FLORMAR - DELUXE CASHMERE STYLO, RUŽEVI ZA USNE


''Specijalna formula, koja kombinira najfinije pigmente sa infuzijom moist boosting kompleksa posljednje generacije. Kompleks orhideje ostavlja usne glatkima i osigurava hidrataciju. Bori se protiv slobodnih radikala i reducira pojavu finih linija na usnama. Shea maslac i kakao maslac hidratiziraju i štite usne i daju im mekoću, te ih umiruju. Formula puna antioksidansa ostavlja usne obavijene lagano sjajnom bojom sa ugodnošću nošenja, hraneći ih te štiteći.''

Tako su naši dragi Turci opisali ove ruževe, a u nastavku čitajte moje mišljenje o Deluxe Cashmere ruževima.




Kao prvo, reći ću da su ovo, po mom skromnom mišljenju, najbolji Flormar ruževi. Točno uz bok idu im Long Wearing ruževi, ali o njima ćemo drugom prilikom.

Vitko zlatno pakovanje, daje im dozu elegancije i luksuza. Čvrsto se zatvaraju i sviđa mi se njhov koso sječeni, ali ravni vrh. Općenito sa takvima mi je lakše nanositi ruž.

Miris ruževa je vrlo blag, ugodan, slatkast. Ja ga poprilično dugo osjetim pod nosom, ali tako je meni slučaj sa svime, sve osjetim poprilično dugo na licu, pa uzmite to s rezervom.

Osjećaj na usnama je vrlo ugodan. Ruževi su kremasti i poprilično dugotrajni na usnama. tri ili četiri sata će preživjeti sigurno. Njihov finiš bih usporedila sa GR Velvet Matte ruževima. Naizgled su mat na usnama, ali ne ono suhonjavo mat, nego kremasto mat. Mogu li to tako reći. Polumat, evo.  Nisu suhi i ne zapinju na usnama.

Ove nijanse koje ja posjedujem zaglade usne i mogu ih nositi bez problema i ako imam pokoji ispucali dio na usnama. Mislim da dosta toga ovisi o nijansi ruževa i da njihovo ponašanje na usnama i zavisi od same nijanse, pa imajte i to na umu. Vjerujem da su svjetlije nijanse malo tricky za nošenje, ali o ovima o kojima je danas riječ imam same pohvale.
U borice usana se ne uvlače, a s time se ni ne razljevaju okolo. Ja uvijek preporučujem nositi tamne ruževe sa olovkom za usne, a tako i ove. Čisto zbog ljepšeg utiska i preciznijeg izgleda makeupa. I napomenut ću vam da Essence u svojoj ponudi ima i transparentne olovke za usne, koje će pasati sa svim ruževima, tako da nema potrebe da kupujete olovku za svaki ruž posebno, a možete se igrati i kombinirati sa ovima koje već posjedujete.

Pigmentacija ovih ruževa je na zavidnom nivou. U jednom nanosu dobit ćete punu boju koju vidite u ambalaži.


Ruževi znaju biti pomalo isušujući na usnama. Zato ja uvijek ispod njih nanesem neki blagi zaštitni balzam.

Ruževi koštaju 4.50KM u Kiseljaku, a vjerujem da su u ostatku BiH dosta skuplji, kao i u samoj Flormar radnji u Sarajevu. Stoga imate ovaj web shop klik, pa škicnite.
Dobijete količinu od 3g ruža.

Jedna jedina zamjerka, evo. Ne tiče se ruževa, nego radnje. Naime prodat mi je tester jer nije bilo više jedne nijanse, koju sam htjela, na stalku. Nije da sam sitničava, tester nije korišten, ali eto. Nije to uredu, po mom mišljenju.

__________
DC 21

Ovu nijansu sam ugledala na Emi, kada je došla kod mene u Kiseljak. Pitam, ma koji je to ruž? Ona mi pokaže i ja ga kupim, odmah.

Sviđa mi se nijansa. Jedino mi ne paše sa bojom kose, pa ću je nosati kada mi kosa malo izblijedi.
Riječ je o nijasi DC21. Jedino za nju nisam našla točan naziv nijanse, jer ga na zvaničnom Flormar sajtu više nema.
Ovo je jedna hladna hladna, taupe, smeđe, nude nijansa. Teško ju je opisati, ali na swatchu na ruci, nijansa je realno prikazana. Ima neke žućkaste podtonove u sebi, pa pažljivo s njom.
Neće stajati hladnom podtonu, ni u ludilu. Neutralkama i toplim podtonovima će biti dobar. Na crnkama fantazija. Pa što mislite zašto mi se toliko svidio na Emi. Crnka. Mislim da će iskoristivija biti dok malo potamnim, sada je malo upitno kako mi stoji, pogotovo na riđu boju kose. Ali jako mi se sviđa.


__________
DC 26 FESTIVE BURGUNDY

Bome, čim nijansa ima svoje ime, tim je meni draža. Ima to svoje čari, priznajte. Bolje je od pustih brojeva.
Ovdje pričamo o tamnoj, bogatoj, zagasito malinastoj nijansi, odnosno nijansi DC26, FESTIVE BURGUNDY. Dosta više se vidi ta ''malina'' uživo, a i dosta bolji dojam ostavlja nego na slici. Po mome, ovo je ruž za dan. Navečer je baš bezbveze i sva njegova ljepota se ne vidi i bude nekako dosadnjikav. Preko dana se vide svi njegovi topli ''voćni'' podtonovi. Samo ne znam zašto su ga nazvali burgundy, nikako mu ne paše taj naziv.


__________
DC27 CHIC AUBERGINE

Opet nisu pogodili sa nazivom nijanse. Tko im daje nazive? Muškarci? Kakav crni patlidžan, kad je ovo krasna, ali krasna topla, ljubičasto bordo nijansa i još k tome jako tamna i duboka. Ljubav na prvi pogled. DC 27 CHIC AUBERGINE nijansa važi za dupe MACovog Rebela. Škicnite ovu recenziju i usporedbu kod kolegice, klik.
Nevjerovatno duga trajnost na usnama. Što je duže na usnama, nekako se jače fiksira i ne mrda. Vjerovatno je ovo najljepša nijansa u cijeloj kolkciji. Naravno, napominjem da mi swatch na usnama i na ruci nije u potpunosti realan jer ga nisam mogla ili znala uslikati nikako. Nijansa je uživo nešto tamnija i ljubičasta u njemu se baš ističe.


swatchevi (s lijeve na desnu stranu): -DC 21, -DC 26, -DC27

Ja sam jako zadovoljna ovim ruževima. Dugo sam imala samo jednu nijansu, šteta. Mislim da ih se moram kloniti jer sam u iskušenju da uzmem još dvije smeđe i jednu nude roskastu nijansu. Ako uzmem, sigurno ću vam i te nijanse predstaviti na blogu jer su ovi ruževi, pored GR Velvet Matte ruževa, jedni od boljih koje sam probala.

Hvala vam na čitanju.
Nina

22 komentara

  1. Definitivno pravim WL za Galant! Prelijepi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne preskaci ove nikako. Ako volis velvet matte, voljet ces i ove.

      Izbriši
  2. koje divne slikeeee...i post.
    nit imam 21 nit 26 :D kud otvorih ovo.
    a ja nisam nesto fan long wearing linije, zbog mirisa. a moram priznati da su dvije-tri nijanse koje imam odlicne. revolution su meni isto odlicni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thaaank you. Ja moram da se vratim po tridesetku. Jest da long wearing mirisu malo uzeglo, ne svida se ni meni. Ja isto imam tri nijanse lw i sve tri su ljubicaste, al su poprilicno dobre. Revolution imala tri i dva dala. Ostao mi, pogadaj, ljubicasti. Hahah

      Izbriši
    2. Znas sta, da nije Galanta, ja bih imala 10ak karmina i ne bih bila hoarder. Tesko je odoljeti kad su jeftini. A dobri. I nijanse lijepe. Da su oni po 20 maraka ne bih ja to skupljala ko slicice.

      Izbriši
    3. E u UK jesu preskupi. Nasla sam negdje cijene. Ruz po 10funti... Uzas. Neka nama nase jeftinjarije. Za kusur karmin

      Izbriši
  3. Imam 27 i obozavam ga :D sad moram i ostale kupiti, puu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja moram isto kupit jos dva 29 i 30. Joj, al dobri su. I jeftini. Who cares, kupit cu ih...

      Izbriši
  4. 27 je diiiiivan, a tebi svi fino stoje :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaaa. 27 je pre prekrasan. Najljepsi im je u cijeloj kolekciji

      Izbriši
  5. super su nijanse :D i skroz dobro izgledaju, morat ću neka opet do kiseljaka.....al to nekad kasnije haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi ti koji od ovih uzela onaj dan?

      Izbriši
    2. nisam, uzela sam supermat i supershine, al nisam ove....neznam ni ja zašto....senilna baba

      Izbriši
  6. Pozz, nominirala sam te versatile blog award :)
    http://helloflawlessbymartina.blogspot.com/2015/03/the-versatile-blogger-award.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa... Otici cu pogledati. Nadam se da cu uskoro zavrsiti post

      Izbriši
  7. Predivne nijanse. Sve mi se dopadaju, ali najviše smeđa-nude. Ide na listu pa kad me put navede u Kiseljak da znam šta ću kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Divne nijanse iako još nisam isprobala ove ruževe. Jakoo primamljivo djeluju.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja sam bila sigurna da imam i 27 a imam samo 23 :D Ali i kad bih kupila 27 mislim da je isti kao ovaj wet n wild sugar plum fairy... ali sigurno ne mice, joj jel mi treba?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kazu da je taj w n w dupe za rebel, kazu i za 27 dupe za rebel. Mislim da je to isto. Radije si zbavi onih flormar olovki. Sa vr se ne

      Izbriši
  10. Ovaj 27 je savrsen! ide i on na Galant wl :D

    OdgovoriIzbriši