PUDERI ZA MATIRANJE/FIKSIRANJE SMINKE



U danasnjem videu napravila sam usporedbu nekih pudera za matiranje koje ja koristim vec duze vrijeme. Oni se medjusobno razlikuju cijenom i efektom, te ukoliko vas detaljnije o njima zanima, te zelite znati koji preporucujem, pogledajte u videu :)


           

Hvala na gledanju :)

4 komentara

  1. Video je super, moram probati Rimmel Stay Matte, mislim da je to najhvaljeniji drogerijski puder za matiranje. MAC Blot imam i to je moj HG.

    Jedino sto me cijelo vrijeme dekoncentriralo je kako su ti u ovom videu i celo i podrucje oko nosa jako sjajni, e sad ne znam jel zbog rasvjete ili sto, ali mi je simpaticno kako pricas o puderima za matiranje dok se u isto vrijeme poprilicno sjajis ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je do rasvjete :) mozes primjetiti kako se to "Sjajno" pomjera sukladno micanjem glave . S obzirom da koristim umjetni rasvjetu , ispalo je tako , ali ne bi sigurno izašla sjajna ko božićno drvce i pričala o puderima za matiranje :) To sjajno je odraz umjetne rasvjete , i ako se malo bolje zagleda moze se jasno na licu vidjeti da to nije sebum nego se odražava rasvjeta čiji se oblik jasno moze uvidjeti po sredini čela :)

      Izbriši
  2. Imam suhu kožu,nisam isprobala nijedan ovaj,ali svejedno sam pogledala :D

    OdgovoriIzbriši