CATRICE - 3D LASH MULTIMIZER MASCAR


Neću kriti oduševljenje 3D Lash Multimizer maskarom. Učini da moje trepavice izgledaju kao da imam ekstenzije. Čak su me žene i pitale kada sam uradila ekstenzije. No no, nisam, maskara je to.


Trenutno imam nešto duže i gušće trepavice, ali to nije stvar što ovu maskaru čini posebnom. Slikama trepavica se nećete oduševiti, odmah da vam kažem. Teško je slikati trepavice i maskaru u akciji. Ono što ja znam, jeste da mi je maskara vrhić i planiram kupiti još jednu za zaliha. Bez obzira što me čeka milion neotvorenih maskara.
Ovu ugrabim svaki put kada se šminkam. Pouzdana mi je.


3D Lash Multimizer maskara radi doslovno sve sa mojih trepavica. Podigne ih i učvrsti, bez da se trepavice spuste dok se maskara osuši. Lagano ih uvije, doda volumena, kao i dužine.

Kao i s Maybelline Push Up maskarom (recenzija klikom ovdje) i sa ovom imam problem dva sloja. Tada mi se krenu trepuše lijepiti jedna za drugu, ali četkica je dovoljno dobra da ih uspije razdvojiti, samo je potrebno više truda. Možda samo kada bi malo manje maskare bilo na njoj, tj. da se bolje očisti provlačenjem kroz grlo ambalaže, efekat s drugim slojem bi bio odličan. Ja inače imam trepavice u nekakvim snopovima, pa ih se tako desetak drži zajedno, pa redom. Uvijek mi je problem razdvajanje istih.


Četkica je gumena sa gusto raspoeđenim kratkim iglicama. Da su još sekundicu gušće poredane iglice, bila bi mi u tom slučaju savršenstvo jedno, ali nije se rodio tko je narodu ugodio, jel.

Maskara je intenzivno crna, te obložim njome lagano i gornji dio trepavica, bez da se sva zamrljam. Lako je njome prići korjenu trepavica, a zbog nešto kraćih iglica, nećete zamrljati kapke, ako ste smotani, kao ja.



Catrice 3D Lash Multimizer maskara bez problema izdrži dan. Ne rasipa se ispod očiju, te mi nije teška na trepavicama cijeli dan. Meni inače takve stvari jako smetaju. Znate ono kada svežete kosu u visoki rep, pa raspustite navečer kosu i ako to često ne radite, boli vas lagano tjeme. Isto se meni događa s trepavicama kada mi ih maskara jako ukruti.

Evo slika na očima. Efekat je deset puta bolji uživo, trepavice rijetko kada mogu lijepo fokusirati sama, pa se lagano zbluraju na slikama i ne vidi se ništa kako treba. But trust me. ;)


Pozdravi iz lagano pregrijanog ureda od Nine.

Broj komentara: 5

  1. Nisam je do sad probala, trenutno koristim Push Up Drama koja mi je odlicna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Push up nije losa meni, a bas rijetko kome odgovara

      Izbriši
  2. Čini mi se prema slikama da jako lijepo razdvaja trepavice a to je nešto što mi je izuzetno važno kod maskare. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je najbitnije razdvajanje. Rijetko koja to radi. Nije ova u tome losa. Bolja je situacija kada gledas uzivo. Na slikama uvijek cudno

      Izbriši
  3. Divan post !
    Odlične slike <3
    Pogledaj moj blog : http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši