CHINA GLAZE - BE MORE PACIFIC


Imam problem sa CG lakovima. Koji god sam dosad probala bio je mat. Nisu bili dobri, idući dan bi popucali, osim jednog zelenog, kojega nikada nećete vidjeti kod mene jer uporno izgleda plav na slikama.

U Mostaru sam neki dan naišla na jedan krasan dućančić koji, između ostaloga, drži i CG lakove. Ja ne bih bila ja kada ne bih zgrabila neku tirkiznu, baby plavu ili pastelnu zelenu nijansu, pa kakav je god na noktima. Bitno da sam ja njega kupila.




Došavši kući, ugodno sam se iznenadila da lak nije mat i da poprilično dugo traje na noktima, a i bolje bi mu bilo, budući da je tekstura laka, blago rečeno užasna za nanijeti.
Da, on je jako dobre pigmentacije kada se nanese, ali dosta je vodenastiji od ostalih koje sam probala, što bi mu oprostila da se brže suši. Kako mu treba neko vrijeme da se osuši, zbog svoje rijetke formule, on se ''raziđe'' i ostavlja prazne dijelove nokta, dok se na nekim dijelovima puno nakuplja. To sam riješila tako da sam sušila nokte sa okrenutim rukama prema dolje. Barem nek se sliva na prazno mjesto.

Drugi put sam namazala tri jako tanka sloja, umjesto uobičajena dva i baš je sve lijepo funkcioniralo.


Ja znam da mnogi ne vole tanku CG četkicu, ali meni je dobra s obzirom na lakove ovako rijetke formule. Debela, plosnata četkica mi više paše na guste lakove koji se nanose iz jednog poteza na čitav nokat, tipa, GR Rich Color.


Volite li lakiće bilo kakve minty, pastelno zelenkaste, mislim da bi i ovaj bilo lijepo ubaciti u svoju kolekciju.
Mene podsjeća na boju sladoleda od pistacije.
Kako li će tek dobro izgledati kada koža dobije brončanu boju (btw, ja se ne sunčam, mažem se losionima za samotamnjenje).

(Malo imam problema sa suhom kožicom oko noktiju, pa zanemarite taj dio. Gledajte ovamo vrhove nokta ;))


Lak košta od 6.5 KM, do 12 KM, zavisi od prodajnog mjesta. Online, na nekim sajtovima košta čak deset funti, što meni nikada neće biti jasno.
Ja ga platim obično 6.5 KM i ne bi mi nikada palo na pamet da izdvajam veći novac na lak (nikad ne reci nikad).
Dobijete ogromnih 14ml, što je zaista isplativo ako koristite u svom životu samo dva ili tri laka.

Možete ga pronaći u Mostaru, preko puta Mepasa, gdje sam ga ja i kupila, na Lilo Cosmetics stranici, na Alexandar Cosmetics, na Ebayu, BeautyBay.com i BeautyJoint.com. To je što ja znam. Ako znate još neka prodajna mjesta, nadovežite se u komentarima.

Broj komentara: 12

  1. Zasad imam jedan CG lak i super je. Inače više volim šire i deblje četkice jer mi je lakše s njima nalakirati, mada i s ovim tanjim nije problem. :D Fina je boja, a nokti su ti odlični.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Nokti su ok, ali su mi ruke suhe užas. Meni su tanje četkice ok jedino na CG lakovima, na ostalim mi se ne sviđaju. Volim i ja deblje, ali one sa zaobljenim vrhom

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Jeste. Ugledala sam lak s vrata odmah, moj je morao biti

      Izbriši
  3. Svidja mi se. Meni inace ovi CG nocna mora za nanijeti - em je tanka cetkica, vodeni.. Al tako su im dobre boje pa se svasta i oprosti haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jasta su, oni bas traze tri ultra tanka sloja. A boje nema niti jedan brend kakve su kod njih.

      Izbriši
  4. Imam samo jedan CG lak i toliko me nervira ta vodenasta tekstura, u potpunosti ga ignorišem, iako je nijansa predivna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zamisli kako bi bilo jos da nije ovako dobro pigmentiran. A nez ni ja, ima boljih lakova, to sigurno, ali njihove boje me privlace

      Izbriši
  5. Imam jedan CG lak i to bele nijanse koji mi je odlican, mada iskreno ne planiram da kupim neki novi, mozda ako me privuce neka posebna nijansa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja vjerujem da s njima samo treba uci u stos. Ja sam eto prelijena za mazanje tri tanka sloja

      Izbriši
  6. Prelepi nokti :))
    Boja mi se dopada, iako iz nekog razloga ne volim ovako zelene lakove, već neke mešance, sa primesama plavih tonova i tome slično :) CG lakovi su super za tu cenu i zaista se isplate :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Ja nisam ljubitelj onih smaragdno zelenih noktiju, ali ove "sladolednozelene" i pastelne pistacija nijanse bas volim.

      Izbriši