MAC LIP CONDITIONER

Mislim da je bilo već davno vrijeme da napišem nešto malo više o ovom proizvodu kojeg konstantno koristim posljednjih godinu dana. Riječ je o MAC proizvodu za njegu usana. Inače, nisam previše MAC-ovih proizvoda probala , ali i ono što jesam nije me razočaralo.

Moje usne su prirodno osjetljive, tanke , sklone isušivanju te samim tim zahtijevaju stalnu njegu. Nekad prije, davno dok još nisam bila toliko osviještena ako bi se imalo isušile to bi još dodatno grizla i onda  napravila još veći kaos. To bi uglavnom završavalo sa bolnim ranicama. No, to je razdoblje daleko iza mene te sada dobivaju punu njegu i pažnju.

Prije godinu dana sam otkrila MAC LIP CONDITIONER i od tada moje muke nestaju.


Što se tiče pakiranja ono je nekako "klasično" u tubici, i nimalo luksuzno ili zanimljivo. Čak bi rekla i da izgleda jeftino i dosadno . No, život nas je sigurno sviju naučio da IZGLED VARA :)


Što se tiče sastava to vam ne znam proučiti, nisam ekspert u tome , ali ono što mogu reći po osjećaju i rezultatu jest  da je sadržaj nevjerojatno dobar i hranjiv. Hranjivo je na toj razini da ga koristim skoro samo dva puta dnevno, na večer pred spavanje te jednom tijekom dana ili ujutro odmah ukoliko se ne šminkam.


Tuba u sebi sadrži 15ml i prva koju sam imala  trajala mi je 6 mjeseci , a konstantno sam je koristila. Dakle, može se zaključiti da je potrebna jako mala količina te da se za ovakav tip proizvoda jako sporo troši. Toliko je dugo trajala da sam se već bila zasitila proizvoda, te pokušala zamijeniti sa nekim drugim proizvodom ( Murad Lip care proizvod ), no to je bio samo promašaj jer nije mu bio ni blizu. Stoga, ponovila sam kupnju i opet shvatila da je ovo najbolji proizvod za njegu usana što sam ikada probala, a vjerujte mi, mnogo sam ih probala.


Ovo je količina koja je i više nego potrebna, može proći i sa manje, ali ja uvijek volim dobro nameljati :D
Cijena ovog proizvoda na Europskom tržištu je cca 16€ , te po mom mišljenju definitivno se isplati s obzirom na to da se sporo troši.

Boje nema , providno je, jako guste konzistencije,  te na usnama ostavlja lagani sjaj . Miris je teško opisati, tek blago se osjeti "candy" miris no već pri nanošenju on hlapi te se na usnama ništa ne osjeti.

Jedino što sam primijetila kao minus jest da se već pri samom kraju , kada trebate iscijediti zadnje kapi , počinje "odvajanje" sastojaka te prvo izađe uljni dio pa onda onaj gušći. No , taj problem sam lako riješila tako što bi prije korištenja malo "izmasirala" tubu i sve bi se onda opet spojilo. ( POČELA SAM MASIRATI PROIZVODE, WTF? )

Sa sigurnošću mogu reći da je ovo moj HG proizvod za njegu usana. Osim što je odlično hranjiv, dodatni plus je što se sporo troši, dakle ušteda novaca te što ne moram svako pola sata nešto stavljati na usne ( da, prije mi je više bilo naporno vaditi labello iz torbe pa mi je doslovno stalno u rukama bio ) .

MAC Lip Conditioner preporučujem svima, ovo je nešto što svakim usnama treba, dobra njega i hidratacija.

Jeste li Vi probali ovaj proizvod ? Imate li neki drugi za preporučiti ?
Slobodno se izjasnite u komentarima.

Hvala na čitanju
Pozdravček od Tanje :*

Broj komentara: 12

  1. Obožavam proizvode za usta i ovaj definitivno moram imati nakon ove recenzije :)) Jako volim MAC proizvode i isto sve što sam do sada isprobala me nije razočaralo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi nećeš požaliti, nakon ovog sve druge proizvode za njegu ćeš zaboraviti :)

      Izbriši
  2. Slazem se da je ovaj conditioner cudo! Spasava me kada na sminkanje dodje neko sa bas suvim usnama. Stavim ovaj balzam, posle par minuta skinem visak maramicom i usne kao nove. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo , i moj dečko ga obožava , te vjerujem da ti uveliko pomaže pri šminkanju :)

      Izbriši
  3. Ista prica i kod mene. Sta god imam od Mac-a me nije razocaralo, a ovo jos nisam probala, mada posle tvog posta definitivno hocu! :) Hvala na recenziji! :) Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš probati, bit će ti drago I nećeš požaliti :) Pozdrav i tebi :)

      Izbriši
  4. Jako volim MAC i zaludjena sam njihovim proizvidima za usne, medjutim ovaj me conditioner nikad nesto nije privlacio, a nisam ni imala prilike citati o njemu do sad :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čini mi se jako zanimljivo iako ja nemam baš problema s usnama :)
    Gdje kupuješ,preko neta ili? :)
    Btw. super post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupujem u Njemačkoj, u Douglas-u, nekad učinim putem neta nekad osobno odem. ( Živim u Njemačkoj, da ne bi bilo zabune oko online kupovine :)

      Izbriši
  6. Več neko vreme mislim da ga uzmem i sad deffiitivno hoćU! =)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super post. Trebam pomoć : gdje nabavljate MAC-ove proizvode? Hvala unaprijed:)

    OdgovoriIzbriši