunosti.
Ja ga nisam imala potrebu nadograđivati jer u jednom sloju dobijem punu boju na usnama i prekrije u potpunosti boju mojih usana, što znači da je odlične pigmentacije.

Ovaj ruž se osuši u potpuni mat finiš, ali nije neugodan na usnama. Malo je čak i ljepljiv ako jako stisnete usne jednu o drugu.


Dugotrajnost je najbolja kod ovog ruža. Ako ne jedem ništa masno, ne moram brinuti o njemu pola dana. Moguće je da će malo se izmrviti u sredini usana, ali kod ove nijanse to nije tako uočljivo. Preko dana ja samo dodajem balzam na usne preko njega, i to mu uopće ne smeta.

Kao i kod svakog mat ruža, priprema usana je poželjna. Meni nije isušivao usne i zbog toga sam jako sretna. Imala sam u prošlosti velikih problema sa isušivanjem usana od ruževa. Konkretno u pitanju je samo jedan brend i to sam tek skužila nedavno.

Ja nemam problem sa pucanjem ruža na usnama. Malo držim usne razvučene u osmijeh dok se ne osuši i linije i nabori usana se jednostavno popune ružem.
Usne ne izgledaju suho i smežurano, nego ostaje lijepi mat finiš.


Satin Ribbon je neutralna nijansa, dosta svijetla i pristajat će toplom i neutralnom podtonu kože, dok hladnom  baš i ne. To sam vidjela iz prve ruke, Moja sestra ga je probala, a ona je hladnog podtona. Nju je ruž dosta isprao i djelovao baš mrtvački.
Meni je ovo kao neka prirodna nijansa mojih usana. Pristaje mi uz svaki makeup i to je to što sam tražila od jednog nudaća.

Teško je sa nude nijansama pogoditi teksturu i da relativno dobro izgledaju na usnama. Ova formula je mene oduševila i ovako ja zamišljam kako na meni treba izgledati jedan nude ruž.

Ovaj put je NYX malo podigao ljestvicu što se tiče tekućih ruževa, pa su tako ovi ruževi kod nas od 18 do 20 KM. Dobijete 4 ml ruža.



Da li se vama sviđaju Lingerijci? Imate li neki ili planirate u nabavku?

Pozdrav od Nikoline


Broj komentara: 12

  1. Odgovori
    1. Joj da mi je jos corset i embellishment. Tad cu biti sretna

      Izbriši
  2. Mislim da ovo nije nijansa za mene, ali tebi baš dobro stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da u ponudi mozes vrlo lako izabrati i jednu nijansu za sebe. Stvarno su pogodili s kolekcijom

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Ja vec treci put idem, oni rasprodani :( . Mislim da je BD i ovaj jako slican. Ma svi su slicni na svocevima

      Izbriši
  4. Divno ti stoji ova boja. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaoo nemam još ni jedan, a želim punooo.. ovaj je baš baš lijep :)

    OdgovoriIzbriši