GABRINI - Neon, Flat Brush lakovi za nokte


Eh, danas ću vam predstaviti odlične, odlične lakove za jednu marku. 

Zaista ne znam zašto sam prije zaobilazila Gabrini kozmetiku u širokom luku. I dalje sam skeptična po pitanju njihove kozmetike, ali za lakove su pravi maheri. 
Ja imam mini kolekciju ovih neonaca, pa sam odlučila ubaciti ih u jedan post. Jer šteta je zadržati ovo samo za sebe. Pa ako ste ljubitelji neonaca, čitajte. Iako ima lakova zbog kojih mi nije uopće jasno, zašto su ih svrstali u neonce, ali dobro.

Ja svaki put zaboravim uslikati četkicu lakova. To mi se dogodilo i u prošlom postu o Golden Rose, Rich Color lakovima. Ali moram vam reći da ovako dobru četkicu, nemaju niti puno skuplji lakovu. Uglavnom, radi se o plosnatoj, širokoj četkici, koja omogućava prekrivanje nokta u samo jednom potezu.

Neke nijanse su pigmentiranije, neke manje. Kako god, dobit ćete punu boju u jednom nanosu boje. Ja iz navike nanosim dva sloja i tako puno ljepše izgleda, a tako lak bude i dugotraniji. Bazu nanosim obavezno. U mom slučaju to je Eveline 8 u 1, tretman za nokte. Top coat nanosim ako se sjetim. U tom slučaju lak će preživjeti i četiri dana. Ali bez toga svega, dva dana u posjeku traju na noktima.
Ne pričamo o nekim super dugotrajnim lakovima, ali što možete uopće i očekivati za marku.

Kao i obično, fotić ne surađuje dobro sa svakom nijansom i bojom, pa imate kvadratić sa realnom nijansom na desnoj strani.

Sve nijanse su bez ikakvog shimmera i šljokica. Neke odlikuje visoki sjaj, a neki su polumat.


N17



Prava baby pink, neon nijansa. Još više se ističe na tamnoj puti. Ovo mi je najdraža nijansa iz ove kolekcije. Stvarno je posebna nijansa, iako ne djeluje tako na prvi pogled. Prekriva u jednom sloju i suši se u polumat finiš.

N13



Neka ne tako vrišteća kao prethodna, fuksija roza. Lijepa nijansa, malo je rjeđa od prve, te joj trebaju dva sloja za potpuno prekrivanje, ali za razliku od prethodne, daje sjajnu završnicu.

N14



Prvo, ne mogu vjerovat da je moj bijedni digitalac uspio, koliko toliko, realno uslikati ljubičastu boju. Na stranu s tim. Baš jedna lijepa ljubičasta, za koju mi nije jasno zašto je u neon kolekciji, crvena boja, malo niže. Lijepa lijepa, ljubičasta, ne vuče ni na crvenkasto niti na plavo, nego baš ljubičasta. Prekrasna nijansa, druga najdraža u kolekciji. Nakon što se osuši, ostaje polumat. Ne mogu reći da mi se ne sviđa takav finiš, ali ljepši mi je kada nanesem top coat preko njega.

N03



Ova nijansa baš vrišti na noktima i prava je ljetna. Dosta je rijetka, pa vam trebaju tri debela sloja da bi prekrio nokat. Nisam baš luda za njom, ali ima ljudi koji vole neon narančaste nijanse. Mada je, generalno, kod ovakvih nijansi problem što ne prekrivaju dobro i ostaju pomalo, jelly like na noktima. Ova se nijansa najviše sjaji na noktima o svih.

N11



Standardna crvena nijansa, nimalo nonska. I ovo je ona od nijansi koja ne ide niti na bordo, niti vuče na roskasto, narančasto i sl. Prava crvena nijansa, koju vjerovatno većina vas već ima u kolekciji. Finiš, sjajan.

N15




Jedan, meni jako drag, koraljac. Ako imate Maybelline ruž u nijansi Shocking Coral, znate o kakvoj nijansi je riječ, jer si idealno pašu. Baš lijepa nijansa i vjerujem da bi se većini svidjela. Nijansa je, nakon sušenja, polumat, te ga ja obično upotpunim top coat lakom. Malo je rjeđi, pa su potrebna dva sloja za prekrivanje nokta. Također, primjetila sam da je trajniji od ostalih.

S lijeva na desno: N03, N15, N11, N14, N13, N17

Iako smo uvelike zašli u jesen, vjerovatno ste već svi u bordo, kestenjastim, tamnoljubičastim nijansama, ali prisjetite se malo ljeta, pa mi recite, koji lak bi sada imali na noktima dok se sunčate na nekoj plaži?

Hugs and kisses, Nina *_*

23 komentara

  1. Odgovori
    1. de me nađe, ne mogu im popamtit brojeve, moram se vraćat na njih, hahah. Jest, baš je lijepa ljubičasta nijansa. Nisam luda za ljubičastim noktima, ali ovaj prolazi

      Izbriši
  2. joj prekrasni su. nemam niti jedan neon ali imam dva njihova 3D fletbraša :D također, četkica je super, ne znam jesu li slične. i ja sam se iznenadila kako su mi ti 3D dobri a prijašnji Gabrini mi se nisu sviđali jer se suše 5 godina...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da, nisam napisala i ovi se dugo suše. A ista ti je četkica na 3d i ovima. 3d su ekstra lakovi, al vala imaju rijetkih, treba im 12 slojeva

      Izbriši
    2. srecom ne potrefih na te 12toslojne :D imam 3D ljubicicu i on je fin

      Izbriši
  3. Ja ih imam hrpu baš neonaca i odlični su mi ali smrde to nije normalno, morala sam sebi masku kupiti da mi spasi nos od tog smrada kad lakiram sa njima hehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ju, meni mirišu. Ja sam od onih kojima lakovi i slične kemikalije prijaju nosu. Ne udišem ih, bez brige haha....

      Izbriši
  4. ma svi su dobri al taj ljubičasti je naj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ih, ljubičasti je svima spešl, čini se. Zapravo, teško i jeste naći baš ovakvu nijansu ljubičaste, a pogotovo među ovim jeftinim lakovima

      Izbriši
  5. Ljubičasti i fuksija su mi favoritii. :)
    Ja imam par lakova iz njihove Mirror kolekcije i nisam baš oduševljena...a ove sam videla, ali im nisam još uvek dala šansu. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Wauuuu, ljubičasti 0-24, 365 dana :DDD

    OdgovoriIzbriši
  7. Iskreno gabrini lakove izbjegavam zato sto mi puno smrduckaju i to im ne halalim xD jedino oprostim confettima zato sto su sljokice i to prelijepe sljokice :D ali od ovih mi je ljubicasti najljepsi i volim taj polu mat finish. Za jelly lakove obavezno stavim jedan sloj krec bijelog laka ispod da dobiju ljepsu boju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni fakat ne smrde, ima sto puta gorih pa mi ne smeta. joj, a confetta imam barem sest ili sedam komada. odlicni su

      Izbriši
  8. Ljubicasti mi je naaajljepsi :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Odgovori
    1. E pa kupi,pa ces imat :P :P a ja,ti samo kupujes essie i sally, ne odgovaraju ti ovi za obicne smrtnike :P

      Izbriši
    2. zaboravila si opi i alessandro, djizus :D molim te bolje proprati koliki sam snob :D

      Izbriši
    3. aj em so sori, neće se greške ponavljat

      Izbriši
  10. rado bi ih sve na noktima ali rozi obavezno

    OdgovoriIzbriši