L'oreal SkinPerfection krema & serum



L'oreal SkinPerfection linija proizvoda koju možete vidjeti na gornjoj slici na žalost nije još u potpunosti dostupna na našim područjima. Krema & Serum o kojima ću vam danas pisati dostupni su mislim u svim Dm//Kozmo/Muller trgovinama u Hrvatskoj, a za BiH ne znam informacije ako ima / gdje ima kupiti, ali u Dm-u još nema . Proizvod kao npr. krema za područje oko očiju nisam vidjela da ima igdje na našim područjima  kupiti ( ispravite me ako griješim ) .

Počet ću sa kremom s kojom sam ukratko ODUŠEVLJENA ! Ova krema obećava transformaciju kvalitete kože do perfektne , 24h hidratacije sa manje vidljivim porama, a ten izjednačen  i tekstura kože  postaje mekana i svilenkasta.
Meni je pružila apsolutno sve obećano, osim možda malo manje ovaj dio sa manje vidljivima porama ( ali ja ih ionako imam ogromne tako da na tom polju nisam imala velika očekivanja).

Ono što definitivno pruža mojoj masnoj koži je hidratacija, mekan i svilenkast osjećaj na licu , umiruje mi crvenilo i  ujednačava ten. Ono što me izrazito iznenadilo jest da me krema nimalo ne masti. S obzirom da ja imam izrazito masnu kožu lica, imala sam predrasude, jer  se zasjajim od svake hidratatne ili slične kreme sve iako je namjenjana za moj tip kože. Ova krema NE MATIRA , ali me i ne masti, nego ostavlja prirodni zdravi sjaj kože .

Krema ima lagani miris ruže, koji mene svako jutro lijepo iznenadi i razbudi. Općenito nisam ljubitelj tog mirisa, ali ovo je nešto posebno , zbilja posebni lagani miris. A tek osjećaj pod prstima dok stavljam kremu, ahhh , čak sam se par puta uhvatila kako sama sebi milujem lice, jer je toliko mekano bilo, i onda se sjetim da mi je to baš super higijenski pa samu sebe nagrdim :D

Ne znam koliko bi dovoljno bila hidratatna za suhi tip kože lica, ali meni je apsolutno savršena krema, koju koristim i na večer . Toliko mi je dobar taj osjećaj koji mi pruža, da sam na jedno vrijeme ostavila sa strane svoju noćnu kremu i uživam u ovoj. 


Ova kolekcija dolazi do izražaja po svojoj super-cool pink ambalaži. To me ugodno iznenadilo, jer kad držite kremu u rukama tako izgleda luksuzno. Da, ne znam kako bi vam drugačije objasnila, ali definitivno na oko izgleda kao nešto jaaako skupo i što samo sretnici mogu sebi priuštiti.  ( iako nije ni jeftino ) .


Kad se otvori krema ima zaštitni poklopac, i jedino što ne volim kod ovakvih pakiranja ( koji nisu u tubi ) jest što moram prstima meljat i fatat kremu , još pogotovo ako imate nokte, ah užas ! Ja ju uglavnom vadim vrhom štapića za uši, a kad mi nije pri ruci ili kad nemam vremena onda meljam i ja prstima :D Možete na slici vidjeti da krema ima blago rozu boju, i u kombinaciji sa onim nježnim finim mirisom prodala bi se ja mislim svakom :) 

Sljedeći na redu je serum, kojeg koristim samo ujutro. Njega stavljam prije šminkanja, i odličan mi je u toj funkciji. Nekad ga znam staviti samostalno, a nekad i nakon kreme, sve ovisno o potrebama kože . 


Serum ima snažnu formulu obogaćenu sa Perline -P i  LR 2412 koji je sadržan u poznatom nam Lancome serumu ( koji je puno skuplji od ovoga ) , te upravo time dolazi do izražaja jer ga mnogi uspoređuju sa istim. 
Kao i krema, pomaže u kvaliteti kože, pore čini  manje vidljivima, a tekstura kože nježna i svilenkasta. 

On je  nešto vodenastiji, sa manje izraženim mirisom , ali ostavlja jednako dobar osjećaj na licu . Odličan mi je kao podloga za šminkanje, jer je lagan, a opet zadovolji moje potrebe hidratacije.

Opet ću reći da ne znam koliko bi dovoljno bio hidratatan za suhi tip kože, ali dobar je i u kombinaciji sa kremom ukoliko želite jači efekt. 

Ono što bi većinu možda odbilo od ovih  proizvoda jest cijena, koja nije niska, ali iskreno, s obzirom na rezultat koji se dobije ja mislim da je cijena apsolutno opravdana. Ne sjećam se točno cijene pojedinačnog proizvoda jer sam račun naravno bacila, a zaboravila zapisati cijenu, ali kreće se između nekih 13-16€ pojedinačno , te ovisno o prodajnom mjestu. 

Ako bi morala preporučiti samo jedan od ova dva proizvoda, to bi definitivno bila krema. Ne znam točno zbog čega, jer je osjećaj dobar nakon nanošenja oba proizvoda, ali krema mi je nekako bolje sjela s obzirom i na miris i teksturu ( ako zanemarimo ne higijensko pakovanje ), ali opet, samim tim serum mi je odličan zbog pakiranja i kao podloga za šminkanje. Ja ću sigurno opet kupiti oboje , čim potrošim ova pakiranja.

Mislim da definitivno morate imati nešto od ovo dvoje, a ovisno o vašim potrebama možete izabrati samo kremu ili serum, ili kao ja oboje .


Jeste li vi probali ovaj serum i kremu ? Kakvi su vaši dojmovi ?

Hvala na čitanju :*




3 komentara

  1. ja bi serum :) kod nas nema ni micelarne kako spada...a kamoli ovako što

    OdgovoriIzbriši
  2. Cijena je 16 eura :) u Austriji u Bipi seruma :) mislim da cu ga probat :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prije desetak dana dobila sam kremu i serum na poklon i mogu reći da sam jako zadovoljna.Koža je nekako sjajnija i mekša. Svakako ću nastaviti koristiti jer je nešto iznimno lijepo.

    OdgovoriIzbriši