REVLON PROFESSIONAL - UNIQ ONE NJEGA KOSE (SUPER10R MASKA ZA KOSU, HAIR&SCALP ŠAMPON)


Jako dug naslov, I know...
Krajem prošle godine stigli su mi šampon i maska za kosu od firme Dea Stil iz Banja Luke. Radi se o Revlon profesionalnim proizvodima za kosu. Uniq One hair & scalp šampon za kosu, te Uniq One SUPER10R maska za kosu.
Jedva sam čekala da krenem testirati ove proizvode, budući da se već farbam Revlon bojama za kosu kod svoje frizerke, a i ona koristi većinom Revlon profesionalne proizvode za kosu.
Tako da sam ja trenutno potpuno zaokružila njegu svoje kose Revlon proizvodima. Iako nikada nisam potpuno odustala od svojih silikonskih kapljica. Probala jesam malo bez njih, ali jednostavno to nije to, koliko god proizvod da je dobar.


O firmi Dea Stil možete pročitati klikom OVDJE. Na istom linku možete proučiti i njihovu ponudu. Možete ih kontaktirati i putem Facebooka OVDJE, a svakako lajkajte oficijelnu Revlon Professional Facebook stranicu OVDJE, da biste bili u toku sa najnovijim proizvodima iz njihove ponude.

U međuvremenu sam stekla dosta utisaka o proizvodima koje sam imala na raspolaganju, pa ako vas proizvodi zanimaju, nastavite čitanje.

__________
UNIQ ONE - SUPER10R MASKA ZA KOSU

Maski sam se posebno obradovala. Volim maske za kosu općenito, ali rijetko koja će me baš oduševiti. Budući da puno maski ima tendenciju nagomilati se nekako na kosu i često su teške za tanku kosu poput moje, pa joj ne daju živahnost i volumen.

Ja imam normalan tip kose. Redovno je skraćujem pa nemam velikih problema sa ispucalim i suhim vrhovima. Kosa je dužine do pola leđa, a trenutno je sklona opadanju, budući da sam nedavno imala neke bitne hormonalne promjene. Perem je dva puta tjedno, a nekada čak i rjeđe, dva puta u deset dana. Rijetko kada mi se masti. Uglavnom, mislim da imam zahvalan tip kose. Jedino što bih voljela jeste malo voluminoznija kosa, ali eto, što je tu je.

Kako ste se upoznali sa mojim tipom kose, sada ću malo o svojim iskustvima i osnovnim informacijama o proizvodima.


Superior maska dolazi u plastičnoj teglici sa izdašnih 300 ml proizvoda. Trebala bi vam potrajati dosta dugo, osim ako nemate gustu grivu do kraja leđa.
Za moje potrebne, dovoljna količina maske je veličine šljive.
Masku nanosim samo od polovice dužine kose, fokusirajući se najviše na vrhove. Nikako je stavljam na tjeme, iako je navedeno na pakovanju da se može koristiti i na tjemenu.
Prva dva puta sam je nanijela bogatije na kosu, pa je držala ispod folije i toplog ručnika oko dva sata. Budući da mi je trenutno vrijeme iskorišteno do maksimuma, držim je oko 3-5 min.

Na slici iznad možete videti što sve obećava. Meni se najviše sviđa ovaj dio gdje piše da je finiš bez težine na kosi, te da je zaglađuje i spriječava sitne dlačice da strše posvuda.


Miris maske je pravi salonski. Nemam drugog opisa. Na mojoj kosi se zadržava skoro sve do idućeg pranja, ako ne boravim previše vani na smogu ili nisam u zadimljenim prostorijama.

Što se tiče teksture, maska je jako gusta, gelasto-kremasta pasta. Savjetujem da je nanosite malo po malo, a ne da zagrabite punu šaku, misleći da neće biti dovoljno za kosu. Vrlo malo je treba iako na početku ne djeluje tako. Treba je pomno umasirati. Ja kosu iščešljam najprije, pa tek onda nanosim masku, i tako mi je treba dosta manje.

Maska se lagano ispire, nije potrebno ispirati je narednih pola sata, da bi ste bili sigurni da nema viška koji će otežati i brzo umastiti kosu.


Nakon korištenja i oblikovanja kose, na prvu kosa je vidno zaglađena i vrlo lako je oblikujem fenom i okruglom četkom.
Ono što me oduševilo jeste da zbilja ne osjećam proizvod na kosi, a vidljivo je da je kosa njegovana i sjajna.

Ja i dalje koristim silikon nakon oblikovanja, jer mi duže drži frizuru urednijom, a nije da je naročito potreban. Barem ne prvog dana. Svakako i prilikom peglanja koristim sprej za zaštitu od topline.


Ako pitate ima li razlike držati masku sat vremena ili pet minuta, ja mislim da dugoročno razlike zaista ima, a za trenutne rezultate, smatram da je i pet minuta sasvim dovoljno.

Što se tiče izgleda moje kose nakon otprilike dva mjeseca korištenja, moram priznati da nema neke razlike. Vjerovatno zato jer nemam oštećenu kosu, za koju zahvaljujem najviše svojoj frizerki koja koristi odlične boje za kosu (isto Revlon Professional), redovnom skraćivanju vrhova i bježanjem od pegle u širokom luku.

Ali ipak nije sve bez rezultata, jer primjetila sam da mi je boja od posljednjeg farbanja ostala nepromijenjena. Inače zna da malo s vremenom požuti i poprimi čudne odsjaje. Ovoga puta je ostala onakva kakva i treba biti, mislim da je za to zaslužna ova maska.


Moje preporuke bi išle za ovu masku svima sa suhom, oštećenom kosom ili tankom kosom bez volumena, kao i svima tko se farba. Pogotovo za one boje koje brzo blijede na kosi, tipa crvena.
Budući da je formula maske vrlo lagana, iako djeluje gusta i bogata, mislim da će biti super i za masnu kosu, samo je nikako ne koristiti na tjemenu.

Ja nisam primjetila da mi se od nje brže masti kosa, ali čitala sam i drugačija iskustva, pa ipak odvažite sve. Najbolje je masku isprobati kod frizerke, ako iste koristi u svom salonu.



__________
UNIQ  ONE - HAIR & SCALP ŠAMPON

Uvijek je najbolja moguća opcija koristiti šampon iz iste linije kao i maska za kosu. Stoga je šampon stigao uz ovu odličnu masku.

Šampon dolazi u količini od 300 ml, što ćete puno brže potrošiti nego samu masku.

Ja ga obično koristim za drugo šamponiranje.
Prvo našamponiram kosu običnim Afroditinim šamponom od bijelog luka, nakon toga šamponiram kosu Uniq One šamponom i dugo umasiravam u tjeme.


Iako sam dobila podatak da šampon ne sadrži sulfate, on ih ipak ima. Ali isti ne pjeni tako jako kao neki drugi šamponi, pa imam dojam da je nešto blaži.

Za prvo korištenje, kao i obično kada testiram proizvode iz iste linije, sam kosu oprala samo sa njim, bez korištenja bilo kakvih dodatnih sredstava.

Moram priznati da mi je kosa dugo ostala mirisna i lijepo zaglađena. Nije bila kruta i lako se raščešljavala.
Ako već spominjem miris, šampon miriše jednako kao i maska, samo blažim intenzitetom.


Šampon je dosta rijedak, ali ni njega ne treba hrpa da bi lijepo oprao kosu.

Neke je providno žućkaste boje i vrlo lako se rasporedi po kosi.


Za razliku od maske, kod šamponiranja se obično fokusiram na tjeme, a za vrhove ono što ostane.

Ni kod šampona nisam primjetila da mi masti i otežava kosu.

Njega bih preporučila svima, ali isključivo ako koristite proizvode iz ove linije da biste postigli dugoročne rezultate. Na kraju krajeva, šampon kao šampon, sam po sebi vam neće previše pomoći.




Zaključak: Poprilično sam zadovoljna proizvodima za kosu iz ove linije. Sprej sam isto isprobala kod svoje frizerke i njega obožavam. Kosa mi miriše poput parfema i odličan osjećaj daje kosi,
Za moje potrebe, proizvodi su i više nego odlični.

Farbe za kosu iz Revlon Professional radionice također preporučujem, kao i maskice za kosu u boji, koje će vašu boju održati intenzivnom dugo vremena. Radi se o Nutri Color Creme maskama, a kratkotrajno možete isprobati i lude boje za kosu, bez pravog farbanja. Ja sam isprobala rozu i bila je odlična, klik OVDJE pa možete vidjeti kako je izgledala na mojoj kosi.

''Revlon Professional proizvodi se tipično mogu naći u svim frizerskim salonima koji rade Revlon Professional program i ima ih stvarno mnogo širom BiH. Praktično su svi označeni naljepnicom na vratima ako već nisu full brendirani. U gradovima RS i u Orašju, Revlon Professional program za njegu postoji i u lancu Moja apoteka, a u Sarajevu ga trenutno ima i u prodavnici Sve za kosu, koja se nalazi s vanjske strane hotela Evropa, odmah do glavnog ulaza.
U narednom  periodu planiramo daljnje širenje na apoteke, tako da bi ih u Sarajevu, Mostaru i drugim gradovima, trebalo biti u mnogim apotekama.''

Broj komentara: 18

  1. Imala sam njihov serum pred kojih 6-7 godina..ne znam zašto ga nisam kupila ponovno opet jer ništa bolje od tada nisam koristila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim Revlonove sprejeve za rascesljavanje, a maska mi se cini vrhunskom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi koji koriste njihov sprej, odusevljeni su. Cim potrosim barem jedan od ovih par sprejeva koje imam, trazit cu frizerku da mi naruci onaj od kokosa

      Izbriši
  3. Bas bih volela da probam masku za kosu, posto obozavam maske za kosu, a i koristila sam njihov sprej koji je fantastican :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sprej je stvarno odlican. Iako ga nemam, frizerka ga koristi i super mi je kad mi ga nanese

      Izbriši
  4. divna ti je boja kose koja je to nijansa ako moze broj revlonove farbe koju koristis

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nazalost ne znam jer to moja frizerka mijesa vise boja. Na toj slici imam korjen ofarban nesto tamnije i imam pramenove, pa preko pramenova rozu nutri color creme masku.

      Izbriši
    2. Iduce farbanje necu preskociti taj podatak, pa cu je pitati sta mi je sve smuckala u posudicu :)

      Izbriši
  5. hala na odgovoru ja se farbam sama nisam bas vijesta u mijesanju vise nijansi inace volim da citam tvoj blog bas detaljno pises

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i tebi na komentaru, bas mi je drago da citas moja piskaranja. Ja sam se ranije farbala isto sama. Naravno jednom je moralo lose ispasti jer sam eksperimente radila na glavi. Nazalost, jednom je dovoljno da dugorocno zeznem kosu, pa sam se ipak dala u ruke profesionalcu

      Izbriši
  6. MASKA JE OCAJNA ,OSIM STO IMA DIVAN MIRIS SVE OSTALO JE JAKO LOSE NISTA VISE SE NE RAZLIKUJE OD MASKIH KOJE MOZETE KUPITI ZA 10 KM

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, sto ljudi, sto cudi. Ako to nije bila namjera, mozda da razmislite drugi put da iskljucite CAPS. Djeluje kao da vicete na nekoga...

      Izbriši
  7. Taman posla,da je bila to namjera ali poruka je glasna i jasna,inace sam neko ko se farba vise od 15 godina i koristila sam mnogo toga.Od profesionalne do drakstorske ponude.Ono sto zelim je da podjelim svoje iskustvo jer skoro 30 km,nije malo za nesto sto samo dobro mirisi na kosi,i ne radi nista drugo.Opet ponavljam maske od 10 km rade isti posao mozda cak i bolji nego ova od 30.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne razumijem zasto ljudi imaju problem kad kazete misljenje suprotno od njihovog.Od samog proizvodjaca i ja sam ocekivala daleko vise,ali...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nikakav problem. Postujem svacije misljenje, zato i kazem sto ljudi, sto cudi. Ali meni je maska dobra i radi to sto je meni potrebno. Njeguje i ne otezava kosu. U omjer cijene i kvalitete, ne ulazim. Dakako da ima odlicnih maski i za deset km.

      Izbriši
  9. Bas zato što imas zahvalnu i dobru kosu ne garantira da je proizvod dobar...vise znači kad netko sa oštećenom kosom kaže da proizvod djeluje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam opisivala svoje iskustvo. Vise znaci, da. Ali najiskrenije ostecenoj kosi moze pomoci samo olaplex ili makaze. Samponi i regeneratori, maske... mogu samo maskirati stanje. Ja svoju kosu odrzavam njegovanom. Nije da imam namjeru prziti je ili blajhati non stop u svrhu testiranja proizvoda.

      Izbriši