NYX - BROW POMADE, ESPRESSO


Hellllooooouuuuu, kako se pišu postovi? Izletjela sam iz rutine, totalno. Ni tipkovnica ne sluša, uporno griješim u pisanju.

Za povratak na staro, danas sam odabrala pisati o proizvodu kojega, u zadnje vrijeme, jedinog koristim za uređivanje svojih obrva.
Radi se o Nyx Pomadi za obrve u nijansi Espresso.
Za ovu nijansu sam se pri kupovini odlučila jer sam zapravo namjeravala potamniti kosu, ali ipak ništa se s mojom kosom nije drastično dogodilo, no i dalje mi nijansa odgovara, što god da mi je na glavi u ovom trenutku.


Nije davno prošlo ni otkako je Nyx gel za obrve (recenzija OVDJE) pokupio sve moje pohvale. I dalje ga volim i stojim iza svojih riječi. Samo bih izmjenila to da se momak osušio i nije dao koristiti i da sam morala u ljekarni kupiti špricu i iglu da unutra nakapam Duraline. Možete zamisliti kako me bilo sram tražiti špricu i iglu... TMI, TMI.....
Kako god, nije moglo proći, a da ne uspoređujem oba proizvoda jedan sa drugim.

Prvo neke osnovne informacije o Pomadi, pa se bacamo na poređenje.

Proizvod dolazi u plastičnoj teglici sa poklopcem na odvrtanje.
Dobijete 5g proizvoda za nekih, cca 17 KM.
Osim nijanse Espresso, u ponudi ćete naći i nijanse Blonde, Chocolate, Brunette i Black. Koliko sam uspjela vidjeti, sve nijanse su poprilično hladne, osim Chocolate, ona je nešto toplija.


Nijansa Espresso je na prvi swatch bila dosta voskasta i providnjikava, a već kada zagrebete prvi sloj, otkriva se jako pigmentiran, kremasto-gelasti proizvod.
Vrlo lako se da nadograditi, pa njime možete postići i vrlo blagi, prirodan i neupadljiv izgled obrva, kao i malo jači izgled i savršeno ocrtane ''instagramske'' obrve.
Ja se ne ograničavam jednim, te stoga izgled obrva prilagodim prilici i ostatku makeupa na licu.


Prva razlika koju uočavam između Pomade i Nyx Gela je puno pojednostavljenija upotreba proizvoda iz teglice, naspram ove tubice, koja mi je užasno mrska. Oduzima dosta vremena, tako da ako se odlučujete na jedan od ova dva proizvoda, to imate na umu.

Druga stvar je puno lakše nanošenje samog proizvoda na obrve, a i sitnije greškice se lakše poprave, dok gel, greške ne prašta. Pomada nešto lakše klizi po koži i ne zapinje, a i ne stvaraju se grudvice. Tako da je krajnji rezultat puno ravnomjerniji i puno se proizvod ljepše rasporedi po obrvama. Dok sa gelom znam nekada češljuckati obrve po desetak min, da ga malo bolje rasporedim.


Trajnost Pomade je dosta dobra i ja sam zadovoljna. Meni s obrva ne blijedi cijeli dan. Lagano se skida dvofaznim čistačem makeupa, dok micelarnom ide malo teže, ali naspram gela, kojega ne može otopiti baš ništa, osim uljanih čistača, je mila majka.
Sa Nyx Gelom sam plivala cijeli dan na plaži i bila u vodi, on se nije pomjerio, dok se sa Pomadom ipak ne bih to usudila.
Moguće da mu trajnost i nije baš najjača osobina na masnijoj koži od moje i da vjerovatno na nekome dosta više blijedi. Ako tražite baš baš trajan proizvod za obrve, tada ipak moje preporuke idu na stranu Gela.

Što se tiče mene, meni više odgovara jednostavnost upotrebe proizvoda, jer s oba postižem jednaku trajnost i skoro pa jednaki izgled na obrvama.

Hmmm....čini mi se da je ova recenzija više zvučala kao usporedba proizvoda, nego zasebna recenzija, ali što je tu je.


SWATCHEVI: lijevo- NYX Brow Pomade (Espresso), desno- NYX Eyebrow Gel (Brunette)

Test trajnosti, slika dolje: prelazak preko swatcheva blazinicom natopljenom u micelarnu otopinu

slika dolje: prelazak preko swatcheva blazinicom natopljenom u dvofazni odstranjivač šminke


Na testu se dobro vidi tko je izašao kao pobjednik. No nemojte misliti da to umanjuje kvalitetu Pomade za obrve. Sigurno se nećete umiti u ulju tijekom dana kada vam je pomadica na obrvama.

sastav:

Na slici dolje, Pomadu sam nanijela blago, za neku dnevnu varijantu. Obično nosim jače iscrtane obrve, pa mi je malo i samoj neobično. Tu se vidi da, iako sam se odlučila za nešto tamniju verziju, nego li je meni potrebna, ipak izgleda prirodno i nenapadno..


Puno pozdrava od Nine....

21 komentar

  1. Sta mislis da li bi moglo nesto drugo da se "stavi" u Nyxov gel umesto Duraline-a? I moj je poceo da se susi a ima ga vise od pola, zao mi je da ga bacim a nemam Duraline...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmmm, bas si me bacila u razmisljanje. Kada malo razmislim, da nemam duraline, ja bih u tom slucaju koristila glicerin. Ali postavit cu ovo tvoje pitanje strucnijim osobama, pa ti jos dopisem ovdje

      Izbriši
    2. Ne zelim ti unistiti proizvod, ali buduci da je u sustini, sve u silikonu, meni pada na pamet i avon zeleni serum za suhe vrhove. Otisla sam probati i njega i duraline usporedo i zapravo su na opip jednaki. Jednake su i gustoce i oba su poprilicno tekuca

      Izbriši
    3. Ne ne, nemoj to, moja greska. U zelenom serumu ima alkohola, nije bas za koristenje u blizini ociju. Probaj umutiti ipak sa malo glicerina u neku posudicu i vidi kako ide. Mozda je to rjesenje

      Izbriši
  2. Prvo du me prepala kad si rekla da se gel susi :/ A ja svoj koristim vec nekoliko mjeseci i nije se osusio (kupila sam ga najvise zahvaljujuci tvojoj recenziji) :)
    Sad me "tjeras" da kupim i ovo cudo za obrve, posebno ako je lakse za raditi s njim... Mada, meni logicnije da ce se pomada osusiti brze, ne znam zasto... Uglavnom kako i gdje kupiti duraline i po kojoj cijeni? :) Da se ne brinem dzaba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se bas suhnuo, ali zaista nakon dugo vremena. Zapravo, mogla sam raditi s njime, ali postao je puno gusci i neravnomjerno se nanosio. Ja vjerujem da ce i pomada da se osusi, kao sto se curama susi i anastasia i sve ostalo u ovim teglicama. Kako god, treba ti duraline. Ne samo za ovo, nego i za osusene maskare, gel linere i sve moguce. Kupovinu njega neces pozalit, buduci da spasi pola sminke, a i mogucnosti su mu manje-vise, pa neogranicene.... duraline kupis u Inglot radnjama. Kosta nekih 20-ak km i odlicna je investicija. Kod lipstick attack ima i recenzija

      Izbriši
  3. aha evo sta cu kupiti kad anastasiu potrosim..doduse necu je nikad potrosit, ali mozda kupim nyx pomadu kad ne budem znala na sto da potrosim pare XD. cini mi se dobar pravo.
    i neka si se vratila, nedostajali su mi tvoji postovi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fala fala. Meni zao bilo dat lovu na anastaziju jer nisam mogla se odlucit za nijansu. A kad nesto probas na licu mjesta, lakse se odluciti za kupovinu. I ja mislim da su ove pomade sve u pet deka, manje-vise iste

      Izbriši
  4. I mene trenutno izludjuje moj nyx gel za obrve, gubim jako puno vremena na to da ga ravnomjerno nanesem ali je presuh za takvo nesto. A inace mi se bas svidio, i ja sam pisala recenziju o njemu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam tocno na sta mislis. Kad ga nanesem na kistic, dok pridem obrvama, gel se vec stisnuo na kistu. Nekako planiram isprazniti teglicu sa osusenom artdeco bazom, prebaciti gel u nju i ko covjek koristiti. Na pocetku mi je tuba bila genijalna, ali postade pravi smor nakon nekog vremena

      Izbriši
    2. Ideja ti je odlicna!!! Svaka cast!!! Odmah se bacam na prebacivanje u kutijicu!

      Izbriši
  5. Ja sam potrošila skoro anastasiu i kontam šta da kupim, preskupa mi je sada. Ova mi djeluje tamno, a blonde presvijetlo...Vat tu duuuu, vat tu duuuu? Jesi li probala olovke njihove?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaa skoro potrosila, svaka cast. Uzmi nijansu Brunette, ona ce ti bit dobra. Imas i Inglot varijantu pomada. Nissam im probavala olovke za obrve. Nekako su mi ove varijante gdje je potreban kist nagodnije, ljepse mi izgleda na obrvama

      Izbriši
  6. Ja bih dodala jos malo na samom pocetku obrve :) Inace meni se jako dopada nijansa :) Moracu da ga isprobam :)) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HvAla. Uzivo izgledaju nesto jace. Zbog svjetlosti koja udara na taj dio lica, obrva na pocetku izgleda blijedo

      Izbriši
  7. Ja samo da kažem da me je ovaj proizvod spasio prošlo leto kada sam greškom napravila rupu u obrvi, plivala sam, sunčala se, ronila, sve je bilo na mestu, jedino mi se dešavalo da malo izbledi ali nije mi se razmazao, imam ga već pola godine i nije se osušio, za mene pun pogodak! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je cuti da ti se nije osusio. Mrzim kada se malo.proizvodi osuse pa dok ne skontam da su zapravo suhi, pocinju se cudno ponasati.

      Izbriši