MAC Skin Refind Zone - matirajući tretman

 MAC Skin Refind Zone prvi put sam spomenula u NEW IN postu još u svibnju mjesecu i od tada ga konstantno koristim. Tako je nakon 4 mjeseca konstantnog korištenja došlo vrijeme i da se napiše recenzija, te napišu stečeni dojmovi :) 


Što se tiče samog izgleda neću puno pisati, standardno dolazi u kartonskoj "svjetlucavoj" ambalaži , klasično za MAC , kojima proizvodi dolaze ili u bijeloj kartonskoj ambalaži, crnoj mat, ili ovako crnoj "svjetlucavoj". Naravno, izuzev LE kolekcija.


Količina od 15ml koju će te dobiti smještena je u malu tubu , jednostavna za korištenja i doziranje .


Kad se odvrne čep dođe onaj "izduženi" i "istanjeni" dio kuda proizvod izlazi.


S obzirom na otvor doziranje je lako i može se kontrolirati količina koju želite uzeti.


Sam proizvod je providno bijele boje, te dosta rijedak. Prilikom prvih nekoliko korištenja morala sam "izvagati" koja količina je dovoljna i zapravo često se znalo desiti da pretjeram.
To je ujedno i jedan jedini minus ovog proizvoda, ukoliko se pretjera naknadno se sve očituje prilikom stavljanja pudera jer on izgleda cakey. 


Sastav kao i inače ne znam proučiti, ali njegovo djelovanje mi je pokazalo da izuzetno dobro matira i to na duže staze.
Ovo je proizvod kojeg ciljano stavljam, dakle ne na cijelo lice, nego isključivo na T-zonu gdje sebum prvo izbija i u najvećim količinama.

Ovaj tretman jako volim jer  ispunjava ono što obećava, matira moje masno lice do 5+ sati, još uz odgovarajući dekorativu taj učinak matiranja se dodatno produži još +3 sata. Drugi razlog zašto ga volim je što ga mogu koristiti na dnevnoj bazi nakon proizvoda za hidrataciju,  a da se njegov učinak i dalje vidi.  Npr. nakon Balea Aqua seruma (kada želim dan provesti u prirodi i ne želim se šminkati, a opet ne želim izgledati k'o svjetleći borić) tada ga natapkam samo preko T-zone i onda mogu biti mirna. Troši se jako sporo jer potrebna količina za T-zonu je stvarno mala, no to se tek s vremenom i korištenjem raspozna zaista koliko je potrebno.

Cijena ovog proizvoda je 22€ na Europskom tržištu, te po mome osobnom mišljenju apsolutno opravdana s obzirom na rezultat koji daje. Ispunjava ono što obećava, a pri tome mi ne stvara nered na lice niti isušuje .
Jedini minus koji mogu navesti je cakey izgled pudera ukoliko se pretjera sa količinom. To je jedan jedini rizik koji s vremenom treba savladati .

Definitivno preporučujem svim masnokošcima koji su u mogućnosti doći do ovog proizvoda da ga probaju, sigurno neće pogriješiti.

Jeste li vi probali ovaj ili sličan proizvod za matiranje? U komentarima slobodno preporučite još neke proizvode , te napišite svoja iskustva :)

Hvala na čitanju, 
pozdravček od Tanje :)




Broj komentara: 8