Ono što me u potpunosti osvojilo #1

U ovom postu ću vam prikazati neke proizvode koji su me u potpunosti osvojili i to u relativno kratkom vremenom. Ovo nije post vrste "favoriti mjeseca" ili slično, jer nemam namjeru još radit takve postove, ali ovdje vam želim ukratko prikazati ono što trenutno jako volim pa se vi možete u komentarima izjasniti o čemu bi detaljnije volili čitati ukoliko ovdje ne kažem dovoljno toga o pojedinom proizvodu. Pa krenimo :)


1. Real Techniques Limited Edition - Sam's Pick

Ovo je limitirani set RT kistova, koji je bio dostupan za isporuku u Europu od početka 11.mjeseca, ja sam svoj primjerak naručila još sredinom 10. mjeseca pa sam morala čekati dok budu dostupni.


Od kako sam ih dobila koristim ih svakodnevno, prošli su već nekoliko pranja, i niti jedna jedina dlačica nije otpala. Koristim ih za sve i svašta, namjene im nisu strogo definirane pa se može iskoristiti i za različite potrebe. Ne znam koji najviše volim, jer ih sve obožavam, i pored njih ostale sam  u potpunosti zanemarila. Sad jedva čekam da mi dođe još  narudžba sa iHerb-a sa još nekoliko predivnih RT kistova :)

2. MAC Lip Conditioner 

Od kako sam ga dobila, prije nekih 15-tak dana ne ispuštam ga iz ruku ! Ovo je nešto najdivnije i najbolje što sam ikada imala za njegu usana, a dosta toga sam probavala. Moje usne su kao preporođene nakon ovoga, toliko hidratizirane, da ne mogu vjerovati, oblizujem se stalno k'o kakva mačka jer mi izgleda nevjerojatno !  Posebno što mi se sviđa jest gusta tekstura, a opet lagana i providna, tako da ne ostavlja nikakav trag u obliku boje nego samo lagani sjaj. Koristim ga svaki dan po nekoliko puta dnevno , i mogu vam reći da se uopće ne troši brzo ! I najveći njegov plus... kada koristim balzame , uvijek imam potrebu stavljati još, još i još i tako se stalno mazuckat i naravno potroši se kroz par dana, a sa ovim je drugačije, stavim ga ujutru , nekada poslijepodne i na večer pred spavanje , eventualno ako sam cijeli dan vani, izložena vjetru i hladnom vremenu, još ako uz sve to jedem onda ponovim još koji put, ali opet to nije toliko značajno kao sa ostalim proizvodima koje sam koristila. OBOŽAVAAAAM ! 

3. Batiste šampon za suho pranje tamne kose


Batiste šamponi za suho pranje kose su mi uvijek bili privlačni, no zbog njihovog traga koji ostavljaju na kosi nisam nikada ponovila kupnju , jer na mojoj prirodno tamnoj kosi ostavlja sijedo/sivi trag što uopće nije privlačno. No, nakon ovog izdanja za tamnu kosu ja sam se preporodila! Prvo, velike pohvale za miris, ja ne znam od kud su ga izvukli i od čega su ga dobili, ali miris je nevjerojatan ! Nikad ljepše mi nije mirisao niti jedan proizvod za kosu . S obzirom da imam dugu , ne previše zahtjevnu kosu , pranje iste svako 2 dana postaje jako zamarajuće, sami proces raščešljavnja traje 15 minuta, plus sušenje jedno pola sata :D Na moju sreću, i nakon dva dana vidi se samo blagi masni trag na korijenu, ali kako ja volim da to izgleda i bude sve fino čisto onda mi je ovo spas za još dan, dva . Za one koji imaju većih problema sa masnom kosom nisam sigurna koliko bi ovo bilo učinkovito za duže korištenje od jednog dana. 

4. Kiehl's dvofazni tonik za matiranje kože i sužavanje pora 


U prošlosti nisam previše koristila proizvode ovakve vrste, svega njih par, koji se nisu pokazali nečemu , tako da sam nekako odustala od njihove upotrebe. Uvijek mi je bilo mrsko taj među korak nakon očišćenog lica staviti još tonik, pa sačekati koju minutu i tek onda kremu. Ovaj sam odlučila imati na wishlisti  jer sam osjetila da mojoj koži treba nešto takve vrste, i nakon dosta pročitanih pozitivnih recenzija odluka je pala da želim ovo. Bilo je dosta dugo na listi ( kao i MAC lip conditioner ) , a onda me dečko lijepo iznenadio sa uranjenim paketićem za rođendan koji je sadržavao i ovo . Ima malo čudan miris, i na prvu mi je bilo ajme meni šta je ovo, ali kada sam vidjela njegov učinka ostala sam puf ! Zar nešto što je u tekućem obliku može imati takav wow učinak ??? Uvijek sam nekako za matiranje i sužavanje pora davala prednost raznoraznim kremicama, ali nakon ovog definitivno nemam potrebe više za takvim kremama. Uglavnom ga koristim prije dnevne kreme, gdje lagano hladi , odlično matira i sužava pore. Pokušala sam ga koristiti i nakon kreme, ali samo na određena područja proširenih pora i odlično funkcionira i na takav način. Ja sam prezadovoljna učinkom !

5. Jil Sander -Style 

Ovaj parfem sam dobila na poklon od dečkove mame i ne prestajem ga njušit ! Ovo je parfem za kojim ja osobno nikada ne bi posegnula pri kupnji, jer sam ja klasika uvijek idem na sigurno na svoj najdraži i njega ne puštam. Baš sam sretna  kad se ovako pozitivno iznenadim nečemu što dobijem na poklon  i što me apsolutno osvoji ! Mislim da ću i njega sada prislonuti uz svoj najdraži i da ću ga obnoviti čim ga nestane :)


Sviđaju li vam se proizvodi koji su mene osvojili ? Ukoliko želite o nečemu posebno i detaljno čitati slobodno se izjasnite u komentarima :)

Hvala na čitanju :*




4 komentara

  1. Definitivno moram naručiti RT kistove,a uvijek odgađam.Gdje kupuješ Batiste šampone ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S obzirom da ih u Bosni nema kupim ih uglavnom kad putujem, Hrvatska, Njemačka..

      Izbriši
  2. Joj jako si želim ovaj set RT kistova :D super su mi RT kistovi, još me niti jedan nije do sada razočarao!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni si isto odlični , čekam još jednu narudžbu i baš sam nestrpljiva :)

      Izbriši