AVON | Mesmerize Black parfem |



Da se odma razumijemo - NISAM STRUCNJAK ZA PARFEME -
Ja vam mogu samo reci ( po mom ukusu ) jel lijepo mirisi ili ne, i na sta me podsjeca.
Zaista sam prelosa u opisivanju mirisa, to mi nije jaca strana, no, mogu reci da ovaj parfem savrseno mirise, po mojim kriterijima.


Ukoliko ste ljubitelj Black XS parfema, onda ce te sigurno voljeti i ovaj parfem,
Prvi put kad sam ga pomirisila u glavu mi je prvo dosla ta slika. Imaju neku poveznicu, neku notu koja ih duboko veze.
Parfem je nesto izmedju orijentalnog-cvjentog- mandarinastog tona, i u istom trenutku je jak  , ali i ne toliko jak da ce vam muka doci, nego bas dovoljno jak da se fino osjeti. Dolazi u predivnoj crnoj bocici sa zlatnim detaljima, sto ga cini pravim luksuznim izgledom.


Mozete ga pronaci u trenutnom katalogu Avona OVDJE , po cijeni od 29,90 KM; dok je regularna cijena 45 KM. Dodje u kolicni od 50ml EDT . Trajnost mu je srednja, ali lijepo se osjeti i nakon 6 sati nosenja. Sve ovisi o vama, koliko i na koji nacin ga stavljata, te sto je po vasem ukusu trajan parfem. Nemamo svi iste kriterije , tako da ovo uzmite sa rezervom.


Smatram ga savrsenim poklonom za Valentinovo, koje se uskoro blizi,  jer svaka cura bi se obradovala ovakvom parfemu. Nadam se da ce barem neciji decko ovo procitati, ali i ako ne procita, cure, taktika je jednostavna, samo podijelite ovaj post, napisete da ga zelite, i decko ce znati sta treba kupiti :D Takodjer u ponudi imaju i muski parfem, tako da cure, bacite pogled i na njega, vjerujem da odlicno mirise.

Ja obozavam ovaj parfem i Avon me do sada jos nikada nije iznenadio svojom ponudom parfema, jer uvijek nadjem nesto za sebe, po jako povoljnim cijenama.

Hvala vam na citanju,
pozdravcek od Tanje :*

Broj komentara: 16

  1. super je :D ja obožavam ovakve parfemčiće, note mi baš pašu

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. i meni, djeluje bas skupo i luksuzno :)

      Izbriši
  3. Jako jako je fin. I on i black xs, kojeg sam kupovala tri puta. Ne svida mi se sto kratko traje, kao i vecina avon parfema. Ono, moze da se osjeti, ali nije to to...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa meni 6h trajanja je sasvim okej, ja pospricam mrvicu i na prednjem dijelu kose, tako da ga uvijek osjetim :D

      Izbriši