ANEW - VITALE, VISIBLE PERFECTION INSTANT BLURRING TREATMENT


Nešto što koristim u zadnje vrijeme konstantno je ovaj novitet iz Avon radionice. Radi se o primeru za lice, koji se krije pod nazivom, Anew Vitale, Visible Perfection Blurring Treatment. 


Meni su baze za lice must have. Volim silikonske baze, koji zaglađuju površinu lica, zakamufliraju manje nesavršenosti, tipa popunjavanja pora, zaglađivanja ljuskavih djelova na koži koji se javljaju s vremena na vrijeme.

Teže baze ostavljam za ozbiljniju večernju ili svečanu šminku, dok se u svakodnevnoci držim laganijih varijanti.


Anew, Visible perfection baza je na mene ostavila odličan dojam. Lagana tekstura, pomalo poput nekog uljastog losiona za lice, se lijepo rasporedi po koži lica i potrebna je tek veličina graška. Lice ostaje jako glatko i sklizavo, ali tekućim puderima omogućuje da se lijepo uhvate za kožu, nećete doći u situaciju da ga ''vozate'' po licu. Iako na prvu djeluje masno, ipak to nije.

Meni lijepo zagladi površinu lica i vidljivo blurra neke dijelove kože, barem tamo gdje su mi pore najšire, tipa čelo, pogotovo na dijelu između obrva. Tu sam najkritičnija jer se često mrštim, pa će mi se tu uskoro pojaviti i prve ozbiljnije bore.


Ako pitate za produžavanje šminke, tu vam neće biti od naročite pomoći ako inače imate problema sa topljenjem šminke ili se borite s masnom kožom. Anew, Visible Perfection bih ipak preporučila suhoj ili normalnoj koži lica.

Ovaj primer meni pravi idealno platno za nastavak šminkanja. Samo se pobrinite da prije korištenja hidratizirate kožu. Ovaj primer će vam onda ''zaključati'' sve te blagodati iz preparative, te će vam pomoći ako imate problema sa dehidracijom kože lica.

Ako ga ipak volite nositi samostalno, imajte na umu da je i ovo jedan komad dekorative i da ga navečer skinete s lica, uobičajeno kao što bi i šminku.


Pakovanje primera je meni baš slatko i girly. Ja volim pastelne nijanse, pa sam se oduševila i pakovanjem. U kartončiću se nalazi tubica, od mekane plastike, sa uskim otvorom na vrhu. Ovo je, pored pumpice koja se odiže, meni najidealnija ambalaža. Omogućuje mi da iscjedim sve do kraja i vrlo je higijenska.

Miris ovoga je apsolutno fantastičan. Barem meni. Zaista je, ali zaista jak. Meni miriše na one Palmolive šampone ili zelenu jabuku, nešto slično. Ja ga, vjerujte osjetim skoro čitav dan, ako se baš skoncentriram :D
Nije baš idealno za one kojima smetaju mirisi, a pogotovo ovako jak miris koji se zadržava dosta dugo.


Koristite li vi primere u svojoj rutini šminkanja i imate li omiljeni?


Pozdravi od Nine

4 komentara

  1. Divan post draga :*
    Baš bih voljela probati ovaj proizvod .
    Pogledaj moj blog i novi post o trikovima i savjetima za savršen torbu .
    Zaprati moj blog ako ti se svidi .
    Možemo biti odlične internet prijateljice !
    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Anew linija je verovatno jedino što mi iz Avona prija (a da nije čista dekorativa). Drago mi je da sam naletela na recenziju, jer nisam do sada primetila da imaju prajmer - što me raduje, jer baze koristim :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E da, meni je ova nova Anew Vitale linija tako zanimljiva i imaju super stvarcica. Bas gledam na Avon UK kakvih sve noviteta ima. Nadam se da ce i kod nas stici sve iz Vitale linije jer je bas posebna.

      Izbriši