SUMMER ON LIPS - FAVORITI

izvor slike: weheartit.com

Drage žene, tako sam se uželjela pisanja, ali nažalost obaveze mi ne dozvoljavaju da tipkam postove onoliko koliko bih ja to htjela. Da se ja okanem pravdanja, za danas sam spremila neke moje favorite što se tiče ruževa, ovoga ljeta. Uvijek se tu nađe neki novi koji kupim, pa posežem za njim, a ostale ostavljam po strani i sl., no nisam htjela trpati preveliku količinu ruževa u postu. Na kraju krajeva, većinu ruževa koje posjedujem su zapravo moji favoriti, duh.... No ovo su neki za kojima bih najprije posegnula, ako se ne mogu odlučiti taj dan koji ruž nositi. To su vibrantne, vesele bolje, koraljci i ciklame. 
__________
NYX- MATTE, HIPPIE CHIC

Hippie Chic ruž ima izrazito nezahvalnu formulu za nošenje. Ja ga obavezno nosim sa malo masnijim balzamom ispod, da spriječim uvlačenje viška ruža u nabore usana. Navečer nije toliko vidljiva njegova loša formula, pa ga je tada nabolje koristiti, a po danu će biti super staviti preko njega malo sjajila da se tekstura mrvicu popravi.
Kako god, to me ne sprečava da ga nosim jer apsolutno obožavam ovu nijansu. Za isfuravanje vam je potrebno tek mrvicu bronzera i zlatnog highlightera, ostatak makeupa je nebitan, jer paše na skoro sve. Volim...


__________
MAYBELLINE-COLOR SENSATIONAL, SHOCKING CORAL

Shocking Coral mi je najdraži ljetni ruž ikada. Provlači se kroz ljetne favorite i najnošenije ruževe već treću godinu zaredom. Zimi bih ga isto nosila, ali ne stoji mi najbolje kada imam ultra bijeli ten. Ljeto je definitivno njegovo vrijeme. Mislim da vas dosta posjeduje isti ovaj ruž i da je svima jednako drag.
Formula mu je također dobra i dugotrajna.


__________
GOLDEN ROSE-VELVET MATTE, 04

Na prvi pogled, ovaj Golden Rose VM, 04 i gornji, Shocking Coral, u pakiranju izgledaju vrlo slično, međutim velika je razlika u teksturi, pigmentaciji i općenito u samom dojmu na usnama, između ta dva.
Četvorku zaista volim. I zimi i ljeti. Boja je zaista vibrantna, skoro pa neonska, nešto između pink boje i neon koraljne. Pa kako mu odoljeti. Najljepši je preko dana jer se tada najbolje ističe njegova ljepota.
Kada potamnite, ne treba vam ništa uz njega, nabacite samo malo shimmerastog bronzera i oversized naočale, svoj VM 04  i spremni za kavicu u hladu....
Recenzija još GR Velvet Matte ruževa, KLIK OVDJE.


__________
GOLDEN ROSE-VISION, 124

Jedna ciklama, koju nikada neću uspjeti uslikati realno. U pitanju je GR, Vision 124. U pakiranju, ljubičasta boja prevladava, dok na usnama postaje hladnija ciklama nijansa, a ja padam na ciklama nijanse.
Ovaj ruž volim i zimi, ali ljeti je češći stanovnik na mojim usnama.
Odlična, hidratantna formula, solidna pigmentacija i trajnost.
Recenzija još par nijansi je u OVOM POSTU.



Kakve vi ljeti ruževe volite i kako vam se čini moj izbor?

Do čitanja...
Nina

Broj komentara: 5

  1. Ljepotica. *.* so in love.
    I u ruzeve i u tebe. Slike mrak. Faca si s naocalama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks..... Am I workin' it, am I workin' it??? :D

      Izbriši
  2. Prelepa sii, i ruzevi su odlicni!
    http://callmerubia.blogspot.com/ izbacila sam prvi post, misljenja i predlozi su uvek dobro dosli! Hvala unapred i samo tako nastavite blog vam je divan!

    OdgovoriIzbriši