Glam Glow Thirsty Mud - hidratantna maska

Nakon što sam u ovom postu pisala svoje dojmove o Glam Glow Supermud clearing tretmanu , odlučila sam kupiti i verziju ove maske i za hidrataciju. Tako sam u New in postu već nagovijestila da će nakon testiranja doći recenzija i dojmovi i ove maske.


Što se tiče pakiranja ono je na istu foru kao i Supermud clearing maska , samo što je predivne tirkizno plave boje .


Dakle , apsolutno sve isto izgleda, dočeka vas "Hello sexy" poruka i odmah izazove prve pozitivne dojmove


Jedna od "tehničkih" razlika je što ova hidratantna maska  dolazi u količini od 50g , a po istoj cijeni cca 50€ . Možete je nabaviti na istim online lokacijama koje sam spomenula i u ovom postu


Kad se tek otvori  dođe zaštitna folija , kao jedan veliki plus, a kao minus opet navodim ambalažu u obliku "teglice". Malo nespretno za korištenje i higijenski nije baš poželjno


Kad sam tek otvorila masku dočekao me predivni miris, najbliže bi ga mogla opisati kao miris kokosa i mješavina još nečega, neopisivo lijepog ( maska u sebi sadrži kokosovo ulje ) . Miris je jako izražen, ali nije napadan, mene je baš razveselio. No, svi oni koji su osjetljivi na mirise ovo bi mogao biti minus. Nakon nanošenja na lice, kroz par sekundi miris ishlapi, ali je i dalje intenzivan prilikom samog nanošenja. (ispričavam se zbog laka na fotografiji, nisam odmah skužila , a folija već bačena, pa ponovno slikanje nije moguće :D )

Maska nije gusta koliko sam očekivala da će biti, ali nije ni jako rijetka. Neke srednje,lagano i lijepo razmazive teksture.

Kada se nanese na lice ne ostavlja nikakvu boju niti težak , masni trag, nego tek lagani sjaj. To mi je bilo jako čudno, jer zaista nisam očekivala tako laganu formulu od jedne hidratantne maske. Nekako sam mislila da će biti teška i masna. No, prevarila sam se :)


Maska se može koristiti na više načina, odnosno vremenski različitih načina. Može se nositi 10-20 minuta, ili preko cijele noći, te ukoliko putujete avionom ( u avionu smo izloženi jakom isušivanju ) možete ju nanijeti tijekom leta da spriječite dehidraciju lica.

Dakle, glavna zadaća ove maske je da pruži hidrataciju, i to zaista obavlja odlično. Spasila me u zadnjih 10 dana, gdje sam bolovala gripu,  te nos nije prestajao da curi. To znači da sam svako malo brisala nos maramicama i izazivala isušivanje i iritiranje kože. Maska je uskočila kao pravi spasitelj, nos ne boli kao inače, nije površinski oštećen, te nema ljuštenja kojeg bi inače bilo .

Apsolutno mogu reći da je maska odlična, i da me nije iznevjerila, te vrijedi svojih novaca. No, sada je pitanje kome je koliko potrebna hidratacija. Naravno, svima je potrebna, ali  različitom opsegom. Onaj tko ima masnu kožu licu, možda i ne treba ovoliko skup tretman za potrebe hidratacije, jer danas je tržište i konkurencija izrazito jaka te mislim da se može naći i nešto povoljnije. Dakle, ovdje nije bit kvalitete, nego cijene jer je maska izrazito skupa.

Svi oni koji imaju veću potrebu za hidratacijom, kao suha koža, istinski preporučujem. Jer je tretman jak i koncentriran , ne troši se brzo, a daje odlične rezultate.

Moj zaključak je da je maska odlična, i preporučujem je svima tko je u mogućnosti da je kupi, jer hidratacija je apsolutno svima potreba. No, neću reći da je ovo proizvod kojeg morate imati ( jest tip proizvoda koji morate imate, ali ne konkretno ovaj) . Cijena je zaista visoka, i može se pronaći i jeftinijih proizvoda, sa ne baš možda istim učinkom, ali sa više korištenja možda barem približno sličan rezultat.

Posebno mi se sviđa što je lagane teksture, ne osjećam se masno kad je stavim, a daje odlične rezultate. Zbog odličnih rezultata i samo korištenje nije  toliko učestalo kao što je prije bilo sa drugim maskama.


Jeste li vi probali ovu masku ? Imate li neku drugu masku za preporučiti? Slobodno se u komentarima izjasnite :)

Hvala na čitanju,
pozdravček od Tanje :*

Broj komentara: 10

  1. E da je mogu pomirisati. Odlično si ju prezentirala i sad me baš mami. Svakako mi treba dobra maska za zimu pa ide na listu užeg izbora :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Miris je stvarno božanstven, što nekome moze predstavljati plust, dok nekome minus, meni je difinitivno drag :)

      Izbriši
  2. eee, dobro bi doslo malo se natrackat ovim :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Voljela bih je probati, vjerujem da je izvrsna, a ja baš volim proizvode za hidrataciju. No super mi je i Aveneova hidratantna maska. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem ti da je dobra, zato sam i napisala da je danas tržište zaista veće nego što je prije bilo i konkurencija je jaka, pa ima dosta kvalitetnih proizvoda po pristupačnijim cijenama :)

      Izbriši
  4. Nisam isprobala mada su mi sve interesantne, nekako kada mi je u vidnom polju osvrnem se na cijenu pa na činjenicu da ih doma imam nekoliko još neotvorenih i odustanem. Mislim da ova maska čeka jednu nepromišljenu kupovinu :). U svakom slučaju, drago mi je čuti da vrijedi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno se slažem sa ovim da maskA čeka nepromišljenu kupovinu, jer vjerujem da ih imaš još jako kvalitetnih negdje na polici da stoje :D

      Izbriši
  5. Pakiranje i po tvom opisu miris zvuče savršeno ♥
    Našla sam svoju idealnu hidratacijsku masku, no sigurno bih i ovu probala, samo da je cijena mrvicu manja :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobila sam testere za ovu masku ali sam naravno morala da izguglam nesto o njoj pre nego sto sam resila da je stavim :D Samo me zanima, mozda negde pise ali nisam videla, kako se skida maska? Umivanjem ili se vatama odstrani visak? :D Hvala unapred :*

    OdgovoriIzbriši