EBAY FALSIES


Danas vas neću puno gnjaviti tekstom, a možda i hoću, nikada ne znam kamo idem dok ne krenem tipkati. Samo ću se malo dotaknuti teme jeftinih, kineskih, umjetnih trepavica.
Naime, nisam imala prilike isprobavati puno kvalitetnih brendova trepavica. Od kvalitetnijih, isprobala sam samo Aurine, koje su, btw, odlične. Probala sam Artdeco, Misslyn, no nisam njima naročito oduševljena, čisto zbog modela istih.Uvijek sam ostala vjerna Ardellicama i to onima iz linije Natural. Svima stoje, svima odgovaraju. Savršeno zaokruže makeup, bez da su one u centru pažnje. Tako da i sada ostajem vjerna njima, ali volim isprobavati još neke stvari, pogotovo ako su jeftine, pa prođem za ''kusur'' s njima.
Od jeftinijih koje sam probala, a da su mi odgovarale, bile su Flormar trepavice. I njih preporučujem, ali ne baš za jako sitne oči.



Od kineskih trepavica, niti jedne koje sam koristila nisu mi odgovarale. Eventualno, ako mi ih zafali, a hitno mi trebaju, razrežem traku trepavice i zalijepim samo polovicu u vanjski kut oka.
Sve su previše krute, sjajne, jednom rječju neprirodne. Izgledaju kao tenda ispred kafića, na očima. A takav isti osjećaj imate dok ih nosite. Težinu njih ne mogu podnijeti baš svi, a često će oči da vam zasuze.
Nisu nimalo fleksibilne, tako da ćete se namučiti dok ih stavljate. Pa ako ste početnik s trepavicama, nije preporučljivo vježbati stavljanje trepavica, s njima. Ja ih, od milja, zovem ''plastičnjare''.


Ako niste do sada, od srca preporučujem da isprobate ove jeftine setove umjetnih trepavica sa Ebaya i sličnih stranica sa kineskom robom.
Za neke tri marke, dobit ćete deset pari trepavica, zadovoljavajuće kvalitete.
Kažem zadovoljavajuće, jer nećete dobiti savršenstvo. Ali za tu cijenu, niti ne tražim ''dlaku u jajetu''.
Nisu baš Ardellice, jer nisu fleksibilne kao one i nešto ćete ih teže staviti od Ardell trepki, na koje mogu zažmiriti na oba oka kada ih stavljam. Jednostavno su prelagane za upotrebu.
Ali nećete dobiti niti ogrooomne Nicki Minaj trepavice (u vakat, sad je malo običnija), koje izgledaju kao da ćete otpuhati nekoga kada trepnete.

Jedino što trebate je malo proučiti trepavice kod raznih sellera i njihovu ponudu istih i otprilike prilagoditi njihov izgled sa onim što vam paše i kakav stil volite.
Pripazite da uzmete ovakve sa jako tankom bazom, ima ih napretek, a ja ću vam ostaviti par linkova onih koji se meni sviđaju.


Konkretno, ove koje vidite u ovom postu su naručene preko OVOG (KLIK) sellera i zadovoljna sam njima.
Naručila sam ih upravo jer me podsjećaju na Ardell, Demi Wispies, Natural. Nisu baš identične, ali mogu proći.
Obavezno ih morate malo skratiti škaricama, jer imaju končiće koji strše i kojima su zapravo prikačeni na ove ljepljive kružiće. Malo ih ''izlomite'' da postanu fleksibilnije i lakše legnu na kapak, dobro ljepilo i nema frke.


LINKOVI:

Tu na linkovima, gore, su samo neki od primjera trepavica koje se meni sviđaju i za koje ja smatram da nešto vrijede. Ne odgovara sve svima, neke su malo duže, neke malo rjeđe. Ipak morate znati što vama odgovara najbolje.


To bi bilo sve, mislila sam da se neću raspisati, ali ipak jesam.
Ubuduće, kada naručivala neke od ovih trepavica, možda ću vam samo nakačiti sliku na Facebook stranici. čisto da vidite kako koji par izgleda na očima.





Do čitanja.....

Nina

Broj komentara: 7

  1. imam ovakve a imam i one malo tanje, uzela sa buyincoinsa kad sam naručivala kistove, pa rekoh hajde..za kusur da ubacim u korpu :D
    ima ih i u Galantu, ali se ne mogu sjetiti kakvih sve i koliko para, ali isto ovo pakovanje.
    Dobre su mi, samo mi treba bolje ljepilo i nikako da uzmem duo, sa fingrsom mi se odlijepi ćošak jer su ravne, nisu oble kao ardell :(
    Volim i Flormar i Auru, meni Aurine super odgovaraju, one 01.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su isto ok ove. Aurine su odlicne, al nista se ne mjeri sa demi wispies. Isto kao da su krojene za sve ljude na svijetu hahah.... u galantu su ove dosta skuplje, kao i kod cice. Kod cice su bile oko deset km. Fakat ih vrijedi sacekati i naruciti sa ebaya, bic i sl.

      Izbriši
  2. Imam i ja 2,3 vrste meni su to najbolje veštačke trepavice koje sam ikad probala. Jedno korišćenje pa u smeće.. ne volim da koristim iste par puta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram naruciti jos par vrsta, da vidim kako se ostale ponasaju. Ove poprilicno dobre budu i nakon dva koristenja...

      Izbriši
  3. Pozdrav upravo otkrijem tvoj blog sasvim slucajno i naletim na ovaj post. Ja sam narucila isto trepe s e baya isto u paketu 10 pari i bila sam odusevljena kada su stigle tako mekane lagane prirodnog izgleda. Nisu kao ove tvoje na slici nego vise izgledaju prirodnije rijede su dlacice od ovih i odlicne su mi. Neznam jesi ih mozda vec isprobala. Veliki pozdrav od mene.
    http://aanybeauty.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da znam na koje trepke mislis, one su bas maksimalno prirodne i pogodne i za neke dnevne varijante. Namjeravam probati i njih, do sada nisam jer sam cula od dosta cura da se skoro pa ne primjete i da im efekat nije nesto narocito upecatljiv. Ali definitivno ih mislim nabaviti u skorije vrijeme. LP

      Izbriši
  4. Da da skuzile smo se to su te skroz prirodne i bas su mekane to su jedine koje sam probala s e baya i mislim da su super za vjezbanje stavljanja trepa. I tako za dnevni make up. nesto gusce trepe koje sam koristila su ardell. bitno da smo se razumjele hehe.. super post i saljem veliki pozdrav :) :*

    OdgovoriIzbriši