BOURJOIS - RADIANCE REVEAL CONCEALER, 01 IVORY



Bez korektora oko očiju ne prolazi ni jedno moje šminkanje. To mi je jednastavno dio rutine i ne prolazi ništa bez njega. Uvijek sam vjerna ostalaja NYX HD korektoru u nijansi 02. Korektor je malo hladnije roskaste nijanse, kakva meni baš lijepo odgovara. Žućkasti nisu baš najbolji izbor na moj svijetao ten. Njih koristim kada sam malo tamnija, ali to je rijetkost, pa većinu godine koristim upravo takve nijanse.



Ovaj Bourjois Rdaiance Reveal je u nijansi 01 Ivory i također je jako svijetao, hladnijeg podtona. Koliko ga volim, reći ću vam da mi je ovo drugo već pakovanje. Odgovara mi po svemu.

Počet ću s njegovim finišem i hidratantnom formulom. Baš lijepo izgleda ispod očiju. Ostavlja neki dewy finiš, ali uopće ne napadan, zdravi sjaj kože, tako bih opisala. Taj finiš gubi prepudravanjem, ali ako nemate nekih pretjeranih problema sa uvlačenjem korektora u borice, nije ga neophodno fiksirati jer se osuši do kraja i ne ostaje ljepljivost iza njega.
Veoma je lagan za blendanje i taman je dovoljno rijetke/guste konzistencije. Najbolje se blenda prstima i blenderom.

Prekrivanje mu nije maksimum maksimuma, dovoljan će biti za blago plavičaste podočnjake, a za jako tamne kolutove nije najbolji izbor, ako bi ga koristili samostalno. Ono što je njegov zadatak i to radi vrlo dobro, jeste intenzivnije posvjetljivanje, a može se koristiti i za svjetliju nijansu prilikom konturiranja.


Izvrstan će biti za nešto žednije okoloočno područje jer je ipak hidratantnije formule, pa tom dijelu neće dodatno naglašavati suhoću.

Savršen je za jako svijetlu put, koji traže zbilja svijetao, skoro bijeli, heh, korektor. Ne bih ovu nijansu preporučila tamnijem toplom tenu, jer bi mogla na licu povući na sivkastu nijansu.

Sadrži nešto malo mirisa, pa ako ste osjetljivi na mirise i iritiraju vam oči, najbolje bi bilo da ga prvo testirate.

Košta cca 17 KM. ali može se naći katkad i na sniženju. Dolazi u tri nijanse.


Swatchala sam ga kraj Healhy Mix podloge, nju vas dosta koristi ili je koristilo, tek da možete postići bolji dojam o kakvoj je nijansi riječ.


Lijevo imam korektor ispod očiju, bez prepudravanja, desno nemam ništa. Inače ne stavljam podlogu na okoloočno područje, samo korektor. Pogotovo za dnevne prilike.

Sve u svemu, od mene sve preporuke.

Do čitanja...
Nina

4 komentara

  1. Razlika na poslednjoj fotki se bas primecuje, dopada mi se kako izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste baš se vidi iako ga nemam puno količinski

      Izbriši
  2. Super mi je ovaj korektor i koristim ga od kada je izašao samo u tamnijoj varijanti.

    OdgovoriIzbriši