Fail proizvodi #1

Ovo je prvi post ovakvog tipa, i nadam se da ih neće biti previše :D Fail proizvodi je tip posta u kojem ću navesti proizvode koji su za mene bili promašaj, te o kojima nemam namjeru pisati detaljnu recenziju. Stoga, navodim ih sve zajedno u jednom postu,u kojem ću napisati objašnjenje zašto su za mene fail proizvodi.


Prvi fail proizvod je Artdeco blush kist , moje najveće i najbolnije razočarenje. Nakon čitanja recenzije kod susjednih blogokolegica, gdje su bile napisane sve riječi hvale počela sam u aktivnu potragu za ovim kistom. Moja velika greška je što sam vjerovala jednoj recenziji i usporedbi , te nisam istraživala dalje, što inače činim. Nakon što sam ga kupila, već pri otvaranju i vađenju iz kutije ispala je jedna dlačica. Prilikom drugog dodira (ono kada gledamo koliko su meke dlačice itd) ispala je još jedna dlačica. Meni šok, tuga, nevjerica. No, rekoh možda je to-to neće više. Prvo pranje - 2, 3 dlačice odoše samo tako, prvo korištenje nakon pranja kontam sve super, kad pogledam se u ogledalo na mom licu jedna dlačica. I tako, svaki kontakt sa kistom dovede do opadanja barem jedne dlačice. Baš se pitam koliko će dana još trajati i ostati na jednoj dlačici. 
Mislila sam da je to samo do mog primjerka (koji je kupljen u BiH), pa sam ciljano išla u Douglas (njemački) i tražila ovaj kist da provjerim dlačice, i gle čuda, svaki izloženi kist je unutar kutije već imao ili otpadnutu dlačicu ili onako da strši sa strane, ono samo što ne ispadne. Tada sam zaključila da je očito fail proizvod, i da se ne tješim da je to samo meni tako. 


Maybelline baby lips balzami- toliko hvaljeni od strane blogerica iz SAD-a da sam nestrpljivo čekala kada ću kupiti svoj prvi primjerak. Ne znam zašto su ih toliko hvalili, jer ne njeguju uopće kako obećavaju, jedini plus jest što slatko izgledaju . Dakle, njega nula bodova, pojedini ostavljaju lijepu boju na usnama, ali i ona se nakon nekog vremena krene razlijevati i nestajati . Sad stoje za ukras i skupljaju prašinu :D 


Garnier 5sec perfect blur baza čisti promašaj ukoliko imate masnu kožu lica. Za taj tip kože lica ne napravi ništa osim cirkusa kojeg ne želite gledati. Dakle, sva šminka sklizne u rekordnom roku, dodatno zamasti i napravi doslovno pjena party na licu. Ne znam kako se ponaša na suhom tipu lica, ali mom masnom nikako ne odgovara.


 RapidWhite pasta za izbjeljivanje zubi , apsolutno nikakve promjene nije donijela i nakon dugog korištenja. 


 Green Girl - My own gentleman - ulje za odstranjivanje šminke. Ne znam jesam li očekivala puno od ovakvog tipa proizvoda, ali apsolutno razočarana. Ništa ne uklanja, nego ono malo šminke što otopi (maskaru i puder) zamjesi u jednu odvratnu boju :D Nakon njega moram koristiti istu količinu proizvoda za odstranjivanje šminke/čišćenja lica , tako da mi je on samo "dodatni teret" jer svojim učinkom ništa ne olakšava , niti zamjenjuje neki proizvod .


Sun Dance "matirajući" fluid kao njega nakon sunčanja - o kako da ne, matiranja uopće nema, a kao njega nakon sunca donosi samo isušivanje i neki malo čudnovati miris. Dakle, ne matira , ne njeguje , ništa korisno od ovog proizvoda.

I to su bili moji fail proizvodi kroz prethodno razdoblje koji ne zaslužuju neku posebnu recenziju a opet sam htjela napisati koju riječ o njima. 

Jeste li vi koristili neke od ovih proizvoda? Kakvi su vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju, 
pozdravček od Tanje :*

Broj komentara: 16

  1. Baš mi je žao za ovaj kist. Nemam ga sama, ali ga toliko hvale kao jeftiniji dupe za MAC kist identičnog oblika koji imam da sam ga i sama navela u jednom postu kao dobru alternativu, možda je to ipak bila greška :/ Događa se i meni da su mi neki proizvodi koji su hvaljeni na sva zvona preloši, srećom ne prečesto. Pomamu za ovim bejbilipsima ne razumijem da me ubiješ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, kist je hvaljen, i što se tiče oblika stvarno nemam zamjerki , dupe i za Sigmu i MAC , ali kad se linja k'o mačka onda mi oblik ništa ne predstavlja , jer će od linjanja uskoro ostat i bez tog divnog izgleda :D Što se tiče baby lips balzama, vjerovatno je to sve do osobnih potreba , moje usne su zahtjevne i traže više njege, pa mi za to ne odgovaraju.

      Izbriši
  2. Činjenica je da ne može sve isto svima odgovarati… nekad zahtjevamo različite stvari od proizvoda… npr baby lips su meni sasvim ok :) garnier - tu sam ni tamo ni ovamo, nije mi pravio pjena party hahahah, ali ništa posebno… a GG ulje za skidanje šminke mi je super i žao mi je da tebi ne odgovara, ali mi nije jasno da si ga ovoliko uspjela potrošiti za tako kratko vrijeme što ga imaš… istina ne skine šminku sa očiju u potpunosti, ali taj posao završi neki dvofazni odstranjivač… a Artdeco kist sam i sama željela duuugo, sad više ne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Apsolutno se slažem, to sam zaboravila naglasiti da ono što meni ne odgovara ne znači da neće i drugima :) Još si mi onda jednom rekla da tvoje usne nisu zahtjevne, pa vjerujem da ti onda baby lips i odgovara, ali moje zahtijevaju puno više njege pa mi uopće ništa ne pomažu pri tome. A što se tiče GG ulja, potrošila sam ga toliko upravo jer mi nije ništa posebno radio prilikom odstranjivanja šminke pa sam mislila da će količinski više pomoći i ono dodavala još i još i još nadajući se da će skinuti više , al' jok :D Grijeh ti je bona kupovat ovaj Artdeco kist pored one zavidne kolekcije koju imaš kući :D

      Izbriši
  3. Baš mi je žao za AD kist jer sam ja čitala samo riječi hvale za njega :( Babylips su meni preslatki, imam ih 3 i super mi je bojica koju ostavljaju kao i miris, ali daleko od toga da hidratiziraju i vraćaju usne iz mrtvih. Iako ja sam svaki platila 11 kn i za te novce uz boju i miris ne očekujem ništa više. I da meni se boja ne razlijeva. Garnier sam preskočila baš zbog kože slične tvojoj. Cure s našim tipom kože nisu bile baš oduševljene pa sam iskreno očekivala rezultat koji si ti dobila tj. nisi dobila. GG ulje nisam probala, ali su mi njene kremice i pilinzi super <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti Babylips odgovaraju, i ja sam ih uhvatila na nekoj akciji u dm-u pa mi nije toliko žao novaca koliko sam ja zapravo željela da mi se sviđaju i odgovaraju jer su totalno slatki , ali eto, ne može na silu :D

      Izbriši
  4. Pola popisa meni odgovara :) pa mi je bolje da ne idem u dubinu ali mi je svakako žao da su kod tebe podbacili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti pojedini proizvodi odgovaraju , jer je super pronaći bazu iz drogerijskog ranga koja je upotrebljiva , a i druge proizvode :)

      Izbriši
  5. Nisi jedina kome GG ulje nije odgovaralo, možda sam imala previsoko očekivanje, ali sve isto mi se dešavala kao i kod tebe, samo što su mi se nakon korištenja ulja počele pojavljivati bubuljice koje nikada nisam imala, a jedina promjena u rutini skidanja šminke mi je upravo bilo GG ulje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao što nam ne odgovara, jer sam se ja osobno ponadala da će me ovaj proizvod riješiti muka skidanja šminke i trljanja po očima . Prije kupnje sam još upitala za sastav, koji navodno ne bi trebao utjecati na stvaranje prištića, ali, eto, već dobro poznato da svaka koža drugačije reagira, pa smo mi jedne od tih koje nismo zadovljone.

      Izbriši
  6. Odgovori me sad od kupovine babylipsa haha
    Ipak je Labello na prvom mjestu izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa evo, sve zaviiisi koliko su ti usne zahtjevne :) Ako uistinu trebaš dobru hidrataciju i njegu, onda ih zaobiđi.

      Izbriši
  7. Znaci, ja prije neki dan u cm-u razmisljam da li da uzmem Artdeco cetku. Izgleda da je dobro sto nisam :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro je što nisam kupila AD kist... Trebalo mi je nešto novo za rumenilo i bezveze uzmem kist od Aure iako sam bacila oko na taj od AD. Aura nije razočarala tako da sam od ovog prvog odustala :D

    OdgovoriIzbriši