ČAROBNI DANI ADVENTA



Pozdrav svima.
Počelo je, većini nas, omiljeno doba godine. Kod mene, ove godine posebice jer imam viška vremena, naglasak je na DIY projektićima.
Ovo je samo neki malo dio mojih diy ''kreacija'', a budući da sam blagi ovisnik o Pinterestu, do Božića ću ukrasti još hrpu ideja, pa od mene očekujte još jedan post sličan ovome.

Uživajte u čarobnom preiodu Adventa, ukrašenim gradovima i prazničnoj atmosferi. Svi vi koji putujete u neke veće europske gradove u ovo vrijeme, zavidim vam, jer je ovo najljepši period za putovanja. Oči se zbilja nagledaju ljepote.

Ja neću smarati sa pričom, samo sam okačila par sličica.

 Teddy bear cookies

 Adventski display, hehe

 Slovca su iz Jyska i nisam im mogla odoljeti jer su preslatka

 Prva svjećica na mom Adventskom vijencu je zapaljena. Napravila sam ga za svega desetak minuta. Inače ne kupujem vijence i svake godine sama pravim svoj.




 Ove godine sam opsjednuta pletenim jastučićima i dekicama, pa sam mamu nagovorila da mi isplete par jastučića. Jedva čekam da ih smjestim na svoj kauč.

 Drvce od kuglica nije ispalo onakvo kakvo sam očekivala da će biti. Novo je već u pripremi. Ne odustajem.

 Drvca od vunice, malo šljokica i ukrašena bombonicama za kolačiće. Preslatka su mi i mislim da ću napraviti još koje u različitim bojama pa napraviti neki aranžman.


 Ni vijenac za vrata nije ispao baš onakav kakvoga sam ga zamišljala, ali to je zato jer sam bila lijena i nije mi se dalo ići tražiti češere. Kladimo se da ću napraviti drugi, hehe...

 Mojim svijećnjacima od starih teglica sam oduševljena. Baš izgledaju kao ogradica od pruća na koju je pao snijeg. Mislim da ću napraviti ovo i nekome za poklon ovoga Božića.


 Za kraj. Sušene kriškice klementina i crvenih mandarina. Jednu noć me mučio želudac pa sam je provela budna i ovo je nastalo. Mislim da će bit savršen ukras za drvce jer izgledaju kao stakalca i prekrasno reflektiraju svjetlost. Malo sam ih sušila na jačoj temperaturi jer sam bila nestrpljiva, pa su se mrvicu smežurale. Držati se recepta ipak.

To bi za sada bilo sve.

Puno pozdrava

Nina
.

Broj komentara: 25

  1. Kada si objavila fotografiju svjecnjaka sa prucem, ja sam ostala bez reci. Bas ti idu od ruke DIY projektici, mislim da bi trebala napraviti koji foto tutorial konkretno za drvce od konca to mi je premed :)Jos nesto, divni kadrovi za home decor photo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tiiii. Većina stvari kod mene u kući je diy ili sam tražila da se napravi po mojoj mjeri, hehe. Uz minimalno novca se može svašta napraviti. Rado ću napraviti pokoji tutorijal, to ti je dobra ideja.

      Izbriši
  2. Divno je sve, a posebno svijećnjak! Napravi mali biznis, dobro će ići :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihihihi, rado bih radila negdje gdje je naglasak samo na kreativi ove vrste....

      Izbriši
  3. it's the mooost wonderful time of the year....ja već pjevušim :D
    super je sve, konačno vidim i zavjese :D
    <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zavjese za one pare su i vise nego perfekt ispale. Jos su mi ljepse uzivo.

      Izbriši
  4. WOW. JUST WOW. :) Obožavam ovo doba godine, šljokice i ukrase! Dnevni boravak ti je tačno po mom ukusu i jedva čekam vidjeti još ovakvih postova od tebe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tiiii. Obozavam i ja ovo doba godine, bas nekako ispuni covjeka. O sljokicama da ne pricam, hihih

      Izbriši
  5. Ajme Nina pa bas ti je sve lipo! Tirkizni kut i ovaj kameni zid iza tv-a su prekrasni, a ove teglice s pruticima cu i ja probat napravit, skroz mi je to simpa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije je bio bijeli pa sam ga dala presvuci. Tirkiznu najvoljem, ipak. Teglice se svima svidaju, bas su prave zimske, cozy...

      Izbriši
  6. Predivni su ti ukrasi :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne zna se šta je lepše i slađe :) Bravo, diy projekti ti idu baš od ruke...i ja glasam za neki tutorijal :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su ti projekti lijek za sve. Kada bih imala neke potrebne alate, bilo bi tu i ozbiljnijih stvari.

      Izbriši
  8. Ne znam kako mi je promakao ovaj post. Predivnih se stvari nagledah!
    Sta glumi snijeg na prucu i advetskom? Secer? Ne pada mi nista dr na pamet :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno.
      Snijeg na prucu i adventskom ti je onaj obicni snjezni sprej sto se spreja po prozorima. Imas ga u svakom supermarketu. Ja cu ga ove godine sprejat i po boricu. :))))))

      Izbriši
    2. Aaaa, nikad mi ne bi palo na pamet. Hvala :-)

      Izbriši