JANUARY FAVORITES 2015


Prosao je i najsporiji ( po meni ) mjesec u godini i vrijeme je za favorite. Ukoliko vas zanima sta se sve naslo u  favoritima ovog mjeseca, mozete pogledati video OVDJE ili jednostavno nastaviti dalje citati post , jer sam ovaj put pripremila i u pisanonm izdanju, jer znam da ne vole svi gledati video. 


Ovaj mjesec glavni ulogu je imao Golden Rose lak u nijansi 10. Ljudi dragi,ovaj lak traje, traje i trajeee i nikako da se skine... Dakle, ja nokte lakiram nedjeljom na vecer, i ovaj isti lak skinem tek sljedece nedjelje kada opet lakiram. Dakle, traje po tjedan dana. Moram naglasiti da ispod nemam nikakav bazni lak, niti zavrsni lak, dakle samo njega. I ovo je jedan jedini lak kojeg sam nosila citav mjesec, dakle jedini lak u zivotu kojeg nosim uzastpono toliko dana... i vjerujem da cu ga nastaviti i sljedeci mjesec nositi :D Cijena je sitnica, svega par markica.


Max Factor Masterpiece Transform maskara je onaj tip proizvoda koji me na prvu razocara, ostavim sa strane a onda se rodi ljubav. Sto je duze koristim sve mi je bolja, i sad definitivno vidim razliku izmedju nje i ostalih koje posjedujem , jer kad stavim neku drugu uvijek mi nesto fali. Apsolutno je crna, ne trusi se i traje dok se ne skine.


Maybelline ruz u nijansi Mystic Mauve (250) je najnoseniji ruz ovog mjeseca. Savrsena "neutralna" nijansa koja je nosiva u svim kombinacijama, od dnevne do vecernje. Zavrsetak je nesto izmedju mat i kremastog ruza, dakle nije u potpunosti mat da isusuje jako usne, a nije ni jako kremast da se razlijeva po usnama. Savrseno se stapa sa mojom prirodnom bojom usnama i jednostavno ga obozavam.


Chloe parfem... Samo cu reci jednu rijec SAVRSENSTVO !


Artdeco kist me zaista iznenadio, pozitivno naravno. Kako nisam imala pozitivna iskustva sa Artdeco kistovima , tako nisam ni od ovog nesto posebno ocekivala. No, na moju srecu , ovaj put novac nije bacen jer me odusevio. Koristim ga za nanosenje tekucih, rijetkih pudera i u tu svrhu je odlican. Dobije se prirodni, svjezi izgled, a odlican je i za blendanje rumenila. Ja sam ga kupila u C&M , dok je bilo jos ono zimsko snizenje.


Misslyn olovka za usne u nijansi 142, nju sam vec prije spominjala na nasoj Facebook stranici. Odlicna je u kombinaciji sa prethodno spomenutim ruzem, a i nosiva je sama i jako podsjeca na trenutni hit KJ usne .


Clinique 7 day scrub cream sam spominjala u videu " OSVNOVNA PRAVILA NJEGE LICA" ( klik na link OVDJE ako vas zanima taj video ) . Zaista odlican proizvod, spasio me u ovo vrijeme praznika i zime, upravo iz razloga sto je blag , a efektan. Moze se koristiti nekoliko dana za redom i to je po meni taj kljucni faktor, ne iritra i obavi ono sto obeca.


Yes To maramice za skidanje sminke sam vec nekoliko puta spominjala,te ukoliko volite sminku skidati na ovakav nacin , apsolutno sve preporuke za ove maramice jer su  najbolje koje sam do sada probala. Jako su vlazne,  ne suse se tijekom vremena - kao sto inace druge budu osusene vec nakon tri dana. Ja sam svoje kupila na beautybay.com

Tarte paletica iz onog velikog Tarte paketa kojeg sam predstavila u OVOM VIDEU . Savrsena za dnevnu upotrebu, njezne nijasne koje daju svjezinu licu . A i moram priznati da me ova tirkizna boja svako jutro razveseli i razbudi nekako...


Rokovnik sa potpisom Severine je sve sto mi je trebalo za dobar pocetak ove godine... Ja sam tip osobe koji uvijek voli nesto biljeziti, praviti liste, pisati, krizati i tako u krug... Odusevljena sam ovim rokovnikom jer sadrzi citate, i jos mnoge sitnice koje bi svako zensko razveselilo...


Novcanik je nedavno kupljen, pa moram podijeliti sa vama svoje odusevljenje. Bas je onakav kakav sam trazila, jednostavan, velik i lijep. 


I za kraj ogrlica koju sam kupila u Galantu za nekih cca 10 KM. Od kako sam je kupila ne skidam je sa sebe, doslovno. Iskoristiva je u vise razlicitih kombinacija i to je ono sto mi se jako svidja, nije napdna, a obogati svaki look.

I to je to od mojih favorita u sijecnju mjesecu. U komentarima slobodno napisite i svoje favorite, tako da ih i ja mogu skicnuti :)

Za kraj vam ostavljam video, istog ovog sadrzaja.


              

Broj komentara: 11

  1. Nema ti taj GR u Galantu, al zato ga ima kod Cica kozmetike.... I ja ih volim (^.^)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se i ogrlica svida. Pokupovala sam svu sminku po galantu, moram sad razgledat i ostalo. Neki dan sam torbu za 20KM tu kupila. Predobra mi je

      Izbriši
    2. Meni se i ogrlica svida. Pokupovala sam svu sminku po galantu, moram sad razgledat i ostalo. Neki dan sam torbu za 20KM tu kupila. Predobra mi je

      Izbriši
  2. Joj sto je fin taj mistic mauve, aj lajk <3
    Rokovnik sam i ja kupila, ali onaj severinin :P Ja, koja nisam fan severine, a ti uzela ovaj ccc :D sram te bilo!
    Parfemcic imam i volim ali nije mi za ovo doba godine, imam ga jos malo i cuvam za proljece.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poklonu se ne gleda u zube :D - Mislim an rokvnik :D Kod mene kad su parfemi u pitanju nekkako mi po raspolozenju ide, istina da one "bapske" nekkao razvrstam po godisnjim dobima, ali ima onih koje mogu kad god,samo je pitanje kako se osjecaam :)

      Izbriši
  3. I ja volim ovu maskaru-baš mi je dobra skroz, a ova Tarte paletica je div-na!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nek i ja i ti imamo nesto zajednicko :D <3

      Izbriši
  4. Jao ova Tarte paleta me uvijek ostavi bez teksta <3
    Chloe parfem mi se jako sviđa i morat ću ga uskoro i kupiti, zasad uzivam u Roses verziji ;)

    OdgovoriIzbriši