THE BODY SHOP - CLEANSING BUTTER



Moram priznati da već dugo vremena patim za ovakvim tipom proizvoda, no, kada su tek postali "popularni" meni jedini dostupni je bio Clinique, no njegova cijena od 30€ je bila dovoljan razlog da ga ne kupim. 


Nakon nekog vremena The Body Shop je izbacio CAMOMILE liniju proizvoda, i u njemu se pronašao i claansing butter i tu mojoj sreći nije bilo kraja :)
Sačekala sam strpljivo da potrošim sve proizvode koje imam za skidanje šminke i kada se nazirao kraj istih, poletila i kupila ovaj proizvod.


Jedini veliki plus ovog brenda je što su protiv testiranja na životinjama, pa ukoliko vam je to jako važno i presudni faktor kupnje ovo je brend za vas.


Kada sam tek otvorila proizvod prvo što sam doživjela je predivni, blagi ali upečatljivi miris. Ukoliko vam mirisi smetaju, mislim da vam ovaj neće biti pretjerano osjetljiv, jer je zaista nekako lagan i nježan.


Tekstura proizvoda je očekivano puterasta, ali, sama površina, nova, ne korištena je nešto tvrđa, pa treba malo jače pritisnuti da bi se proizvod uhvatio.


Ovako izgleda lagani prelaz prsta preko površine, dakle , proizvod se nije pokupio ali je ostao lagani trag .


Kada se prvi sloj "zagrebe", ispod površine je mogu reći druga priča... 


 Sami proizvod je bijelo/providne boje, i na prvu me bojom i teksturom podsjeća na čistu svinjsku mast ili ukoliko niste imali prilike susresti se s tim, onda bi opisala kao bijeli vosak od svijeće, s kojim ste se prethodno igrali i otapali pola sata, pa onda vam ostane ona lagana, topljiva i idalje prilagodljiva smjesa voska. 


Ne znam vam proučiti sastav proizvoda, no ono što je svojim učinkom pokazao jeste da je ovo zaista jedan savršen proizvod za skidanje šminke i zahvaljujući njemu - skidanje šminke mi više nije mrzak dio svakodnevne rutine. 

Skine apsolutno sve, ali baš sve! Skine čak i teško skidljivu Benefit  maskaru !
I ne samo da skine apsolutno sve, nego to skidanje obavlja puno brže od svih prethodnih proizvoda koje sam koristila i što je meni najvažnije sve to obavlja na jako nježan način. Dakle, proizvod nije agresivan, nema trljanja i povlačenja vatice po očima. Sve skine brzo, jednostavno i ostavlja lice njeznim i nimalo iritiranim. 

Ovaj proizvod možete pronaći na online stranicama The Body Shopa ili direktno u njihovim poslovnicama, koje na žalost nisu dostupne u BiH i Hr.

Količina od 90ml košta 13€ i smatram cijenu totalno opravdanom, s obzirom na učinak koji ovaj proizvod daje. Nije potrebna velika količina proizvoda da bi se učinkovito skinuo sav make-up sa lica, te s obzirom na odnos cijene, količine koju dobijete i količinu koja je potrebna da se skine sve, preporučujem apsolutno svima koji ste u mogućnosti da kupite.

Ovaj proizvod me naveo da zavolim najmrži dio dana,jer sam uvijek morala koristiti nekoliko proizvoda i vatica da bi se sve odstranilo sa lica.

Definitivno ću ponoviti kupnju, jer je ovo nešto što sam veću duže vrijeme tražila . Ovaj proizvod je izbacio nekoliko bočica iz mog nesesera, i samim tim mi donio još više prostora, jer on sam ne zauzima puno.


EDIT: Zaboravila sam napisati da ja imam izrazito masnu kožu lica, i ovaj proizvod mi nakon umivanja NE  ostavlja masni film .

Jeste li vi probali ovaj ili sličan proizvod?
Ukoliko imate još nekih proizvoda ovakvog tipa, slobodno preporučite u komentarima :)
Hvala na čitanju, 
pozdravček od Tanje :*

Broj komentara: 11

  1. Eto i ti hvališ ovaj maslac za skidanje šminke, to samo znači da moram i njega isprobati jer mi je uljna verzija odlična! :D Definitivno ovakvi proizvodi najučinkovitije i najbrže skidaju šminku bez neželjenih negativnih reakcija, barem se kod mene tako pokazalo. Thumbs up za recenziju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ja sam u iskušenju da probam uljnu verziju jer mi se čini povoljnija cijenom i količinom koja se dobije, ali me malo strah, jer prethodno nisam bila zadovoljna uljnim odstranjivačem od GreenGirl , pa ne znam dal da idalje ostajem pri ovome , jer je zaista savršen...

      Izbriši
  2. Gledala sam ga... i gledala... i gledala... :D I na kraju izašla iz trgovine :D
    Sad bih se istukla.
    Sledeći put znaću bolje.
    Zanima me samo ostaje li masni film na koži nakon korišćenja?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti za komentar, jer si me napomenula da sam zaboravila napisati taj dio u postu, pa sam evo editovala. Ja zaista imam masnu kožu lica, i nakon umivanja ne ostavlja niti malo masni film, nego samo nježni neki osjećaj... Preporučujem svakako :)

      Izbriši
  3. Ovo ces mi nabavit. Dogovorit cemo se... :D

    OdgovoriIzbriši
  4. I meni je za oko bio zapeo Clinique i nikako da ga nabavim, ali pošto je ovo jeftinija verzija mogla isprobati ovaj :) Super recenzija ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je clinique zaista malo preskup za ovaj tip proizvoda , ali ovih 13€ je zaista prihvatljivo i učinkovito djeluje sto je najvažnije :)

      Izbriši
  5. Ejoj tanja ja sad svasta nesto hocu :/ I kiehls tonik i ovo, majku mu valja doc gore :/ Vidjet cu kakva cu bit s parama do 20.12. jer tad dolazi...hm..sta mi ono dodje, djever? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha , e ovo ozbiljno moras probat ostalo moze čekat :D najbolje ti je da napraviš listu i nek lagano pri svakom dolasku donose nesto , dok ti konačno ne odeš :D

      Izbriši
    2. Ma lako bih da je zensko, al gdje cu njega zaduzivat :D ionako ima svoju curu za obezbjedit :D

      Izbriši