AVON - GEL SHINE LAKOVI, SWATCHEVI 7 NIJANSI


Uživate li u nedjelji? Ako vam je ipak dosadno, od mene novi swatchevi prekrasnoća iz Avona da malo razbijemo monotoniju bojama.
Danas je riječ o Gel Shine lakovima, a ja imam predstaviti vam sedam nijansi.


Gel shine lakovi su nova verzija Gel Finish lakova, što su jedni od najboljih lakova ikada, po mom skromnom mišljenju. U ovu verziju su dodana omega ulja.

Finiš lakova je izuzetno sjajan. Lakovi se suše veoma brzo, ali ono što vam preporučujem je  da lak poprskate Avon Liquid Freeze sprejem za instant sušenje laka (zadnja slika) i spremni ste za van.

Tekstura lakova je izuzetno maziva, a široka četkica će vam omogućiti nanošenje laka u jednom potezu.

Za većinu nijansi vam za punu boju treba samo jedan sloj, ali ja ipak preporučujem dva, jer tako lak duže traje.


Nažalost ne mogu vam previše reći konkretno o dugotrajnosti laka, jer nijedan nije bio na noktima duže od tri dana, ali za tri dana je ostao nepromijenjen na noktima. Možda mu se samo malo izgubio sjaj, što je uostalom stvar sa svim lakovima. Jedan sloj top coata i garantiram da bi izdržao još tri, četiri dana.

U trenutnoj Avon brošuri je lak 6,50 KM, dva laka platit ćete 9,80 KM, a za tri laka je cijena 11,70 KM. Ponuda se odnosi na više linija lakova, pa ćete, vjerujem, lako odabrati svoje favorite.

Sada se bacamo na swatcheve nijansi koje ja imam.
__________
LAVENDER SKY

Meni najdraža nijansa. Ide prva zato. Pastelna lavandasta nijansa, sa sivkastim podtonom. Moram li još išta reći. Dakle, moja boja.
__________
MINT TO BE

Mislim da će nijansa Mint To Be biti hit ljeta. Pastelni mintaći su uvijek aktuelni i svima omiljeni, pored crvenih nijansi. Nikad dosta mint lakova.
__________
PURPLICIOUS

Purplicious je tamnija, vamp ljubičasta nijansa. Hladnog je podtona. Ova će čekati jeseni, sada sam se okrenula življim bojama, što ne znači da neće osvanuti koji put i ljetos na noktima.

__________
ORANGE YOU CRAZY

Orange You Crazy me je osvojila potpuno. Ne volim narančaste lakove, ali ovaaaaj... Trenutno mi je na noktima i ne mogu ga se nagledati. Pomalo smirena neon nijansa, ako to uopće postoji. Veoma upečatljiva na noktima i odlično će izgledati na tamnoputim djevojkama i ženama.
__________
FIRECRACKER

Firecracker je svjetlija crvena s toplom narančastom u podtonu. Meni je ovo neka ''jagoda'' nijansa. Ova nijansa se najviše svidjela mojoj sestri i lak je završio kod nje.
__________
ROSES ARE RED

Ovo je klasična crvena, s plavom u podtonu, koja stoji svima i koju svi vole. Must have nijansa, kao mala crna haljina, pa ako nemate u kolekciji, toplo preporučujem ovaj.
__________
RED VELVET

Red Velvet je jedina metalik nijansa koju imam. Ova mi je jedna od ljepših metalika ikada. Presijava se od crvene, boje vina, do skoro crne. Pravi ljepotan na noktima i veoma jedinstvena nijansa.


Sprej za brzo sušenje laka. U trenutnoj brošuri 3,70 KM.

Pozdrav od Nine

Broj komentara: 14

  1. Slike divne a i sve nijanse su odlične :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Hvala puno. Trudim se, a i uzivam u skljocanju 8) <3

      Izbriši
  3. Mint to be i Red velvet rado bi nosila ne samo ljeti vec uvijek! Jaaako su lijepi i simpaticni, ti si ih odlicno pokazala, fotke su me odusevile :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Red velvet mi je sutra na meniju, odnosno noktima.

      Izbriši
  4. Predivno, a nijanse su očaravajuće. Ko ih proba neće se pokajati.

    OdgovoriIzbriši
  5. Slike divne. Sramota me mojih slika i sto sliksam sa s7 :( :***********

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne zezaj. Uopce slike nisu lose. Eno kod glitter snowflake. Ja se uvijek divim njenim fotkama s mobitela. Ej imas na ebayu za 2-3$ clip on objektivice za mobitel. Dode ih dva tri komada za tu cijenu, a pravi vrh slike

      Izbriši
  6. Bas divne nijanse,sve mi se svidjaju! :)

    Pratim te na GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši