Empties & Throwies #3

Kako vrijeme ide sve više volim skupljati na jedno mjesto potrošene proizvode, jer time i sama vidim koliko sam toga potrošila i u kojem periodu. Nekako , sama sebe kontroliram i pratim od nepotrebne kupnje. Random kako sam vadila iz vrećice tako sam slikala pa krenimo :


L-D : Vichy umivalica, godinama u postavi , no u sljedećem NEW IN postu vidjet će te jednu novu, koja me jaaako iznenadila i u kratkom roku skoro skinula Vichy sa trona . CD- micelarna, okej je, ali kupnju ponovit neću. Balea dvofazni odstranjivač - nekad mi valja, nekada ne, ne znam jel do mene ili do pakiranja, ali više ga neću kupiti.



L'oreal "zeleni" šampon za kosu, ima ih u dvije verzije, obadvije obožavam , i uvijek će biti u postavi dok ne pronađem eventualno nešto bolje. Ulje za kosu mi je dugo trajalo, nisam nešto jako oduševljena, kupnju ponovit neću . Macadamia maska za kosu - još jedno potrošeno pakiranje, a drugo, još  veće pakovanje  kupljeno, dakle, OBOŽAVAM JE !


Rexona - ne znam u kome je problem, u mom nosu ili njigovom sastavu ali nekada sam obožavala Rexonine dezedoranse a sada ih ne mogu podnijeti, jer su naprosto počeli smrdjeti. Bourjois dezedoransi su me jako iznenadili, predivno mirišu i okej traju ukoliko nemate većih problema sa znojenjem. No, upravo taj divni miris je i plus i minus, jer se osjeti tijekom cijelog dana i onda mi se to ne sviđa jer se razmjerno sa znojenjem intezitet pojačava .


Nivea ulje za vrlo suhu kožu dobro mi je došao ovo ljeto, ali kupnju ponovit neću. Ne upije se, ostavlja tragove, i pogodan je samo ukoliko će vam ruke/noge biti goli :D  Babylove sam upotrebljavala samo za tuširanje, ne za pranje kose i u tu svrhu mi je super, no kupnju vjerovatno uskoro neće ponoviti jer ima još proizvoda u redu za potrošiti.


Clarisonic zamjenska četkica, standardno će se pojavljivati u NEW IN postovima ili u ovakvim , jer obožavam Clarisonic Mia 2 četkicu za lice. Murad proizvod za njegu usana ako se to može tako nazvati čisti promašaj, sreća pa su mi vratili cijeli iznos za njega, inače bi to bio bačen novac.



Dva proizvoda koja sam intezivno koristila u zadnjih mjesec dana, Balea sprej za noge predivno miriše a i okej čini svoj posao za tu cijenu. Sundance krema spf50 mi je lijepo poslužila, iako kupnju neću ponoviti .



MURAD oil control krema , bilo je već i vrijeme da napišem post o njoj jer je u potpunosti potrošena i dojmovi su tu već odavno, bit će uskoro, obećajem :) Kiehl's krema za lice spf 50 - odlična , iako svi znamo da spf zaštita uzrokuje i potiče prištiće meni je ova krema minimalno toga izazvala, bio je pokoji sitni po krajevima lica i to je to. 


Već treća potrošena :D Odlična mi je, iako mislim da je sljedeći put neću kupiti jer sam se već malo zasitila. To je ujedno i veliki problem beauty blogera što uvijek na novo nešto istražujemo i tražimo iako smo zadovoljni sa nekim proizvodom :D


Najdraža maska iz Lush-a , trenutno neću ponovit kupnju jer je jedna druga u upotrebi, uskoro više o tome :) 


Još jedna maska iz Lush-a koja mi se na žalost pokvarila , pa sam je morala izbaciti iz upotrebe.


 
Batiste šampon za suho pranje, xxx bočica potrošeno, ukratko HG proizvod !



Avene Cleanance K krema je obilježila prvu polovicu godine, redovno je u noćnoj njezi, a počela sam je kombinirati i sa jednim novim uljnim proizvodom pa imam još veća očekivanja od noćne njege :)


Pokušala sam naći zamjenu ali nije išlo , MAC lip conditioner potrošeno, opet kupljeno , ukratko kao i batiste HG za njegu usana !

I to bi bilo to od mojih potrošenih proizvoda (od kojih sam uspjela sačuvati ambalažu i slikati ) , bilo je tu još nekih stvarčica ali sam ih ne razmišljajući bacila. Može se primijetiti da dekorativnih proizvoda nema još potrošenih, ali oni se puno sporije troše, pa ono bit će s vremenom :D

Lijep pozdrav od Tanje, i hvala na čitanju :*

Broj komentara: 6

  1. Macadamia maska za kosu je najbolja, malo je reći da je obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u potpunosti , jedini tip proizvoda gdje nemam želju ići dalje probavati jer sam u potpunosti zadovoljna njom :)

      Izbriši
  2. Uh Njemice draga, nadam se da cu se vise i ja docepat tog clarisonica :) Red bi bio, znam da nece bit uskoro ali nema veze cekat cu :)
    Kiehls kremica me zanima, ja ne znam vise sta mi pravi nered :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo ti nama dođi i onda lagano, pomalo križamo stvarčice sa WL :) Što se tiče nereda vjerujem da je to iznutra, a s tim je teško borit se. Ništa, najbolje ti je zatrudnit i hormoni će rješit svoje :P

      Izbriši
  3. Vichy Normaderm gel sam koristila u fazi kada sam imala problema sa kozom i odlicno je obavio posao. I dalje se secam diiiivnog mirisa!

    L'Oreal ulje za kosu imam vec neko vreme ali mi nikako ne odgovara - ne primecujem nista dobro na kosi, a masna je posle maksimalno 2 dana kada stavim ovo ulje. Mislim dace posluziti za more sledece godine :)

    Dobro si me podsetila - i meni je vreme za novu cetku za Miu 2

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vichy je bio moj prvi brand "iz apoteke" tako da ga baš obožavam, još super obavlja posao :)

      Izbriši