Stila - Perfecting foundation stick


Evo mene opet natrag, nakon male pauze od bloga. Danas ću predstaviti proizvod koji koristim u svrhu konturiranja lica.

Dugo sam tražila kremasti proizvod koji bi koristila za konturiranje. Probavala sam s tamnim korektorima iz palete koju sam naručila s ebaya, međutim nije mi bila baš sigurna za korištenje. Najgore mi je to što na tim paletama nije naveden sastav proizvoda, a i previše su tvrde da bi se dale lijepo izblendati.

Kada sam otkrila popust na Jagodici, nisam se puno dvoumila. Brzo sam pronašla par swatcheva na netu i naručila ovu Stila podlogu u stiku, nijansom prilagođena potrebama tamnoputih žena, a meni savršena za konturiranje i kao bronzer.



Podloga dolazi u pvc ambalaži na odvrtanje, koja neodoljivo podsjeća na aluminijum, čak i težinom. Ambalaža je poprilično čvrsta i čuva proizvod od kvarenja i isušivanja. Pomalo me iznenadila količina samog proizvoda. Mislim da je ovo vrlo mala količina za jednu podlogu. Iako ga ja koristim samo za konturiranje, već sam ga potrošila trećinu. A imam ga možda oko dva mjeseca. 

Ova nijansa podloge je jako pigmentirana, mene je malo uplašila kada sam je prvi put nanjela na lice. Ali kada sam je izblendala, lijepo je se uklopila i napravila je onu sjenku u utorima ispod jagodične kosti.
Ja je koristim u kombinaciji sa NYX Taupe rumenilom, što čini moju savršenu kombinaciju. A za dnevne prilike samo fiksiram kamenim puderom. Sa bronzerima je izbjegavam koristiti jer izgleda kao da imam narandžastu mrlju na obrazima.
Najčešće ga nanesem direktno iz ambalaže, uzduž nosa, ispod jagodica, na čeljust, ponekad i na čelo uz liniju kose. Zatim ga izblendam okruglim kistom za lice ili bockalicom.

Ovakav tip proizvoda za konturiranje izgleda jako prirodno na licu. 




Iako je u formi sticka, ova podloga se topi u dodiru sa kožom, nije ni malo tvrda, niti zapinje na koži
Kako ga ne mogu koristiti preko cijelog lica ne mogu reći kakvu moć prekrivanja ima, ali pretpostavljam da ima dewy finish, te da nudi srednje prekrivanje.

Na mom licu traje cijeli dan kada imam preko njega Taupe rumenilo, a sa kamenim puderom lagano blijedi na kraju dana. 

Miris je blag i nenametljiv, pomalo me podsjeća na šampon za bebe.


 sastav proizvoda:

Kada me pitate da li bih ga ponovno kupila, rekla bih da, ali po cijeni po kojoj sam ga naručila, a to je bilo nekih 6 eura. Trenutno na Strawberrynet košta 23 eura, a regularna cijena mu je 29 eura. Mislim da je to previše za ovakav proizvod, te da nije vrijedan tih novaca i da se za te novce može pronaći puno bolja stvar. Ali ako ga ikad nađete po sniženoj cijeni, go for it.

Količina iznosi 6 grama, što je isto za svoju cijenu po meni neprihvatljivo, s obzirom da vidim kojom se brzinom troši. 
Imajte na umu da sam ga koristila samo za konturiranje, a ne kao podlogu, te da ne mogu reći kakav bi ovaj proizvod bio kao takav. 
Nijansa koju imam je H. Na swatchevima izgleda narančasto, jer mi je unutarnja strana ruke jako svijetla, ali vjerujte nije, na licu izgleda jako lijepo i prirodno.

swatch na suncu:

swatch u hladu:



Hvala vam na čitanju, veliki pozdrav od Nikoline ;)


Broj komentara: 14

  1. Izgleda kao dobra stvar. Bas mi je krivo sada sto nisam i ja sebi narucila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, naručilo nas je onda puno ovo. Sva sreća da si mi ovo našla :)

      Izbriši
  2. hvala na savjetu i meni je super :)
    pogotovo sto sam ga uhvatila za 6 eura, krivo mi sto ne uzeh jos jedan.
    i ja sam se prepala da ce mi biti narancast, ali nije, blenda se savrseno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U zadnji tren si ga ulovila, sad je preskup. Baš dobro da ti se sviđa, ja bi ga otkupila da ti nije valjao :P :)

      Izbriši
  3. Meni nikako ne izgleda dobro na licu, ali kad druge šminkam dobar je :D Moram samo naći malo vremena da ga fino isprobam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je trebalo malo da se uštelim s njim, dok nisam pronasla pravi nacin. najlakse mi je sada razmazati ga bockalicom, najbolje mi tako izgleda

      Izbriši
  4. zvuči zanimljivo, no nekako sam se navikla raditi s proizvodima u kamenu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim rotirati,jedan dan s praskastim proizvodima,drugi dan s kremastim...

      Izbriši
  5. Sad mi je žao što ga nisam kupila :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne volim ih, ali neznam da li t mogu reći iz iskustva jer ih nikad nisam probala, ti stick foundation mi se čine teški za korištenje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja ga prvenstveno koristim za konturiranje,ali vjerujem da bi bio nagodan i za cijelo lice. Naravno,ako nijansa odgovara.

      Izbriši
  7. Zanimljivo izgleda i zvuči, a cijena od 6 EUR je super! :) Preferiram proizvode u kamenu, no ovo bih rado isprobala, koristila bih ga za konturiranje kao i ti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je opet snizen na nekih osam eura. Imali su cak cetiri nijanse snizene

      Izbriši