AVON - NOVE NIJANSE NAILWEAR PRO + LAKOVA ZA NOKTE


Koliko sam mogla razumjeti, ove lakove možete nabaviti sada u trenutnom katalogu Avona, a u sljedećem ne. Ne znam za ''onaj tamo''. Zato sam požurila da vam pokažem swatcheve novih nijansi Nailwear pro+ lakova.

Prvo malo o njima.
Odavno koristim ove lakove i zaista smatram da su vrhunske kvalitete. Kako će vam se lak ponašati na noktima, ovisi i o kvaliteti noktiju, ali ja nemam nikakve zamjerke na njih.
Izuzetno su dugotrajni i ne krzaju se barem pet dana. Duže lak na noktima i ne nosim.
Pigmentacija ovisi od nijanse do nijanse, nju mogu spomenuti samo u opisima nijansi.

Svi posjeduju krasan glossy finish i neće vam biti potreban top coat za njih.

Četkica kod ovih lakova je plosnata, široka i ravno sječena. Mada sam ja ljubitelj onih zaobljeno sječenih četkica i ovom je vrlo lako baratati.

Formula lakova je srednje gustine, niti pretečan kao kod China Glaze lakova, niti jako gust, kao što je slučaj kod Golden Rose Rich Color lakova.

U trenutnoj brošuri, lakovi koštaju 6,50 KM.

__________
SUNSHINE

Nijansa Sunshine je jaka žuta i izuzetno pigmentirana nijansa. Sviđa mi se što nije neonska boja, jer ja ne volim neon žute i zelene. Za punu boju na noktima, dovoljan vam je jedan nanos laka, ali ja uvijek radim sa dva sloja, da bi to sve bilo ravnomjernije i lak dugotrajniji.
Sa ovim lakom, zbilja nećete proći neopaženo, ali opet nije toliko vrišteći, ne znam. Znam samo da mi se jako sviđa.


__________
ORANGE SUN

Očekivala sam narančastu nijansu, vadeći lak iz kutije. Međutim, dočekala sam krasnu svijetlu crvenu nijansu. Klasična nijansa crvene, ali opet ima neki kick u sebi. Nešto je čini drugačijom. Neutralna je, pa će stajati svim podtonovima kože.
Također, vrlo je pigmentirana nijansa i možda mrvicu rijeđa od ostale dvije.


__________
OCEAN BLUE

Stižemo do omiljene mi nijanse. Na prvi pogled, identična nijansa kao i nijansa Sea Breeze iz iste linije. Razlikuju se prvenstveno po pigmentaciji. Ocean Blue je jako pigmentiran i jednim premazom, tu je puna boja, dok je Sea Breeze dosta rijedak i treba mu tri sloja za punu boju, a i nešto je zagasitiji i ima mrvicu zelene više u sebi.
Po mom mišljenju, ova nijansa je savršen omjer zelene i  plave, te dovoljno svijetla za jednu nijansu koju ja nazivam mint. Ako tražite svoju HG mint, mogli biste je pronaći u ovom laku.


Kako se vama sviđaju nove nijanse? Imate li već neku od nih?


Pozdrav od Nine...

Broj komentara: 20

  1. Ocean blue je divna, baš mi je drago što je imam, eto :D žutu ne bih nosila, mislim da sam rozi i žuti lak namazala jedino zbog slikanja za blog :D nikad ''privatno''.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u ja ba volim. ja sve na noktima volim. zutu obozavam, al ne mozes potrefit nikad dobru teksturu zute nijanse. ova je dobra

      Izbriši
  2. Ja imam jedan žuti i jednom sam ga namackala i ko zna kada ću opet, ovaj orange mije odličan, šteta samo što nije kao u bočici, na noktićima djeluje zagasitije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na noktima je slika realnija. prva slika je slikana kraj prozora pa je možda malo svjetlije ispalo nego što jest. mada sam zatamnjivala malo sliku na aparatu dok sam njega slikala.

      Izbriši
  3. nisam ni ja sigurna da li bih nosila žuti, jedino mozda u nekoj kombinaciji, ali samostalno tesko.. druga dva su mi predivna, naročito Ocean blue.. obzirom da nisam dobila svoj paketic, ne znaci da necu imati ovaj lak, vec sam ga narucila hihihih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam se žutom najviše obradovala, prekrasan mi je. Ocean Blue je savršen. Mint lakova imam mali milijun. no ovaj nije naodmet. Pogotovo zbog savršene formule.

      Izbriši
  4. Vidi ih nijedna nece zutaca, ja vala hocu u ljeto kad skratim nokte, ubio se za plaze i mora!
    Mint je prelijep, jedva cekam da namazem :))
    A crveni ako je moguce da ima i narandzaste i malinaste u jednom onda je to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je i za noge dusu dao. bas za plaze. ova crvena je cudna ne mogu je opisati

      Izbriši
  5. Do jučer sam bila u grupi "nikad žuti lak na nokte" a jutros prvo njega nanijela, iako su mi i mint i crveni ljepši :) ja sam ipak morala nanijeti dva sloja, a na dva nokta ćak i treći...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ga u jednom sloju nanijela na cijeli nokat iz jednog poteza i bilo je koliko toliko ravnomjerno. drugi sloj je bas sve izjednacio. zuti je prekrasan. nije neonski, sto ja ne podnosim.

      Izbriši
  6. Ocean blue je predobaaar ! Baš je lijepa boja, odmah sam je naručila pošto je nisam dobila :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Zuti je vauu, nikada do sada nisam koristila zuti lak, ovo je prvi koji mi se dopao i to bas bas. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam nekoliko zutih. Pogotovo onih pastelnih. Ovo mi je prva tamnija zuta i odusevila sam se i sama

      Izbriši
  8. Joj zelim sve ove boje! :o patim za lakovima!

    OdgovoriIzbriši
  9. Odgovori
    1. Jeste. Vec mi je treci dan na noktima i nemam ga namjeru obrisati dok se ne krene ljustiti

      Izbriši