Avon - Perle za lice (CC, Pink Bronze) + Avon ljetni look


Sa Avon perlama za lice sam se prvi put upoznala prije nekih osam ili devet godina. Tada sam imala brončane perle i bio je to moj prvi bronzer u životu. Njega sam davno potrošila i nije mi više padalo na pamet da ih naručujem, jer su na tržištu već počele nicati drogerije, gdje je bilo lako nabaviti raznih mat bronzera i perle su pale u zaborav, makar sam ih obožavala.
Danas imam opet čast koristiti perle, koje iako malo nepraktične za upotrebu, unose dašak zabave u ritual šminkanja.

Za ovaj post sam spremila dvije vrste perli za lice, obe iz Avona. Prve su CC perle, koje su mi bile strašno zanimljive, pa mi ih je Lipstick Attack velikodušno odlučila pokloniti. Ja ovako sramežljiva, odbijala, odbijala, al' džaba njoj reć....aj' reko' kad si navalila. ;) ;)
Druge sam dobila u posljednjem paketiću od Avona i zaista sam se obradovala kada sam vidjela da se radi o nijansi Pink Bronze, koja je apsolutno savršena kao ljetno rumenilo prozirnim osobama poput mene.

(U startu ću napomenuti da me ne kudite zbog silnih pohvala na račun nekih proizvoda. Napomenut ću i da ja samo pišem o proizvodima koji meni odgovaraju i koje mi se sviđaju. Fail proizvode više nećete čitati kod mene, jer naiđu na mnoge osude i kritike, što meni ne smeta, ali ne želim da u tom smjeru ide blog.)

__________
COLOUR CORRECTOR PERLE ZA LICE

Ove perle, kao što sam već navela, su mi bile zaista zanimljive i zanimljiv mi je bio cijeli koncept primjene istih. Budući da sam luda za Guerlainovim Meteorite perlama za lice, ovo mi se učinilo sličnim. Kako nemam novca da dajem za jedan takav luksuz za kojeg čisto sumnjam da ima ikakav učinak, ovo je super zamjena. Naime, radi se o tome, kada pređete kistom preko njih, ove perle bi trebale dati jednu savršenu nijansu za kamufliranje sitnijih nedostataka na licu, kada se pomiješaju.
Zelena nijansa prekriva crvenilo.
Ljubičasta prekriva hiperpigmentacije, pjege i smećkaste mrljice.
Boja lososa prekriva plavilo na licu, vene ili podočnjake.
Šampanjac nijansa i bež nijansa kuglica su kao highlighter i posvjetljujuća nijansa. Zlatna nijansa sadrži sedefasti odsjaj na swatchu. Krupnijeg shimmera ili šljokica nema ili ih moje oko ne registrira.

Uglavnom, ovo vam u krajnjem slučaju uopće ne treba jer nema neki vidljivi efekat na licu. Matirati vas neće, ali treba pripaziti i nikako ne stavljati u velikoj količini. Ne kažem da treba pretjerivati u bilo čemu, ali lako je se nekada zanijeti jer često ne vidte nikakav efekat na licu pri, pa poslije morate skidati ''brašno'' s kože.

Iako nema nekog efekta posebnog, on daje lagani sjaj licu i zaista uživam u njegovom korištenju.
Kako ja imam normalnu kožu lica i makeup mi ne spada tako lako, ipak ljeti koristim laganije pudere, koji će se ipak zalijepiti za kožu i neće mrdati. Obično se takvi puderi samo fiksiraju i matiraju, pa ja samo dodam lagani ''touch'' ovim perlama, jer izbjegavam nanositi kameni puder ljeti. Pogotovo za dnevne prilike.


Moj je savjet da koristite ove perle sa malo čvršćim kistom, koji će solidno pokupiti proizvoda na sebe. Lagani fluffy kistovi nisu baš namijenjeni za ovo.

U trenutnoj brošuri, perle možete kupiti po cijeni od 18,50 KM. Količina, 22g.

Napomena: swatch nije rađen na mojoj ruci jer je prebijela i ništa se ne bi moglo uočiti.


__________
GLOW, PINK BRONZE

Ljubav na prvi pogled, čak i na prvi miris. Miriše mi identično kao Avon Rare Pearls parfem. Ako se varam, neka me netko ispravi. Govorim ovo po sjećanju jer nemam taj parfem, miris mi je ostao u glavi nakon gomile mirisnih stranica.

Ovo je u biti prekrasno rumenilo i iluminator u jednom. Za nas svjetlopute dušu dao. Pretpostavljam da bi na tamnijoj koži od moje dao samo prekrasan sjaj i tek naznaku boje na obrazima.

Na mom licu ne ostavlja neku baš jaku boju, pa si dam oduška s njime i nanesem ga ''poštenski''. Ako tražite prvo rumenilo u svome životu za sebe, a ne želite nešto prepigmentirano, ovo je odlična stvar. Dat će malo sjaja i živosti koži, mrvicu boje i topline, a nećete se sijati kao ta nesretna disko kugla.


U kombinaciji sa nekim mat bronzerom ovo je prava stvar. Budući da ja uvijek teško kombiniram bronzere i rumenila, obično se odlučujem na samo jedno od to dvoje, ovo sam pronašla kao idealnu kombinaciju za ljetni look.

U novoj brošuri možete naručiti perle za 9,90 KM, a uvjete pročitajte u katalogu. Tu su još dvije nijanse, mimo ove. Nijansa Bronzed, te Deepest Bronze. Kao i sve Avon perle i ove se proizvode u količini od 22g.



__________
LAGANI LJETNI LOOK

LICE:
AVON Bright Start tekući puder
AVON CC perle za lice
AVON Glow, Pink Bronze perle

OČI:
AVON baza za sjenila
AVON Glow, Pink Bronze u pregibu
AVON Kohl Eye Liner, Ocean Blue

USNE:
AVON Luxe, balzam za usne, Rose Tint


Pozzić....N

Broj komentara: 14

  1. Pink bronze perlice su zakon :D ja ih stalno koristim

    Look je super a ti si diiiivna :* i pjegice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu bas dobre. Meni s bronzerom u kombinaciji, ma bombona... Hvala ti, a pjege se jos ne vide dobro. Dok se vratim s mora bit ce ih vise. ☺

      Izbriši
    2. meni su pjegice prekjut :D a ti si lijepa ko slika :)

      Izbriši
  2. Kako si samo lijepa Nina! Prelijepe su mi ove perlice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Perlice su super. Ja ih volim, pogotovo roze

      Izbriši
  3. Nino lutko lipa! Meni smotanoj su ove perle bas neprakticne i cesto mi zna ostati kuglica u kistu, pa ispane dok se sminkam, napravim nered po kupaoni itd. Ali drago mi je da se tebi svidjaju :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Awwww, blushing.... Nisu ni meni najzgodnije za koristenje, i zna mi ostati kuglica u kistu, haha... Mislim da svima ostaje, ali zanimljive su mi. Sad znam da nikada necu kupiti meteorite ¯\_(ツ)_/¯

      Izbriši
  4. Prelijepa si!!! A slike kuglica na dlanu...ma fantasticna ideja!!!
    Imam bronzane perle i ponekad ih koristim...A opcenito mislim da su ovo nepotrosivi proizvodi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Majda. Ja sam uspjela potrošiti jedno pakovanje nekada daaaavno. Budući da tada nisam imala drugi bronzer, a rumenila nisam koristila, ovo mi je bilo jedino u opticaju. Sad, poneka kuglica je ispala, poneka se raspala, ali uglavnom skoro sam ga dokrajcila bila. Trenutno smatram da nikada ovo neću potošiti s obzirom na količinu proizvoda koje imam.

      Izbriši
  5. Predivno izgledas, odusevila si me. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Teodora. Baš si me obradovala pohvalom :*

      Izbriši
  6. Joj kupujem ove kuglice od srednje skole, znaci ima sigurno 10 godina :) bas su predobre!

    http://justdivined.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši