Bloggers Made Me Do It - TAG

Naša draga Melisa, sa bloga THE BEAUTY DEPARTMENT, nominirala je Tanju i mene da uradimo ovaj tag. Hvala joj, da je živa i zdrava. 
Sviđa mi se ovaj tag. Iako mislim da sam većinu proizvoda kupila pod utjecajem blogova, izdvojit ću neke, čijih se postova sjećam da sam na osnovu njih zapravo i odlučila kupiti taj proizvod.


-REVLON, COLORSTAY ZA NORMALNU/SUHU KOŽU
Ovaj Colorstay sam odlučila kupiti na osnovu ovog posta na Šminkerici. Post je pisala Anexia i hvala joj na njemu. Samo sam je trebala još poslušati što se tiče nijanse, te uzeti istu onakvu kao u njenom postu, ali učinila mi se ova na swatchevima malo svjetlija od one njene. Možda i jeste, ali ova je hladnog podtona i ne paše mi sto posto, ali sam neutralnog podtona, pa može proći. Opet ću ga kupiti, ali drugi put pročitati koju recenziju više. Nisam ga mogla isprobati, jer mi ga je Tanja uzimala za mene, ali hajde, što je tu je. 


-STILA, PERFECTING FOUNDATION STICK

Pisala sam o njemu ovdje u postu. Koristim ga za konturiranje. O ovome zapravo nisam pročitala niti jednu recenziju. Nisam ni znala za ovaj proizvod. Nego mi je Amra, sa bloga THE LIPSTICK BAR jednom prilikom poslala link ovog proizvoda, kojega je ugledala na Jagodici sa odličnom ponudom. Amra, hvala ti, ovo je super. 

-BALEA, TEINT PERFEKTION

Nakon što je MAKEUP ARENA pohvalila ovaj proizvod, sutradan sam ga otišla kupiti. Puno je bolji od Garniera i super proizvod za svakodnevnih prilika. Čak i ako se ne šminkate, malo ovoga i lice je puno zaglađenije i izgleda ljepše. Odlična baza, za malo novaca.

-NYX, JUMBO PENCIL, MILK

Ovaj proizvod želim oduvijek, otkad sam kao srednjoškolka gledala youtuberice. Poslije je pao u zaborav, a otkad nam  je NYX dostupan u BiH u vidu online prodaje, morala sam ga uzeti. Mislim da ne smijem više nikada ostati bez ovog jer je ovo jedan odličan, multifunkcionalan proizvod. Doslovno, ne prođe niti jedno šminkanje, a da nije u upotrebi. Zato za ovo neću nikoga posebnog spomenuti, nego krivim youtuberice širom svijeta. :D

-LPM, KARITE I MED REGENERATOR

Ema, sa bloga SOEURS, je nedavno pisala o ovom regeneratoru. Ja, u nestašici regeneratora, u prvoj samoposluzi uzmem ovaj, vodeći se njenom recenzijom. Nisam se pokajala, super mi je i prekrasno miriše. Njenu recenziju pročitajte ovdje.

-MODA, MONO SJENE

Moda sjenila sam počela kupovati zbog Anele sa bloga LIPSTICK ATTACK. Moram reći da će biti povučena iz ove radnje gdje ih ja kupujem. Ostale su im samo zalihe, a ja ću za svaki slučaj uzeti još jednu šampanj boju (viri zadnja na kraju). Ovo je najsavšenija sjena ikada proizvedena. A kupit ću i ostatak nijansi koje su im ostale, žao mi ih ostaviti, jer koštaju samo 1,80 KM, a i ne znam ima li ih bilo gdje više kupiti. Pročitajte Anelin post ovdje i pogledajte swatcheve sa nevjerovatno ludom pigmentacijom. Ja sam u čudu, svaki put kada dotaknem ova sjenila, baš svaki put.


Eto tako, došli smo do kraja. Tko je izdržao, izdržao je. Voljela bih da još vas uradi ovaj tag, zato bilo tko ko čita ovaj post, neka se osjeća pozvanim.

Čitamo se, Nikolina xoxo

Broj komentara: 26

  1. Saaaamo meni ovaj lpm nije nesto :D
    Eno pisala sam ja o svom balzamu pa vidi :*

    OdgovoriIzbriši
  2. vid Melise sto se reklamira. posjetite moj blooog ahahah :D ;)
    de reci mi koji je broj ta sampanj, ne znam imam li je.
    ovom prilikom se zahvaljujem Amri jer sam i ja uzela isti stik. :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, jest jest. A ja joj vec procitala post. To ona da se osigura ba. Onaj sampanj moda je 323. Eo ovdje u postu http://unlmtd-beauty.blogspot.com/2014/11/transylvania-look-recenzija.html?m=1

      Izbriši
    2. Posjetite moj blog, nova sam i ostavite mi komentar pa cu i ja vama!

      Izbriši
    3. Kako da dodjem do sponzora??? Kada ste vi pocele da suradjujete?

      Izbriši
    4. Ako imate savjet ili sugestiju o cemu da pisem, recite mi, ili napisite post za mene pa da ja objavim.

      Izbriši
    5. Kako se kupuju lajkovi na fb stranicama??

      Izbriši
    6. Zasto ste tako nesusretljive prema novoj blogerici?? Unfollow! No no follow 4 follow! Bas ste umisljene!

      Izbriši
    7. Javite se u inbox, dobit cete potrebne informacije. Samo,molim vas da prije toga nas zapratite na svim drustvenim mrezama i blog feedovima...hvala. Molim

      Izbriši
    8. Jel samo tebe il moram i ovu gore? Ona je garant neka nafurana, necu nju, vidi se da para oblake, proziva me a da me ni ne poznaje!!!

      Izbriši
    9. Ona ti samo haj end kupuje,pusti je... Slobodno joj se mos javit,al drzi je s rezervom. Zna je nekad prevrnut :P

      Izbriši
    10. Haj razmislicu, hvala, ti si ok prema novim :D provjerit cu kasnije na svim frontovima jesil me zapratila :D

      Izbriši
  3. ja mislim da sam nekada negdje naletila na ova moda sjenila ali nikad nisam uzela...shame, ako opet naletim definitivno uzimam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj gdje,gdje? Ako nades obavezno javi

      Izbriši
    2. Mislim da sam u Mostaru al ne drži me za riječ....ako naletim javim :D

      Izbriši
  4. Moda sjenila izgledaju wow :)
    Baš bi ih htjela isprobat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Steta sto ih povlace. Ne znam da ih ima vise igdje

      Izbriši
  5. Privlači me revlon colorstay puder već odavno, pa me zanima gdje si ga kupila ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tanja ga je kupila za mene u Zagrebu. Medutim,jednom prilikom sam setala po bezistanu u Sarajevu i vidjela sam da jedna teta ima cijeli Revlon stalak. Bilo je to pocetkom godine, ne znam ima li sada. Najbolje je ako imas nekoga u hr,da ti ga donese

      Izbriši
  6. Već se neko vrijeme dvoumim da li da kupim Garnierov ili ovaj Balein. I jos nemogu odlučit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj nemoj se dvoumiti više, Balein je puno bolji, u svim pogledima. To je što se mene tiče

      Izbriši
  7. Nema an čemu Nina. Slike su ti super, pogotovo ova zadnja Modinih sjena-fantastična! :-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti. Trudim se naci pravo osvjetljenje. radim do pet, dodem kuci u mrak zimi, pa eksperimentisem sa osvjetljenima. sada sam kupila onu led sijalicu sa obicnim grlom. slike ispadaju fantasticne i boje budu normalne. niti zute, niti plave

      Izbriši