POSUĐENO

Ima par proizvoda koje sam posudila, bolje rečeno ''maznula'' od djece ili muža i koji za mene funkcioniraju odlično.
Odlučila sam ih staviti na malu hrpicu i za svaki otipkati koju riječ. Možda vam bude zanimljivo, meni svakako jeste.

__________
DR. PASHA
KREMA ZA BEBE

Za bebe je ova krema malo savršenstvo. Potpuno prirodni sastojci u njoj i prekrasan miris. U ambalaži djeluje kruta, kao maslac, ali pri prvom kontaktu s kožom, kremica se pretvara u ulje.
Ako vam je koža izrazito suha, ja je od srca preporučujem i vjerujem da se nećete pokajati. Iako ovakve kreme za bebe stvaraju jedan zaštitni film na koži, ova će se upiti kroz određeno vrijeme.
Koristim je za sve, od stopala do glave. Često je stavljam na lice u sklopu večernje njege i ujutro mi koža bude kao preporođena. Ne preporučujem je za dnevno korištenje jer je ipak masna, ali ako idete negdje gdje vjetar šiba kao lud, bit će super za kožu. Ako imate bebe ili malu djecu, obavezna je zaista. Ovo je meni nešto kao plava Nivea ili Zagrebački Melem. Ja više ne znam koliko sam pakovanja potrošila jer je zaista namjenjena za sve i svakoga u mojoj kući.

__________
HIPP
BABY GEL ZA KUPANJE

Ovaj gel sam ugrabila sasvim slučajno. Skidala šminku, on stajao na umivaoniku, a budući da obožavam miris Hipp kozmetike, odlučim oprati lice s njim. U toj ulozi mi se dopao i odlučila sam ga nastaviti koristiti za tu svrhu. Vrlo je blag, ali učinkovit. Lijepo opere lice, blago pjeni i odlično skida maskaru. Uopće ne peče za oči.
Budući da imam normalnu kožu lica, meni nisu potrebne agresivne umivalice i ovo mi je sasvim dovoljno. Za suhu kožu bi također bio dobar, a dođe ga 400 ml, što je baš isplativo. Ima i u verziji od 200 ml, bez pumpice.

__________
NIVEA MEN
AFTER SHAVE BALM

Da ga nisam imala u kući, sigurno bih ga otišla kupiti da isprobam zašto ga svi tako hvale u ulozi primera za lice.
Ne znam koliko je učinkovit u produžavanju šminke, ali da makeup ljepše sjeda na lice, sjeda. Nije mastan, blago zagladi lice, instantno se upija u kožu, te lice ostaje mrvicu ljepljivo, kažu da zbog toga bolje hvata pigment iz podloge, ''aj dont rili nou''....
Koristim ga za dnevnu šminku i također smatram da je dobar za suhu i normalnu kožu lica. Nisam primjetila da mi brada brže prosija od njega, jer to je dio lica koji se meni blago masti. Tako da smatram da ga može koristiti i masno lice. Evo, isprobajte. Za nekih 10 KM ćete dobiti hrpu proizvoda, nije neka velika investiciija, a ako ne bude dobar, što sumnjam, uvijek ga imate proslijediti tati, bratu, mužu, dečku, whatever....

__________
OLD SPICE
DEODORANT STICK - WOLFTHORN

Zbog male bebe i dojenja, nije mi ni na pamet padalo da koristim jake dezodoranse, pune aluminijevih soli i onih Božemesačuvaj sastojaka. Kako sam čitala da ga hvali The Lipstick Bar u ovoj recenziji, pružila sam mu šansu. Ponajprije zbog toga što mu je sastav u velikoj mjeri dobar i što nije onaj klasični muški jaki miris, ni to bebi ne bi odgovaralo, pa jel. Na kraju se ispostavio da je vrlo efikasan i protiv prekomjernog znojenja, iako nije antiperspirant.
Miriše na sokić, vrlo je ugodan na koži, lijepo klizi i nekakve je čvrste gelaste strukture. Mrvicu je ljepljiv na koži, ali je ipak podnošljivije od roll on dezića, koje mrzim baš zato jer mi ostavljaju mokre pazuhe u startu.
Ovaj moj primjerak traje već tri mjeseca svakodnevnog korištenja i ima ga stvarno još puno. Evo ne znam, ovo je revolucija za mene.


Nadam se da ste uživali u čitanju.

Pozdrav
Nina

Broj komentara: 12

  1. imam i ja tako nekoliko proizvoda koje sam ''posudila0'' :D ja svakom proizvodu pronadjem neku namjenu tako da za mene to nije novo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je da ti paše wolfthorn. Meni je stvarno odličan, a i dugo traje, što kažeš, puno duže od drugih dezodoransa...

    OdgovoriIzbriši
  3. bTW i ja strašno volim miris hipp proizvoda...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hipp mi je najdrazi baby brend, a miris eeeej. Imali su donedavno i vlazne maramice koje su povukli. Steta, tako su dobre bile

      Izbriši
  4. Voljela sam Pasha kremu za bebe, zimi je bila spas za suhe noge. Posebno je dobra nakon brijanja da umiri kožu. Osim djelovanja, volim i miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel tako da je dobra. Miris i ja volim. I volim sto ima predobar sastav. Ma vrh krema

      Izbriši
  5. Wolfthorn je zakon! :D Ja svoj koristim već dugo i još ga nisam potrošila

    OdgovoriIzbriši
  6. Da li ti ovaj old Spice ostavlja tragove na odjeći? Željela bih da ga probam, samo me strah tih bijelih mrlja na majicama, zato uvijek i koristim dezodoranse u spreju :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno ne. Gelast je i potpuno proziran. Izgleda kao oni prozirno zeleni glicerinski sapuncici

      Izbriši