AVON - today-tomorrow-always DAYDREAM, EAU DE PARFUM


Već neko vrijeme koristim ovaj parfem. Teško mi je opisivati mirise da se barem nekako virtualno dožive, pa recenziju njega odgađam dugo.

Parfem je jak, nije za svakoga. Svrstava se u cvjetno-drvenastu kategoriju. Na prvi udah podsjetio me na neki koji bi nosila neka starija žena, ali on je puno više od toga. Definitivno nije namijenjen tinejdžerskim godinama.
Daydream je izuzetno ženstven i samouvjeren miris. Po meni, miriše poput poslovne žene u sa strogim dress code-om, na nekom važnom sastanku. :)

Definitivno, kap ovog mirisa, dat će vam dozu samopouzdanja.


Pomalo je ozbiljan i težak na početku i tu se osjete najviše začinske note i sandalovina, ali s vremenom postaje pročišćeniji i puderastiji.
Iako je u gornjim notama notama gardenija i smilje, on ipak ne odiše tom klasičnom cvjetnom svježinom. Više je kremast i topao. Definitivno nije ni proljetni niti ljetni miris. više je za prohladne jesenje večeri i zimu, da vas ''ugrije''


Daydream je izuzetno dugotrajan na koži i njegov miris osjetim barem osam sati, a najljepši mi postaje kroz neka četiri sata, tada čak osjetim i neku mednu notu.

Odjeća će vam mirisati jako dugo, ako ipak volite poprskati parfemom svoju odjeću.

Meni je ipak malo prejak da ga prskam direktno na kožu. Ja ga volim naprskati ispred sebe pa proći kroz tu mirisnu maglicu.

Iako nisam navikla koristiti ovakve parfeme, sviđa mi se.
Najdraže su mi njegove ''promjene raspoloženja'' kako prolazi vrijeme. Od jakog, napadnog mirisa, pomalo zagušujećeg, kroz sat dva, dobit ćete pitom miris u kojemu uživate.


Parfem u trenutnom katalogu košta 52,00 KM (50ml).


Volite li Today-Tomorrow-Always parfeme?

Broj komentara: 9

  1. Nisam sigurna da bi mi se svidio, jer ja volim laganije parfeme, blaze, drvenastije ... A ni naziv mu ne odgovara. Ali nikada se ne zna, moram ga onjusiti :-))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam sigurna da bi mi se svidio, jer ja volim laganije parfeme, blaze, drvenastije ... A ni naziv mu ne odgovara. Ali nikada se ne zna, moram ga onjusiti :-))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lagan ti bas i nije i ja moram biti raspolozena za njega da ga nosim. Obicno ga stavljam navecer... Za dnevnog nosenja mi je ipak previse.

      Izbriši
  3. Ja volim jače parfeme pa vjerujem da bi mi se ovaj svidio :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isto volim jace, ppgotovo ako ima necega "muskog" u njima. Jedino ne volim one sto guseeeee, tipa thierry mugler, angel...

      Izbriši
  4. Volim jače parfeme tako da pretpostavljam da bi mi se dopao, zanimljivo zvuci. 😊😍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. možeš uvijek nabaviti tester iz avona da vidiš odgovara li ti

      Izbriši
  5. I ja volim jace parfeme, moram ga pogledati :)

    OdgovoriIzbriši