ESSENCE - MATT MATT MATT RUŽEVI, 02 PERFECT MATCH, 07 PURPLE POWER


Što reći o Essence Matt matt matt ruževima. Trebam nabaviti još najmanje dvije nijanse koje sam zapikirala, jer ove dvije koje imam su mi fenomenalne.
Iako u zadnje vrijeme najčešće posežem za tekućim ruževima, dobar klasični ruž je uvijek dobrodošao, još kad mu je cijena prihvatljiva, teško je ostati samo na jednoj nijansi.
Za razliku od Matt Matt Matt dugotrajnih sjajila (čitaj tekući ruž) iz iste linije, koji su mi se pokazali kao totalni fijasko, ovi su oni koje bih trenutno preporučila kada bi me pitali koji ruž pogledati trenutno u drogeriji.
U Matt Matt Matt liniju još se ubraja i olovka/ruž. Imam i nju, ali nisam je uspjela probati.

Jako su mi udobni na usnama i solidne su dugotrajnosti. Najbitnije je da blijede sasvim ravnomjerno. Nećete se zateći sa linijom po rubu usana, a unutar sve prazno.


Već sam spomenula da su ugodni za nošenje. Ne zatežu i ne suše usne i takav osjećaj se zadržava prilikom cjelodnevnog nošenja i prepravljanja.

Mirišu mi dosta intenzivno iz ambalaže, na neko šumsko voće, bobice, nemam pojma, uglavnom ugodno.

Iako su mat ruževi, iza njih ostaje neki kremasti finiš, ali se s vremenom dosta više matiraju na usnama. Nisu jako suhi za nanošenje i ne zapinju, jednostavno klize i možete ih nanositi bez olovke bez straha od prelijevanja. Za tamniju nijansu ipak nanesem olovku, zbog preciznijeg dojma.

Piće lijepo podnose, jelo... pa zavisi što se jede, jel. Ako pojedete hamburger sa svim, čudo da ćete pojesti i ruž (jel sa svim ili ne :D)

U ponudi ćete naći osam sasvim običnih, rekla bih, nosivih nijansi. Tri nude nijanse, jedna roza, dvije crvene i dvije berry. Od toga ja imam nijansu 02 i 07.
Moram škicnuti i nijanse 01 natural kiss i 03.wow effect.


__________
02 PERFECT MATCH

Perfect Match je nude nijansa, mauve podtonova. Na meni je obična bež, svakodnevna nude nijansa, dok je na mojoj sestri, koja je svjetlija i hladnijeg piodtona kože, nešto tamniji i više roze se ističe. Ovo je ona od nijansi koja na svakome izgleda drugaćije i povuče na različite nijanse.



__________
07 PURPLE POWER

Purple Power je lijepa, nosiva berry nijansa. Kažem nosiva jer nije jako tamna i rado će je nositi i ovi što ne preferiraju jako tamne ruževe.
Radi se o šljivastoj, toplijoj nijansi, sa dosta bordo podtona. Također mi i ona sadrži neke neopisive mauve tonove, a takve ruževe najviše volim.
Stavljam ipak olovku sa ovom nijansom jer budem preciznija. Ova nijansa ostavlja vrlo blagi stain na usnama.



-swatchevi-
lijevo: purple power
desno: perfect match


Ugodan dan vam želim
Nikolina

Broj komentara: 12

  1. Imam 03 nijansu i savrsena je, moram uzeti jos neku. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovaj berry mi je strašan, morat ću ga nabaviti :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Hamburger sa svim.. .haahahah kraljice.. Hmmm zasto ih ja ranije nisam probala. Dobro nagovorila si me sutra slikam i probavam definitivno

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ih jos vidjela u cmu , nije moguce da se tako brzo proda :( Purple power je fantasticna ..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi gledala u cm koji drži dva Essence stalka

      Izbriši
    2. nasla sam haha :$ Kupila sam 07 , presavrsen je !!!

      Izbriši
    3. Odlicnooooo. Drago mi je da i tebi odgovara

      Izbriši
  5. Koju olovku si koristila, ako si koristila uz ruž 07 - inace predobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Flormar. Evo ne moze mi br olovke pasti na pamet. Ujutro cu pogledati pa naknadno ti napisem

      Izbriši