KRATKA ISPOVIJEST + SVEMU DOĐE KRAJ #2


Pozdrav beauty svijete :) Prošlo je dosta vremena od kako nisam napisala koju riječ više, osim onog klasičnog uvoda prilikom objave videa u postu. Danas će također na kraju posta biti video, ali prije svega toga željela bih se malo još raspisati.

Naime, kako već tri mjeseca aktivno snimam i objavljujem videe, zapostavila sam pisane postove . Znam da nismo svi isti, znam da mnoge od vas ne vole gledati videe i upravo iz tog razloga pišem ovaj post . 
Ja vam moram priznati kako je snimanje videa i editiranje istoga zaokupiralo svo moje slobodno vrijeme, jer naprosto uživam u tome. Uživam u snimanju, u editiranju,  te samoj spoznaji koliko truda je uloženo u taj video, i na samom kraju iščekivanje  vaših komentara i reakcije, koje me vesele kao što se malo dijete veseli balonu.
Ne želim vam kukati, no nije sve to tako lako kako izgleda. Budem često nervozna zbog istoga, jer laptop zablokira, nestane interneta baš u trenutku gdje je video učitan 80%, ljutim se na svog dragog, jer je slučajno pritisnuo X i sve ostalo nespremljeno i tako, sve nosi sa sobom i dobre i neke manje dobre situacije. Ali, na kraju sve te manje dobre situacije opet ne dođu toliko do izražaja da bi prestala snimati, nego mi daju još više volje da sljedeći put PAMETNIJE snimam/spremam video.

Ovim putem se želim ispričati (svima vama koji ne uživate u gledanju videa, nego ste više tip za čitanje i gledanje slika ) što sam zapostavila postove u kojima bi se raspisala , kao nekada. U znak isprike, obećajem vam da ću se u buduće potruditi da videe koji se tiču beauty tema prenesem i u obliku teksta i što više slika, ovdje u postu.

Za kraj, ostavljam vam da pogledate video o proizvodima koje sam potrošila u prethodnom razdoblju, a kojih nemam više u svojoj blizni tako da vam fotke napravit ne mogu. Ali, obećajem, od sljedećeg puta bit će :)
Direktni link za video je OVDJE

            


Hvala vam na čitanju/gledanju :*
Pozdravček od Tanje :*

Broj komentara: 5

  1. Prvi put sam na tvom blogu i bas mi se dopada :) Samo nastavi, sad imam jos koga gledati na yt :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tanja, imam feeling da ces biti BiH ekvivalent Zorrane po popularnosti, mada ne vidim sto ne bi i nju presisala buduci da si presimpaticna. :D Samo naprijed <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jjoj, ja tek sad vidjela ovaj komentar :D Hvalaaa ti puno, i sama sam iznenadjena na broj pretplatnika, i ne znam kako i odakle toliko, ali bogu Hvala necu da se zalim :D

      Izbriši
  3. Volim i da te gledam i da te "citam"! :D

    OdgovoriIzbriši