MANIC PANIC * Dreamtone - color corrector *

Danas ću vam predstaviti nešto što mislim da svakom treba. Uvijek imamo nekih ljetnih ostataka bb krema, pudera tamnijih nijansi koji nam se samo nakupljaju i čekaju sljedeće ljeto i korištenje,jer nam u zimsko vrijeme budu tamni,  a onda se opet iznova kupi nešto drugo za ljetno vrijeme i tako u krug ... Samo se gomila. Ovaj proizvod sam odlučila kupiti prije svega jer mi je novi MAC puder mrvicu tamniji od vrata, što se u večernjoj varijanti i ne primijeti, ali ne mogu ja živjeti s tom činjenicom kad znam da je ipak mrvicu taman :D

MANIC PANIC Dreamtone , flawless foundation and color corrector - dolazi u bočici od 30ml po cijeni od 15€ ( naručeno u Njemačkoj preko ebay-a - dostavljač iz Njemačke ) . Mali minus samog pakiranja je što nema pumpicu, nego proizvod vadite pomoću "špatule" , što je i nehigijenski i teško za doziranje, uvijek nekako "odokativno" izvadim , pa kako bude :D Nažalost, nisam vidjela da je igdje u RH/BiH dostupan za kupiti, tako da ste primorane na online narudžbu.


Ja uglavnom stavim jednu stranu špatule, i onda dodam puder te postepeno dodajem još ako treba. Za ovakvo miješanje najbolje su one metalne podloge  ( što ja još nemam ) , no ja to za sada činim na ruci ili uzmem mali tanjirić koji prethodno dezinficiram te na njemu miješam. Ovaj proizvod koristim isključivo i samo za korekciju tamnijih podloga, jer za samostalno korištenje mi se čini gotovo pa nemoguće. Proizvod se teško blenda, ulazi u pore, i kad ga samostalno stavite izgleda kao bijela maska na licu ( ja sam probala samo na dio lica, čisto da vidim rezultat, i uopće mi se nije svidio ). Zato odlično obavlja ono za što ga i koristim, što će te najbolje vidjeti na slici ispod. 


Da bi vam najbolje prikazala rezultat koristila sam najtamniju podlogu koju sam imala ( Estee Luder BB krema, u nijansi medium ) . Kao što i vidite, posao je obavljen jako dobro , posvjetljeno za nekoliko nijansi.
Sviđa mi se funkcija ovog proizvoda, jer ovim mogu svi postići željenu nijansu koju trebaju , no meni osobno problem predstavlja doziranje. Nikada ne znam koliko točno mi treba da bi postigla svoju željenu nijansu, pa onda dodajem/oduzimam , prvi put sam ispala presvijetla, drugi put mi malo opet tamno bilo, ah koje muke!

Ne znam kako reagira sa svim podlogama koje postoje na tržištu i njihovim sastavom, ali čitala sam da super funkcionira sa podlogama temeljenim na vodi, a da baš nije pogodan onim na bazi ulja. To vam ne mogu reći iz iskustva, jer ne koristim podloge na bazi ulja . Meni ne mijenja samu konzistenciju ni pudera, ni bb kreme. 


Tu možete vidjeti sastav i kvalitetu slova, tako su već došla oštećena, ali to neću uzeti kao minus, jer mi to ne predstavlja nešto posebno .



Kad se sve zbroji i oduzme, mogu reći da ću ga opet kupiti, iako mislim da se neće tako brzo trošiti , te da će potrajati,jer mi ne treba velika količina da bi postigla ono što želim. Taj minus doziranja  nadam se da ću savladati sa vremenom :) Ali toliko sam oduševljena što postoji nešto ovakvo da sam vam morala odmah sa vama podijeliti iako ga imam tek nekoliko dana :)

Koristite li Vi ovaj ili sličan proizvod? Sviđa li Vam se ? Slobodno izjasnite svoje mišljenje u komentarima, i ako znate gdje mogu povoljnu kupiti onu metalnu podlogu za miješanje pudera , molim vas da mi napišete, hvala :)










Broj komentara: 7

  1. Imam ja viska tih podloga...ali plasticnih providnih...pa kad se vratis dam ti

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Ako se odlučiš za kupovinu, ja sam kupila od sellera funny-mik , pouzdan je, stiglo mi je jako brzo :)

      Izbriši
  3. već neko vrijeme ga gledam i mislim kupiti pa nikako da dođe na red. Super je to stvarčica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odličan, napokon ću moć do kraja iskoristiti i one tamne nijanse :)

      Izbriši