AVON - ROYAL JELLY, LINIJA ZA NJEGU TIJELA



Avonova linija Royal Jelly mi se jako svidjela, odmah ću vam reći u startu. Odgovaraju mi sva tri proizvoda koja vidite na slici i u posljednje vrijeme su mi to omiljeni proizvodi za njegu.
Sviđa mi se njihov miris, koji nije sasvim kao med, kao što bi odmah očekivali. Jako je blag i slatkast i svi proizvodi imaju jednak miris, a intenzitet varira. Najjači miris je u losionu za tijelo, slijedi ga krema za ruke i zatim krema za lice sa najblažim mirisom.

Linija je namijenjena suhoj koži. Neki od njih možda neće biti sasvim dovoljni za jako isušenu kožu, ali normalnoj koži će odgovarati.

__________
LOSION ZA TIJELO

Losion mi je najdraži prizvod iz linije. Nakon nanošenja, miris se dugo zadržava.

Tekstura mu je baš kakav losion i treba biti, rjeđi je od kreme, a gušći od mlijeka za tijelo.
Vrlo brzo se upija u kožu i lijepo razmazuje. Nakon nanošenja se možete brzo obući.

Meni je za njegu sasvim dovoljan. Koža tiijela mi je trenutno normalna, za jako suhu kožu če biti dobar kao dnevni losion, ali ponekad treba uključiti jaču njegu. Ja nisam tip osobe koja se maže svaki dan, nakon tuširanja. Meni je dovoljno jednom tjedno. Možda sam malo lijena po pitanju njege tijela, što ću.

Losion ostavlja svilenkasti odjećaj na koži i ne djeluje mi previše silikonasto.
Mene nije peckao poslije brijanja.

__________
KREMA ZA RUKE I KUTIKULE

Kremu za ruke i kutikule će obožavati ispucale i suhe ruke. Vrlo je bogate, guste teksture, koja se teže upija u ruke. Suhe ruke će je vjerovatno brže upiti. Moje su trenutno u ok stanju, ali donedavno nisu bile. Stalno sam koristila gel za dezinfekciju i prala ruke, što je rezultiralo jako ispucalom kožom.

Ova krema me svojom teksturom neodoljivo podsjeća na Neutrogeninu koncentriranu kremu za ruke, s tim da se meni Neutrogena brže upije.

Ovu kremu ću nanijeti uvečer ili ako ne planiram ništa specijalno raditi poslije nje. Jako je ljepljiva.
Obeava hidrataciju i nakon što operete ruke i doista mi se čini da tako i jest. Prala sam ruke nakon nje i tragovi kreme se osjete. Koža je i dalje svilenkasta.
Ako muku mučite sa suhoćom ruku, preporuke od mene, definitivno.

__________
KREMA ZA LICE

Krema za lice mi je najbolja kao dio dnevne njege, jer je lagana i ne ostavlja masni trag. Vrlo brzo se upija u kožu.

Suhoj koži će uz nju ipak  biti potrebna dodatna hidratacija. Ja je koristim u kombinaciji sa serumom.
Krema mi dobro služi i kao podloga za tekući puder i za to od mene sve preporuke.

Otkako je koristim nisam primjetila ništa loše na licu koju bi ona prouzrokovala, ali nije neka posebna sada hidratacija kože u pitanju. Uglavnoj, normalnoj, mlađoj koži će biti sasvim dovoljna, dok će suha koža zahtijevati nešto jače.


s lijeve na desnu stranu: 
-krema za ruke
-losion za tijelo
-krema za lice


Do čitanja....
Nikolina

Broj komentara: 10

  1. Imala sam kremu za ruke i koliko je dobra vec je potrosena. Losion nemam ali me i krema za lice odusevila, odlicna za nocnu njegu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažemo se onda u potpunosti oko ovih proizvoda. Drago mi je da se i tebi sviđaju, meni su odlično

      Izbriši
  2. Predivno mirisu svi proizvodi, imaa sam prilike da ih isprobam i bila sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni je losion najdrazi iz ove linije, vec sam ga potrosila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jooj dobra si. ja nisam toliko azurna kada je u pitanju njega tijela, a trebala bih biti. Ljeti se vise posvetim tome, a zimi mi se nekako bas ne da

      Izbriši
  4. I kremu za ruke i losion sam narucila i ocekujem ih. Nmam pojma kako ce mi loion prijti, ali krema z ruke je boznstvena, sa puno neverice sam probala koleginichinu, i odusevila sam se. I da imam jako suve ruke, jer ih cesto perem na poslu i koristim dezinficijense, koji su dosta agresivni i isusuju. Nadam se da me losion nece razocrati jer imam suvu kozu i na telu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krema za ruke je hit medju suhokoscim. Losion je vrlo blag i brzo se upije. Meni je njega sasvim dovoljna, a za jako suhu kozu ne smijem garantirati. Bas se nadam da ce ti biti dobra

      Izbriši
  5. Super recenzija, samo bih volela da si ubacila sastav prozivoda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa vidis, ja znam da sam nesto posve zaboravila u ovom postu, a to je sastav. Obicno ubacujem sastav kada pisem o preparativi. Hvala za napomenu

      Izbriši