ESSENCE - BLUSH BALL, PEACH CANDY


Ako bih birala najslađe rumenilo u kolekciji, rekla bih da je to Essence, Blush Ball. Zbog svog kupolastog oblika, zamišljeno je da se može izravno nanijeti na obraze, pa izblendati prstima ili kistom. Probala sam, zaista jesam, u više navrata, ali toliko proizvoda ostane na obrazima, da je nemoguće izblendati ga jer je pun puncat shimmera i samo se raširi preko obraza dodatno. Onda ostanete sa blještećim obrazima koji privlače jako puno pozornosti, eto, možda je do mene, ali da je u pitanju neko mat rumenilo, možda bi stavr funkcionirala.



Druga stvar. Ovo je po meni više hajlajter/iluminator, nego li rumenilo. Budući da sam vrlo svijetlog tena, pomislili bi da će ova nijansa se vidjeti na meni, ali nije. Hajlajter rozog podtona, eto tako izgleda na meni. Zato ga i ne nanosim kao rumenilo, nego ono čini dodatak nekom mat rumenilu, koje pretvorim u shimmerasto ili ga jednostavno nanosim kao ostale hajlajtere. Na swatchu doista izgleda kao jako pigmentirano, ali izblenda se tako da ostavlja vrlo malo tog rozog pigmenta.

Da ne bi pomislili kako recenzija ima loš prizvuk, reći ću vam da je ovo meni jako drag proizvod. Ne znam kako stoji s ostalim nijansama, ali je ova nijansa tako dobar hajlajter za večernje sate. Po dnevnom svjetlu ili na izravnom suncu bi se mogao uočiti shimmer iako je baš fino mljeven. Zato je navečer bomba na obrazima.


Nešto što volim kod njega je ta tekstura pečenih rumenila. Trusi se onako, sasvim ok. Zavisi kojim kistom ga kupim.
Ako ste ljubitelj roskastih hajlajtera, savjetujem vam da ga probate swatchati na Essence stalku. Probajte ga i malo nanijeti prstima na obraze, ako tester nije ogavan.

Svijetliji tipovi kože, jako teško nalaze hajlajtere da se baš vide na koži, a ovaj se lijepo vidi.

Smatram da ova nijansa nije baš za tamniju kožu, jer bi mogla ostaviti srebrno sivi trag na obrazima, unatoč tome što je rumenilo rozo.


U ponudi su svega tri nijanse. Ova Peach Candy, pink nijansa Strawberry Candy, koja bi baš mogla proći kao rumenilo, te Cinnamon Candy, također mi i ona djeluje kao hajlajter, ali izvrstan za tamniji ten.

U pakovanju ćete dobiti 2 grama, a za cijenu stvarno nisam sigurna.



Na donjoj slici Essence Blush Ball sam nanijela direktno iz ambalaže, pa blendala kistom. Vidite kako se raširio sjaj raširio preko cijelog obraza, sa tek daškom roze boje.
Sorry zbog istopljene šminke na licu, tu je već šminka nakon 8 sati nošenja, a ja probavala neke proizvode pa sam malo zamrljana. ;) Ignorirajte okoloocni korektor. Novi pa probavan.



Do čitanja
Nina

Broj komentara: 12

  1. Na meni je nekako breskvastiji.... a ja ga nosim ko rumenilo... doduše ja se kupam u bronzeru, pa...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam moja ti. Evo vidis kakvo je na meni. Rozi hajlajter

      Izbriši
  2. Jako lijepo izgleda na licu. Preedivno. :O

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepo je i pakovanje, a i u svrhu hajlajtera je odlicno...S tim sto sam ja nekakva blijeda pa bi mi mozda cak bilo i kao rumenilo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mislim da će se zimus vidjeti i na meni kao rumenilo

      Izbriši
  4. Lijepo je i pakovanje, a i u svrhu hajlajtera je odlicno...S tim sto sam ja nekakva blijeda pa bi mi mozda cak bilo i kao rumenilo :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Isprva sam ga planirala kupiti upravo zbog preslatke amblažice, ali sada vidjevši swatch, ipak mislim da nije za mene. Ne volim šljokičastu kozmetiku, pogovoto ne na dnevnoj bazi. Ma da tvom tenu baš lijepo odgovara. xx

    S h a k e T h a t B e a u t y b l o g♥

    OdgovoriIzbriši