TAG: Potrosi 6 do Bozica



Evo i ja se prikljucujem ovom tagu koji kruzi vec neko vrijeme,malo kasnim , ali nema veze :)
Vise informacija mozete vidjeti u videu :)



          


Hvala na gledanju :*

Broj komentara: 8

  1. Odličan video ;)
    Moschino I love love je i meni jedan od najdražih mirisa (mom dečku je najdraži moj parfem :) , ali nekako u zadnje vrijeme volim teže parfeme pa nisam obnovila kupnju nakon što sam ga potrošila, ali mislim da ću ga opet kupiti na proljeće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala <3 priznajem da i meni u zadnje vrijeme malo vise odgovaraju teži , ali nenapadni . Nekako , kao da sam odrasla , a ovaj parfem me podsjeća na srednju skolu i prve godine faksa a sad se definitivno ne osjećam kao tad , pa mi se nekako emocije miješaju i pronalazim se u drugim parfemima ...

      Izbriši
  2. Joj baš mi je fora što si spomenula da si fulala vlak jer sam ja jučer tražila vlak iz Munchena za jedan manji grad i toliko sam se izgubila u tim informacijama da sam rekla da ukoliko budem ići, a planirala sam krajem 11. mjeseca da ću tebe pitati di i kako :D Držim fige da sve potrošiš, ali ne sumnjam da hoćeš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha , ne znam koliko sam ti ja pouzdana , ako mene pitaš mozda zavrsis i u Sloveniji xD u svakom slučaju , javi se , pomoći cu koliko god je u mojoj moći :))

      Izbriši
  3. Odlican video ....voljela bi da napravis video spremite se samnom ..ili neki look

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) cim se jos malo popravim pred kamerom i savladam vještine snimanja bit ce i takav video :) moglo bi uskoro biti ;))

      Izbriši
  4. Odlican video! Jucer sam bas gledala sve tvoje videe, divna si :) voljela bih da napravis video nekog looka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Anela :) evo bas sam u komentaru iznad napisala , moram jos neke vještine i načine snimanja savladati pa ce onda biti neki Look :) ali mozes očekivati uskoro , jer aktivni proučavam kameru pa
      Mozda vec sljedeci vikend bude nesta :)

      Izbriši