ANASTASIA BEVERLY HILLS - GLOW KIT, GLEAM


Dobra vila mi je početkom godine šapnula da bih mogla naručiti sebi nešto iz Amerike. Ja se nisam dvoumila i odmah sam rekla da bih htjela ovu divoticu i naravno da sam ostala zapanjena ljepotom iz koje isijava (doslovno) ova paleta illuminatora. Hvala mojoj dobroj vili Jasenki (Dođoška).

Dugo sam se dvoumila koju paletu da odaberem, Gleam ili That Glow.
That Glow mi je prekrasna, ali su sve nijanse šampanj ili zlaćane. Ova mi je imala malo više raznolikosti, a i nijansa Mimosa me totalno kupila.


Paleta dolazi u tvrđem kartonskom pakiranju, sa mekanim omotom i ''rukavom'' koji je jednak izgledu palete. Navečer pod led rasvjetom kod mene kući, paleta sija kao luda, pod dnevnim svjetlom se to ne primjeti, šteta, navečer je vizualna atrakcija. Vrlo je čvrsta, na magnetno zatvaranje, a budući da ima i magnetno dno, ovi panovi se mogu mijenjati nakon što potrošite neku nijansu.

U paleti dobijete 4 nijanse, od kojih svaka sadrži 7.4 grama. Cijena palete je na Anastasia Beverly Hills sajtu 40$, a na BeautyBay košta 38 eura

Za sve nijanse u paleti mogu reći da su iznimno pigmentirane, svilenkaste pod prstima, lijepo se kupe na kist i uopće se ne trusi ni jedna. Otkako imam paletu, ona je potpuno čista, za razliku od mog voljenog MAC Soft and Gentle koji se užasno puno trusi okolo.
Ni kod jedne nijanse nećete primjetiti bilo kakvu krupniju česticu shimmera ili nedajbože šljokicu. Sve je tako fino mljeveno i jedino što imate je glow, a ne da izgledate poput božićnih dekoracija.

Paleta mi je u upotrebi svakodnevno, kao sjenilo, illuminator, u unutarnjem kutu oka... Ma ja se sva okupam u ovome. Koristim je sa suhim kistom za dnevne lookove, a navečer malo poprskam kist da dobijem jaču pigmentaciju i da budem wet glowy glowka.... hahaha

Iako sam mislila da će, iako četiri nijanse u paleti, izgledati na licu sve manje-više jednako, one to nisu. Svaka nijansa je priča za sebe i jedinstvena na svoj način, te za svaku imam namjenu za određeni look koji želim da postignem.


__________
HARD CANDY

Hard candy sam nosala kao sjenilo najviše, u toj ulozi je ova nijansa fantazija. Na obrazima može funkcionirati i kao rumenilo ili dodatak rumenilu preko cijelog obraza. Opisala bih ga kao iridescentnu nijansu, ne znam našu riječ za ovo. Pod određenim kutom ona je tek blago roza, drugi kut i nijansa je bakrena, a pod nekim trećim kutom izlazi neka bordo nijansa. Ja evo ne znam bolje opisati. Treba doživjeti ;D.


__________
MIMOSA

Mimosa je meni omiljena nijansa. Topla nijansa šampanjca. Prekrasno će izgledati na preplanuloj koži. Ja je nosim najviše kada na licu imam samo bronzer. Izvrsno se nadopunjuju i čine prekrasan, osunčani izgled lica.


__________
STARBURST

Starburst je na swatchu hladnija metalik peachy nijansa. Vrlo lako se s njome da pretjerati, ali lako se i izblenda ako to uradite. Ja namjerno pretjeram, šta ću.


__________
CRUSHED PEARL

Crushed Pearl je biserna nijansa. Najhladnija i najblještavija u paleti. Srebrnkasta nijansa, sa vrlo blagim roskastim - šampanj podtonom, Stvarno teško za opisati, ali swatchevi vam sami govore. I sa ovom nijansom se začas pretjera, što mene ne zabrinjava ni najmanje. you know me...


Swatchevi, s lijeve na desnu stranu:
-HARD CANDY
-MIMOSA
-STARBURST
-CRUSHED PEARL



-sastav-

4 komentara

  1. *.* *.* *.* <3 <3 <3 hahaha, stala i divim se.

    OdgovoriIzbriši
  2. Predobra paleta i predobre slike i ti predivna...ne znam šta više da kažem....

    OdgovoriIzbriši