° PMD ° Personal Microderm ° How I cleared my skin ?

Povratnicki post , a o cemu drugo pisati, nego o meni najdrazoj temi, njega lica!
Danas vam predstavljam PMD beauty uredjaj, koji je promjenio stanje moje koze u potpunosti. Iz ovoga vec mozete zakljuciti da me odusevio, ali detaljnije u nastavku posta. 



Svi ste vec upoznati sa stanjem i tipom moje koze lica, ali ponovit cemo jos jednom,  dakle, masna , osjetljiva  , bila je sklona aknama i pristicima, te na dodir imala dosta"teksture" odnosno, bila je nesto  grublja. 
Sa razlogom sam neke stavke napisala u proslom vremenu, jer su iste nestale kroz tretmane s PMD uredjajem.

PMD sluzi za "kucnu"  mikrodermoabraziju , dakle, nije vam potreban odlazak u kozemticke salone na strucne tretmane, nego pomocu ovog uredjaj  to mozete obaviti sami, kod kuce i to vrlo jednostavno.

Ukoliko jos niste upoznati sa pojmom mikrodermoabrazije, ono sto ovaj uredjaj cini jest da pomocu vakuuma i diskova koji sadrze cestice kristala, otklanja povrsinki odumrle stanice koze, te na taj nacin obnavlja kozu, te daje anti age efekt.
U prijevodu, jednostavnije receno, ako imate problema sa akanama, pristicima, oziljcima, borama ili prosirenim porama, dugorocnim koristenjem ovog uredjaja sve navedeno ce se smanjiti, a s vremenom krositenja obecavaju i potpuno uklanjanje.

Vazno je naglasiti da se tijekom tretmana obavezno koristi SPF zastita, te da se tretman obavlja jednom u 7-9 dana.

Cijena varira ovisno o trzistu, a regularna EU cijena je oko 189€, ali se na nekim stranicama, kao sto je lookfanstastic uz popust kodove koji svakodnevno kruze i koji se mijenjau, moze kupiti i za cca 169€, ovisno od koda koji nadjete, ali ispod 160€ nazalost,  ne ide.


Moje iskustve je pokazalo da uredjaj zaista djeluje, lice mi je postalo cisce, skoro pa da se pristici vise i ne pojavljuju, koza je na izgled zdravija ( ima onaj prirodni sjaj), a na dodir je puno meksa. Upijanje ostalih krema i seruma koje koristim je puno brze, te imam osjecaj da i oni sada puno bolje "rade" , a i na kraju sami puder puno ljepse sjeda na lice.



Princip rada je vrlo jednostavan, "kapice" koje vidite na slici stvaraju vakuum, te pomocu diska koji se sastoji od cestica kristala vrsi mikrodermoabraziju. Diskovi se medjusobno razlikuju po bojama, a svaka boja oznacava razinu mikrodermoabrazije koju sami uredjaj obavlja.



Ne zahtjeva baterije, nego radi samo uz punjac, pa je koristenje vrlo jednostavno i traje manje od minute, kada se vec ustelite i skontate rad aparata.

Moze se koristiti i na licu i na vratu, samo se medjusobno razlikuju velicine kapice i samih diskova.
Diskovi za vrat, su nesto veci, te samim tim je i kapica i otvor nesto veci.
Na slici ispod mozete vidjeti kako izgleda vec iskoristeni disk, nakon da tretmana.

Diskovi bi se trebali mijenjati svaka 2-4 tretmana, a prosjecna cijena paketica diskova ( koji se sastoji od 4 diska za lice i 2 diska za vrat ) kosta oko 26€.


Iako je cijena izrazito visoka, ja sam prezadovoljna radom PMD-a , te ga preporucujem svima koji vode borbu sa oziljcima i akanama.
Minus je samo cijena , kao i inace, ali smatram da ni odlazak u salon nije jeftin, te da kosta i vremena i novaca, a sa PMD-om sve vrlo jednostano obavite kod kuce.

Ukoliko vas zanima kako radi, ispod mozete vidjeti video, gdje sam ispricala sve ovo napisano, i u jednom dijelu ima prikaz kako sami uredaj radi.
Mozete i posjetiti sluzbenu PMD stranicu , pa se jos vise informirati, ukoliko vas zanima nesto vise.
!!! Ukoliko zelite iskoristiti 25% popusta na getpmd.com stranici, ukucajte "Tanja25" code !!!
de.getpmd.com



             


xOxO, Tanja



Nema komentara