EMBRYOLISSE | Lait - Creme Concentre | recenzija


Kada su u pitanju preparativni proizvodi, kao sto mozete vidjeti, za recenziju uvijek cekam sami kraj proizvoda, jer zelim biti sigurna u ono sto kazem i napisem o tom proizvodu. Neki su takvi da nas na prvu oduseve, dok neki znaju razocarati, ali daljnim koristenjem se zapravo pokazu odlicnim
Upravo takvu situaciju sam imala sa ovim proizvodom, a rijec je o Embryolisse kremi, koja je u beauty svijetu jako razvikana kao must-have proizvod, jer se s njom navodno moze skinuti sminka, moze sluziti kao baza, jednostavno je predstavljena kao cudo iz backstage-a. 


Ja cu odma preci na konkretne stavke i dijelit minuse, odnosno pluseve. Ono sto cu naglasiti jeste da ja imam masnu kozu lica, te uz to jos jako osjetljivu. Ovaj proizvod sam koristila u dvije svrhe. Na samom pocetku kao dodatnu hodrataciju pri nocnoj njezi, te kasnije kao i bazu pred sminkanje. 
Pri prvom koristenju ostala sam razocarana, jer su me sutradan docekale dvije potkozne , doslovno Himalaja velicine bubuljice i to mi je bio dovoljan znak da prestanem koristiti. 
Minus bi dala samoj ambalazi, koja je za moj pojam jako nezgodna, jer je dolazi u tubi, koja je  gruba i kao metalna i treba se cjediti, sto zna dovesti do problema da se ne uspije iskoristiti sav sadrzaj koji se dobije. 

Izbjegavala sam koristiti  proizvod, jer me bilo strah posljedica, dok nisam odlucila dati jos jednu sansu, te sam pocela u laganom sloju nanositi na vecer, kao dodatak nocnoj njezi i s vremenom mi je lice "prihvatilo" tu kombinaciju i bila sam zadovoljna rezultatima.

Drugi nacin primjenjivanja jeste kao podloga za sminku, jer sam imala par dana dehidracije i mogu reci da sam ostala odusevljana efektom. Puder odlicno sjeda i izgleda toliko zdravo na licu. Samo blendanje pudera je islo lakse, a ono sto je najvaznije nije me dodatlno mastilo. To mi je bio dovoljan plus da zavolim ovaj proizvod i pocnem ga koristiit svakodnevno u tu svrhu .

Na kraju sam ovaj proizvod i potrosila, primjenjivajuci ga iskljucivo kao bazu i u tu svrhu mi je odlican i prezadovoljna sam. Kombinirala sam sa nekoliko razlicitih pudera i sa svakim je dobro funkcioniralo. 

Ovaj proizvod se moze kupiti u dvije razlicite militraze/cijene, a moja je od 30ml kostala 14€ (ovisno o prodajnom mjestu, tako i cijena varira, u prosjeku do 16€ ), te veca kolicina od 75ml koju mozete kupiti po cijeni od 23-25€ ). Ja sam svoj primjerak kupila na beautybay stranici, no dostupan i ja na ostalim poznatim europskim online stranicama.

Kada uzmem u obzir efekt koji se dobije, te samu cijenu, kolicinu, te minus same ambalaze, dajem svoj osboni zakljucak kako je ovo jedan odlican  proizvod , jer lice pripremi super za stavljanje pudera, a ne cini lice dodatno masnim ili teskim. 

Sad mi je zao sto nisam probala skinuti i sminku , pa da vidim kako funkcionira u tu svrhu, no s obizorm da sam imala verziju od 30ml, naprosto mi je bilo zao koristiti ga u tu svrhu. No, zasigurno da cu ponovo kupiti ovaj proizvd, te kada isprobam i skidanje sminke, napravit cu vam update posta, te vas obavijestiti i o tom efektu.

Za sada cu zakljuciti ovaj post sa pozitivnom recenzijom, te u skladu sa mojim iskustvom preporuciti ovaj proizvod svima koji zele hidratizirajucu podlogu , a da dodatno nemasti. Ja sam ovaj proizvod koristila u razdoblju od  pocetka treceg mjeseca-do kraja sestog, i u to hladnije vrijeme mi je odlicno odgovarao, tako da kupnju ponavljam cim nam se vrate hladniji dani, jer sada u ljetno vrijeme trebam nesto za matiranje, s obzirom na visoke temperature.

Jeste li vi probali ovaj proizvod? Pisite mi vasa iskustva, te ukoliko vas jos nesto dodatno zanima , slobodno se izjasnite u komentarima.

Hvala na citanju, 
Tanja :*

4 komentara

  1. Ja ovu kremu obožavam kao podlogu za šminku <3 ne bih je koristila svakodnevno ili za njegu kože jer tome nije ni namijenjena niti to dobro radi, ali uvijek ću je imati u kitu kao podlogu za make up :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bas smatram da upravo tome i jest namijenjena, jer prije svega sluzi za hidrataciju,sto spada pod osnovnu njegu koze i to obavlja odlicno , pored toga sto jos predstavlja i dobru bazu za puder ! :)) Slazem se da treba biti dio kita, jer se da iskoristiti u vise svrha :)

      Izbriši
    2. Zapravo nije namjenjena svakodnevnoj njezi jer nema bas dobar sastav, inace jako dobra krema prije svakog makeup-a, super recenzija!

      Izbriši
    3. Moram opet reci da se ne slazem, ali dobro, svako ima pravo na svoje misljenje :)

      Izbriši