AVON COLOR TREND - VINYL LIP GLOSS


Ako ste fan sjajila za usne, danas vam predstavljam dva Avon Color Trend sjajila. Moram priznati da iako sam veliki ljubitelj ruževa, tu i tamo posegnem za sjajilima za neki lagani dnevni look.
Ova dva koja prestavljam su me poprilično iznenadila pigmentacijom za jedno sjajilo. Taman dovoljno da se istaknu malo usne, a da to nije samo obično presijavanje.
Odlično za cure i školarke sa ograničenim budžetom, te početnicama u šminkanju. Svi smo prvo počinjali sa sjajilima, nije li tako?




Avon u ponudi ima pet nijansi ovih sjajila od kojih ja imam nijanse Electric Mauve, te Shocking Coral.
Trenutna cijena na sniženju im je 4, 90 KM.

Sjajila su upakovana u mekane plastične tubice, sa kosim aplikatorom na vrhu. Nije najpreciznije, ali za jedan ovakav proizvod, ok je.

Tekstura samog proizvoda je relativno gusta. Nije baš najsretnije rješenje nadograđivati ga na usne da dobijete punu pigmentaciju, jer pod debelim slojem sjajila, usne djeluju teške i čini mi se da će početi da curi na sve strane.
Lagani sloj sjajila na usnama je puno bolji izbor. Iako nećete dobiti vrhunsku pigmentaciju, usne će imati lijep sjaj i tek naznaku boje. Uostalom riječ i jeste o sjajilima, pa je to i očita stvar.

Sjajila nisu ljepljiva na usnama i vrlo su ugodna i djeluju hidrirajuće. Usne mi od njih budu baš mekane nakon korištenja.

Mirišu voćno i slatko, što obožavam, čak su i ukusni. :D


Sve u svemu, lijep proizvod za vas ako tražite jednostavan i nenapadan, svakodnevni proizvod za usne. Zgodno za ubaciti u torbicu i popravljati bez ogledala.

__________
ELECTRIC MAUVE

Mauve nijansa, kako i samo ime sugerira. Mislila sam da će boja biti jača na usnama kao na swatchu, ali i ovo je sasvim ok. Super mi je preko ruževa ili kao nijansa za centar usana, sa malo tamnijom olovkom.

Pomalo hladna nijansa, što je kod mene veliki plus, pa makar i kad je o sjajilu riječ.



__________
SHOCKING CORAL

Krasna, krasna nijansa. Bit će ljetos često nošena. Na swatchu djeluje crveno, ali na usnama je to intenzivna narančasta, koraljna nijansa. Mislim da super izgleda uz bronzer i makeup malo toplijih, narančastih i brončanih tonova.



Pozdrav
Nina

2 komentara