NOVOGODIŠNJI MAKEUP LOOKOVI, ALL AVON EVERYTHING

Veliki pozdrav svima. Za danas sam vam pripremila dva blagdansko/novogodišnja looka. Dva, ne računajući promjenu ruža na zadnjem looku.

Jedan je malo suptilniji i nježniji, jer ne vole svi biti blingy-blingy u novogodišnjoj noći, a drugi je onaj koji ću, najvjerovatnije i sama imati za ''najluđu noć u godini'', uz jednu iznimku. Imat ću crveni ruž. Ne smijem previše razmišljati o tome, jer nikada to ne bude kako zamislim...

Svi korišteni proizvodi su Avon. 
Avon je pripremio jedan challenge za nas blogerice, a nisam se mogla ne odazvati.

Kako nisam imala svu potrebnu šminku za cjelokupni Avon look, nešto sam posudila od Lipstick Attack. Ovom prilikom joj se zahvaljujem. Dužna sam ti.

Da ne duljim, proučite malo lookove. Kažite mi kako vam se sviđaju i kako ćete vi izgledati u novogodišnjoj noći, uključujući i outfit?


Prvi look



Prvi look je blag i nenametljiv. Koristila sam lagani crveni ruž, malo crvenkastog sjenila u pregibu i zlatno sjenilo na kapku. Ništa ne ''vrišti'', ali nisam ni zaobišla crvenu boju. Crvena donosi sreću u Novoj godini.
Ako niste fan crvene boje ili vam je prejaka, a ipak je želite uključiti u svoj look, predlažem vam nešto ovako.


Korišteni proizvodi:

AVON

Luxe podloga, nijansa porcelain
Bronzane perle
Crveno/rozo sjenilo iz Luxe, Cocoa Couture palete, korišteno kao rumenilo.
Glow, broznzer/highlighter, nijansa Light Bronze. Korišten kao highlighter za obraze i uzduž nosa, kao i iznad gornje usne.
Stick korektor, nijansa Fair

Za početak, na oči sam nanijela bazu za kapke u nijansi light beige.
Ispod luka obrva sam nanijela bež sjenilo iz Cocoa Couture palete, kao i u unutarnje kutove očiju. Zatim sam fluffy kistom nanijela ružičasto sjenilo iz navedene paletice, malo iznad pregiba oka.

Glimmerstick diamonds olovku za oči, nijansa Spacey Silver, sam nanijela u kut oka i napravila lagani ''polukrug'' i malo izblendala prema van sintetičkim kistom.
Na mali plosnati kistić sam uzela crno sjenilo iz True Colour, quad palete (Urban Skyline) i malo natapkala preko olovke, te izblendala, ali držeći se tog polukružnog oblika. Malo sam poprskala sintetički plosnati kist, Avon fiksatorom, pa natapkala zlatno sjenilo iz True ColouR, quad palete (Mocha Latte), na pokretni dio kapka.

Sve sam zaokružila jednom tankom linijom Extra Lasting Eyelinera na gornjem kapku, te sam Glimmerstick olovku nanijela do trećine donjeg waterlinea.

Na donju kapak sam stavila samo malo roskastog sjenila i malo zacrnila vanjski dio.

Ruž koji sam koristila je iz Avon Matte linije ruževa. Nijansa je Matte Mauve. Ovaj ruž je dugotrajan i ne razmazuje se, ne treba vam olovka za njega, pa ga stoga preporučujem, a i idealno paše sa ovim lookom.




Drugi look



Ovaj drugi look je nešto jači, ali klasičan i bezvremenski. Lagan je za napraviti, samo zahtjeva malo više blendanja, da ne bi izgledalo neuredno. Meni je ovo ''go to'' look, kada ne znam što ću, pa idem na sigurno. Kakav god outfit odabrali, ovakva šminka će idealno pristajati.


Na ovako tamne oči, htjela sam malo sjajniji ten. Stoga sam koristila Avon Solutions BB kremu, nijansa Light. Ispod očiju imam tek mrvicu korektora u sticku, nijansa fair

Koristila sam bronzane perle i doooosta Glow bronzera (Light Bronze), za sjajan ten. Kako rumenilo nisam imala, opet sam koristila rozo sjenilo iz Luxe Cocoa Couture palete.

Baza za kapke je neizbježna za lagano blendanje, a pogotovo za smokey eye look. Avonova baza i dobra četkica za blendanje će vam uvelike olakšati posao. 

Prvo sam ispod obrva nanijela blijedo rozo sjenilo sa bijelim shimmerom iz Luxe, Glamurous Roses palete. 
Iz iste palete sam iznad pregiba nanijela taupe/ljubičasto sjenilo i dobro izblendala. 
Na pokretni dio kapka sam nanijela Glimmerstick diamonds, olovku za oči i rasporedila po kapku sintetičkim plosnatim kistićem, pomalo blendajući na gore. 
Preko toga sam istim kistom utapkala crno sjenilo, preko olovke, iz True Colour, quad palete (Urban Skyline). Zatim sam sve blendala fluffy kistom u pregib.

Olovku sam nanijela na gornji i na donji waterline, za pravi smokey look. Malo sam još dodala shimmerastog rozog sjenila iz Glamurous Roses palete u unutarnje uglove očiju. 
Na donji kapak samo nanijela crno sjenilo i lagano ga izblendala sa istim ljubičastim sjenilom, kao u pregibu.
Tuš je neizbježan, pa je i ovog puta korišten Extra Lasting crni tuš.

Na usnama imam Avon ruž u nijansi Extreme Nude.



Nije mi bilo dosta, pa sam treći look malo upotpunila Power Plum ružem iz Ultra Color Bold linije ruževa.
On je svemu dao jednu dozu vampy izgleda.
Ipak je Nova Godina, kad je bal, nek je maskenbal....



KORIŠTENI PROIZVODI




Za kraj, ne zaboravite nanijeti Avon fiksator šminke.


Imate li favorita među ovim lookovima? Ili vam se ne sviđa niti jedan? Kako god, komentari i prijedlozi su uvijek dobrodošli.

Pozdrav svima od Nine i želim vam lijepe praznike. xoxo

Broj komentara: 12

  1. Jako dobri prijedlozi :) Prvi look mi je favorit, više mi se sviđa blaža šminka, a i tebi odlično pristaje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ju ar pritiiiii *-* sto si plakala, zacrvenile ti se oci... Neeeemoj plakat, bice 300 maraka, nemoooj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam, haahha...ljepilo za trepke me handri svaki put.... nista bez tri stoje....sheraj radi sta os, odma...hahahahahhah o majko draga

      Izbriši
  3. Prelijepa si! Slažem se s Teky, i meni je drugi look favorit. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Merima, i meni je drugi draži, mada mi je prvi uživo ljepši. ovaj drugi je malo fotogenicniji :D

      Izbriši
  4. JOj nina jesi lijepa. Svidja mi se više drugi look, a ja bih ga nosila sa nudićem, cos that's who I am...Super ti stoji SVE.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aaaa, hvala Amra. ja bih drugi look nosila sa lavandastim ružem, al nisam imala takav od avona

      Izbriši
  5. meni su svi lijepi, ne stigoh ti sluzbeno prije komentarisati, rekla sam ti uzivo hahahah, odoh sluzbeno i share udarit :D :*

    OdgovoriIzbriši