CLINIQUE - BEYOND PERFECTING FOUNDATION, 61 IVORY


Već duže vrijeme koristim navedenu podlogu. Dugo sam razmišljala da li mi se sviđa ili ne . I dalje je biti ili ne biti, ali otkako je koristim sa spužvastim blenderima, sasvim mi odgovara. Stvar u onom puderu je što ima jednu začkoljicu, pa se pitaš poslijepodne koji si podlogu uopće nanio ujutro. U potpunosti se transformira tijekom dana, a sada ću vam i reći što, a na kraju prelazimo na opće karakteristike.




Naime, kada tek nanesete Clinique Beyond Perfecting, vi osjećate da je podloga tu, teška je, suhonjava i brašnasta. Ja nemam na koži suhih dijelova i ne znam hvata li se ružno za njih, pa za to nisam mjerodavna. Podloga ima srednju pokrivnu moć koja se može jednostavno nadograditi i tako dobivate potpuno prekrivanje. Baš sam u startu ''nahvalila'' puder. Korištenjem beauty blendera i sličnih spužvica, taj efekat se malo ublaži i vi dobivate lijep izgled u početku, ali još je prisutan taj mat, mejkapasti efekat (?).

Eh sada ide zabavni dio, sačekajte sat, ili duže, ovisno o vašem tipu kože, podloga se u potpunosti transformira u nešto najljepše na svijetu. Postaje doslovno nevidljiva, bez da gubi svojstva prekrivanja, poprimi onaj svjež izgled kože i stopi se s licem kao ništa drugo. Ja imam normalnu kožu lica, ali čula sam da na masnoj jednako funkcionira, kao i na suhoj.
Nisam baš sigurna da li bih ga preporučila suhoj koži lica, ali kažu da je podloga namijenjena svima.

Podloga na licu drži od jutra do sutra, napominjem, pričam o svom iskustvu, te postaje ljepši iz sata u sat.
Doduše, nešto je teži za skinuti sa lica, za to je najbolja mekana četkica ili frotirna krpica da pripomogne pri umivanju, kojoj prethodi neki uljanji čistač.


Sada malo osnovne karakteristike.
Clinique Beyond Perfecting dolazi u staklenoj, teškoj ambalaži sa velikim doe foot aplikatorom. S njim ne možete blendati podlogu. Nisam ni probavala jer ne želim razmazivati po licu aplikator kojega držim u samoj ambalaži, ali gledala sam yt recenzije i cure kažu da aplikator nema nikakvu svrhu što se tiče blendanja proizvoda.
Podloga se može koristiti i kao korektor što ja nisam probavala.

Nijansa koju ja posjedujem je namijenjena za azijsko tržište, te je kod nas nema, što je šteta jer velika većina nas treba baš ovu nijansu podloge. Neutralna, koja naginje mrvicu na žutu i dovoljno svijetla. Meni je idealna i ova nijansa je najpribližnija nijansi podloge koju ja trebam tijekom većine mjeseci u godini. Za ljeto mi je baš baš svijetla, ali preko ljeta teže podloge niti ne nosam. Moj primjerak je kupila Amra u Aziji. Hvala Amra.

Tekstura proizvoda je gusta i kremasta. Blenda se jednostavno, ali i brzo suši pa bi trebalo nešto brže raditi s njom ili dio po dio lica.
Miris neki poseban nema, možda malo miriše na medicinske kreme, ništa specijalno.


Na slici dolje možete vidjeti pokrivnu moć iz jednog sloja.

Nadam se da samo ovo što sam napričala drži vodu i da je formula na našem tržištu ista kao i azijska. Ako ste ga probali ili posjedujete isti, recite mi jeste li iskusili nešto slično i kakva su vaša mišljenja?




4 komentara

  1. Imala sam ga na vjencanju i bila odusevljena taj dan ali stalno ga gledam i predomisljam se da li da ga uzmem, zadnji put uzmem anti blemish :/
    A i malo sam sitnicava zbog aplikatora i stakla jer uvijek mislim ostat ce mi pola pudera i necu sve iscackat. A kao i za svaki puder, problem je odabrati nijansu. Znam da volimo slicne pudere pa cu sad opet da se bacim u duboko razmisljanje :D

    Melisa, tvoja prija kad djeca porastu :D ljubi Nidzu :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prijoooo. Tebi ce biti bolji jer ti je masniji tip kože. Ja kod nas evo ne bih znala odabrati nijansu, sve su nam jako tamne. I mene vjeruj mi brine aplikator, ali cini se dovoljno dugacak da obletim po stijenkama s njim. Nije bas najprakticniji na svijetu

      Izbriši