GERARD COSMETICS - LONDON FOG, GRAPE SODA LIPSTICK


Ruževa nikada dosta. Slažete li se sa mnom?

Iako sam ih dugo čekala, napokon su mi stigli Gerard ruževi, koji su nas najprije osvojili nijansom 1995. i Underground. Kasnije su tu došli i mat tekući ruževi, koje ja nisam probala jer na Beauty Bay trenutno nemaju na stanju nijanse koje su meni zapele za oko, ali čim dođu, moje su.
Za početak, moram pohvaliti Beauty Bay sajt. Iako sam bila zabrinuta oko ruževa kada mi nisu stigli i brinula se oko toga jer sajt nema opciju PayPal plaćanja, kontaktirala sam ih i uz popunjen formular, kojega vam oni mailaju, odmah mi je poslana nova pošiljka. Ljudi su kulturni i susretljivi i imate dvije opcije, da vam refundiraju novce ili pošalju ponovo pošiljku.
Thums up for Beauty Bay.


Gerard ruževi dođu u kartonskim ambalažicama koje su zaštitnom naljepnicom zalijepljeni samo s jedne strane. Možda vam ih je netko otvarao, možda nije, to nećete znati, ali bitno je da ih nitko nije prije vas mazao, jel.

Ambalaža samog ruža je plastična i lagana, solidne kvalitete. Naoko je prekrasna. Oblikom podsjeća na zlatne metke ili na MAC ruževe. Vrlo je upečatljiva i izgleda dosta zgodno na makeup stoliću.

Količina ruža 4 grama, i možete ih nabaviti na linku OVDJE (KLIK).

Gerard kozmetika je cruelty free.


Miris ruževa je prefin. Mirišu slatkasto, na vaniliju.
Ruževi su kremasti, mazivi i vrlo lagani na usnama. Sa ovim nijansama koje ja imam ipak će trebati neka transparentna olovka za usne, budući da takve u ovim nijansama neću kupovati, a ne vjerujem ni da slične mogu naći.
Potrebno je nanijeti ruž prvi put na usne kistom. Kasnije tijekom popravljanja, bez problema ga nanesem iz ambalaže. Završnica ruževa je polumat i iako na slici djeluju kremastije, tu su tek naneseni, kroz par minuta se lijepo fiksiraju.


Ruževi bez popravke izdrže oko četiri sata bez jela i pića. Nakon masnijeg jela većina ga sa usana nestaje, ali ostaje po rubovima malo.

Pigmentacija ruževa je srednja. Nisu ultra ultra ultra pigmentirani, ali pigmentacija im je sasvim dovoljna. Opisat ću pigmentaciju i kod opisa samih nijansi.

Ni jedan od ova dva  ruža mi nije isušio usne.


Kod Gerard ruževa nisu sve nijanse jednake teksture i završnice. Za više informacija o tome, kliknite na zvanični sajt Gerard Cosmetics, KLIK OVDJE.


__________
LONDON FOG

London Fog je pre prekrasna nijansa. Kada sam ga otvorila, dočekao me je ruž sa nekim sitnim bijelim česticama po sebi. Na prvi pogled mi se učinilo da je to shimmer, ali mislim da se ruž samo malo ''oznojio''. Na dosta slika sam vidjela istu stvar upravo kod ove nijanse.


Radi se o intenzivnoj sivoj nijansi, šljivastog podtona. Jednim potezom na usnama ćete dobiti više tu ljubičastu i nešto blažu boju, ali i dalje dovoljno pigmentiranu. Sa dva nanosa dobijete punu boju i siva se više ističe.

Opisala bih ga najkraće kao topla siva nijansa. I to je moguće. Nije toliko hladna nijansa kakvom je vidite u ambalaži.


''An intensely grey lipstick that reminds us of the overcast and mysterious weather of one of the world's most iconic cities. Swipe it on for a look that is sure to stand out in any weather.''
- sa GC sajta -



__________
GRAPE SODA

Grape Soda je više mat od nijanse iznad i s njenom teksturom nisam u potpunosti zadovoljna, iako mi je nijansa vrh.
Naime, usne vam moraju biti u savršenom stanju da bi ga uspjeli nanijeti ravnomjerno i bez patchy mjesta.
Ja koristim primer za usne i dalje ide vrlo lako.


Iako u ambalaži djeluje kao jako hladna ljubičasta nijansa, na koži i na usnama više do izražaja dođe fuksijasti podton, što možete vidjeti na slikama najbolje.

Prekrasna i vrlo pigmentovana nijansa, vrlo smjela i upečatljiva. Ostavlja stain na usnama i koži, pa pripazite tokom nanošenja jer se vrlo teško skida.


''A refreshing and effervescent purple that will bring you back to one of the most popular fizzy drinks. Grape Soda is a purple to wear on any occasion. Super opaque and long-wearing, this lipstick will make your look pop.''
- sa GC sajta -


Sve u svemu, sada imam jaku želju probati još nijansi. Imaju u ponudi vrlo zanimljive i jedinstvene nijanse. Tekući ruževi su mi na popisu želja i možda se uskoro počastim s nekim.  Želim probati Invasion tekući, Mystic Moon i Lilac Moon, ali neka pričekaju dok se ne dokopam NYX Lingerie par nijansi, jer ih kod nas papreno zacijenili.



Pusa Bok

Nina

Broj komentara: 17

  1. Ja imam nude i tequila sunrise, ali moji nisu dosli u kartonu... Odlicno ti stoje oba, ne mogu da vjerujem...:-) Slike divne, ti jos divnija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čitala sam kod tebe o te dvije nijanse. Možda su u međuvremenu ubacili kartončić, jesu li bar došli zaštićeni?
      I hvala ti puno :D :D :D :D

      Izbriši
  2. London fog je predivan, a tebi oba super stoje <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesteee. Na usnama je ljepsi uzivo. Zalazilo sunce pa mi je nekako zutkasto lice ispalo, ali uglavnom,ljepsi je inace

      Izbriši
  3. karmini su skroz pali u drugi plan kad si ti tako lijepa :D
    #dodajmepoyy

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej fala. Dodalasamte nasvim socijalnim mrezama. Et, pozz

      Izbriši
  4. Zanimljiva pakovanja, sigurna sam da prekrasno izgledaju na stolu. Boje nisu 'moje' tako da ne znam bi li ih nosila. Tebi svakako divno stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  5. joj london fog mi je prepredivan, volim te sive nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Divne su,al ova siva je nešto :D :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Pakovanja su predivna! Ova braonkasta nijansa je SAVRSENA! Prelepo ti stoji :) <3

    OdgovoriIzbriši